Iubirea de tara este o problema personala | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. ana
    anatrimis la 20/12/2016

    Articolul pare interesant, la fel cum a scris mai sus alex,nu trebuie sa uitam ce sacrificii au facut inaintasii nostri pt a ne pastra limba,teritoriul,traditiile si credinta. Exemplu:razboiul nostru cu turcii(pt bogatiile tarii si teritoriu, de aceia cerau biruri: aur,banii,cereale,animale etc); razboiul nostru cu rusii( pt ca ai au vrut ca noi sa invatam limba lor, lasand-o pe a noastra deoparte) si au fost destui anii cand s-a invatat rusa in scolii. Desigur ca cei care nu prea au cultura si n-au invatat,nu stiu ca asta inseamna iubirea de tara, considerand in ziua de azi ca iubirea de tara e ceva caruia nu i se da importanta. Uitam ca si in ziua de azi avem de luptat pt tara noastra,dau exemplu:vecinii nostri unguri sau chiar unguri care traiesc in tara noastra cer ca anumite produse precum cozonacul sau anumite branzeturi romanesti sa fie etichetate ca fiind ale lor ,adica acapararea produselor noastre traditionale. Fiti atenti ce vor unii de la tara noastra si invatati sa refuzati,am vazut de curand o campanie despre produsele romanesti,bine este sa le pastram si sa mai aducem si alte retete care au fost uitate in trecut.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Alex
    Alextrimis la 30/9/2014

    Articolul este super, totusi cred ca afirmatia "Că patrioții cei mai mari nu sunt cei care-și dovedesc iubirea de țară �n conflicte, nici chiar cei care mor pentru ea " nu e adevarata. Ar insemna ca cei care au murit aparand tara, mergand de buna-voie la razboi - si au fost multi in istorie, de la oameni simpli pana la conducatori priceputi - nu sunt patrioti. In ultimul timp suntem invatati ca istoria noastra nu e cine stie ce, dar e pacat sa minimizam sacrificiile facute de inaintasi pentru a avea o tara unita, cand secole la rand ne-am aparat de cei care au vrut sa ne ia teritoriul tarii si sa ne oblige sa ne uitam cultura, traditiile si credinta. Noi traim azi in libertate si democratie, dar oare ne gandim ce sacrificii au facut cei dinaintea noastra ca sa le avem noi? Atunci am intelege si ce inseamna sa fii patriot.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: