Care este cel mai bun scutec in 2013 - Rezultate | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. Andrada
    Andradatrimis la 12/2/2014

    Scutecele 'Libero' absorb mult mai bine decat pampers si sunt si mult mai fixe decat pampers, incat nu se deplaseaza in timpul activitatii copilului, riscand sa permita lichidului sa iasa din scutec, cum se intampla cu pampers, mai ales pe timpul noptii. Marcile toujours (lidl), babylove(dm) si nappies (fostul wickies - kaufland) sunt si ele excelente, dar mult mai bune mi se par cele de la babylove, inclusiv pe timp de noapte.. Am sa incerc si softino, ca varianta de rezerva, sa vad cum se comporta. Carrefour baby sunt indicate pentru copiii mai slabuti si care nu au nevoie de scutecele prea pretentioase.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Ana
    Anatrimis la 12/1/2014

    Va recomand sa testati si scutecele marca proprie DM! Sunt mult mai bune fata de Pampers! Am ramas suprinsa de calitatea lor. Sunt albe, simple, cu o mica banca colorata cu animalute in partea de sus unde se prind cu arici. Putere de absorbtie mare, umezeala mai scazuta fata de Pampers Active Baby, nu contin lotiune. Noi am folosit Pampers pana la 5 luni, cand a inceput sa se irite f tare de la pipi... Am remarcat atunci o mare umezeala care persista si care dauneaza pielii baietelului meu.

    Raspunde la acest comentariu
  3. Flori
    Floritrimis la 2/1/2014

    De acord cu Ancuta! Foarte bun si realist articolul!

    Raspunde la acest comentariu
  4. Cocarta Ancuta
    Cocarta Ancutatrimis la 27/12/2013

    Foarte buna articolul si realist. Si fetita mea foloseste Pampers si este cel mai bun calitativ. Este elastic si se simte confortabil in aceste scutece de unica folosinta. Nu mi-a spus ea asta ca are doar 1 anisor dar daca nu plange asa cred, ca se simte bine cu ele. S-a mai si udat ce-i drept, cand are febra noaptea folosim multe lichide - ceai , apa- si face mult pipi. Daca nu se trezeste noaptea nu am cum sa o schimb si da, mai iese cateodata din scutece si se uda daca bea multe lichide.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: