Pericolele deficitului de iod: carenta ascunsa a organismului | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

  1. vio
    viotrimis la 9/4/2015

    De acord cu tot articolul,mai putin cu recomandarea de a consuma sare iodata industrial. Sunt o multime de studii care au demonstrat ca iodul respectiv este foarte daunator.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Lamifaren
    Lamifarentrimis la 5/9/2012

    LAMIFAREN este un supliment nutritiv, obtinut din algele marine Laminaria Angustata, 100% bio, (click aici pentru a vedea de unde sunt recoltate) printr-un proces unic de hidroliza la rece.Este o importanta sursa de iod organic, compatibil cu celula umana. In general algele sunt indicate in alimentatie pentru bogatia in proteine si minerale.In cazul unor persoane, aportul de iod poate compensa o usoara carenta in acest element si deci reglarea glandei tiroide. In aceste cazuri, asocierea consumului de LAMIFAREN cu diete bazate pe fibre, legume si fructe in stare proaspata, carne macra gratar (in cantitate moderata), lactate cu grasimi putine (de ex urda, branza de vaci, iaurturi si lapte proaspat degreasat) da rezultate foarte bune. Importanta este si miscarea, de preferat in aer liber. Detalii pe lamifaren.ro.

    Raspunde la acest comentariu
  3. mihai
    mihaitrimis la 30/1/2012

    Un site foarte informativ

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: