Doamna Simion: Cum e sa fii sotie de Vedeta | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 10 comentarii

  1. cleopatra pol
    cleopatra poltrimis la 13/6/2012

    cei care vaneaza vedete sunt putini, cei care iubesc vedete sunt putini, cei care vorbesc despre vedete sunt prea multi din pacate.eu am o problema:unde sunt vedetele????

    Raspunde la acest comentariu
  2. marioara
    marioaratrimis la 17/6/2010

    O familie minunata . Dumnezeu sa va dea multa sanatate ,sa fiti fericiti pina la adinci batrinete .Sa va cresteti copilasi asa cum va doriti .Sa vi se implineasca tot ceia ce va propuneti ,si greutatile vieti sa nu le cunoasteti niciodata.Mult noroc .

    Raspunde la acest comentariu
  3. rodi
    rodi trimis la 7/1/2010

    super familie !frumosi toti trei pe tudor nu l-am vazut nici intr-o poza da sigur seamana cu voi si e frumos si el .ma bucur mult pt razvan ca are asa comori langa el (sunt o mare fana a lui si a lui Dani)

    Raspunde la acest comentariu
  4. sorina
    sorinatrimis la 9/6/2008

    Sunteti foarte frumosi toti trei si inteligenti. Dani are o spontaneitate si umor rar intalnite. Cred ca va potriviti. Sunt curioasa cand e nascuta Ianca. Am un baietel care are 3 ani jumate ca si ea. 16 noiembrie 2004. Fara sa vreau m-am atasat de voi, pentru ca urmaresc emisiunea dimineata si Razvan vorbeste mereu de voi cu mult drag. Va doresc mult fericire!

    Raspunde la acest comentariu
  5. rratzushka
    rratzushkatrimis la 11/5/2008

    sunt geniali.formeaza tipul de familie pe care si l-ar dori oricine.m-am indragostit de ei si de modul lor de viata.

    Raspunde la acest comentariu
  6. Rus Simona
    Rus Simonatrimis la 25/4/2008

    Razvan si Diana sunteti superbi, iar Ianca este absolut minunata. Va felicit. Sper sa aud cat mai repede vesti despre al doilea vostru bebe, care sunt sigura ca va fi la fel de mininat ca si Ianca. Va potriviti de minune. Paste Fericit si tot binele din lume. P.S. Cum ati ales numele asta asa de frumos pentru fetita voastra? Va intreb pentru ca si eu sunt insarcinata si cautam ca nebunii si noi un nume si parca nu reusim sa fim incantati de nici unul. Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea pana la batraneti. Va pup pe toti trei. Pa pa.

    Raspunde la acest comentariu
  7. popa daniela
    popa danielatrimis la 15/3/2008

    a mi sant tare dragi cred ca este o familie model sant frumosi toti trei iar chiar anainte sa citesc ce scria mai sus eu stiam ca razvan este un tata si un familist comvinsse vede pe el iar cu acest comportament arata cat de mult a si iubeste sotia si fetita. mi ar placea ca d mna simion sa mi fie prietena sau eu sa i fiu prietena. va doresc tot binele din lume sanatate multa si spor la treaba pt al 2 lea bebelus.

    Raspunde la acest comentariu
  8. Crista
    Cristatrimis la 15/3/2008

    Felicitari pentru familia voastra si pentru taria de caracter de care dati dovada!Si...spor la marirea familiei ;-))Pusi mare mare din Timisoara!

    Raspunde la acest comentariu
  9. ludmila
    ludmilatrimis la 13/3/2008

    wow tricou !!!! cat de tare !

    Raspunde la acest comentariu
  10. ramona
    ramonatrimis la 19/12/2011

    ii iubesc pe razvan si dani in aceeasi masura si ma bucur ca sotia lui razvan gandeste asa,inseamna ca e desteapta

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: