Cum putem scapa natural de punctele negre | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

  1. Anda
    Andatrimis la 15/11/2016

    Acneea mea nu a disparut desi pana acum am incercat mai multe remedii pentru a o inlatura. Mi se pare putin ciudat avand in vedere ca am testat si creme si unguente destul de cunoscute. Probabil ca in viitorul apropiat o sa iau si pilule, pt ca asa ceva nu am incercat.

    Raspunde la acest comentariu
  2. ana
    anatrimis la 14/8/2016

    M-au ajutat mult, mult aceste produse si pot sa confirm ca sunt eficiente creme antiacnee de la Thursday plantation. recomand si eu.

    Raspunde la acest comentariu
  3. cristina
    cristinatrimis la 7/7/2016

    Am avut multe puncte negre. Pe unele le-am spart si mi-au ramas cicatrici. Va recomanda sa nu le spargeti. Eu am reusit sa scap de ele dupa ce am fost la o curatare si apoi am inceput sa folosesc pentru intretinere sa nu imi mai apara cateva produse naturale pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation. Folosesc zilnic si diminneata si seara de la ei o spuma naturala, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel antiacnee. Eu de cand am inceput sa folosesc aceste produse nu amm ai avut probleme cu cosurile si punctele negre. Recomand.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: