Criza varstei de mijloc sau motivatiile unei adolescente intarziate: analiza pe text | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

  1. JustAnka
    JustAnkatrimis la 13/4/2016

    Ideea articolului - foarte buna. Abordarea - nestiintifica si posibil nici traita ca experienta de viata. Si totusi, adevarul, desi relatat sarcastic si cam misogin de autoare, da! acesta este!Eu sunt o EA de 39 de ani, acum 18 ani frumoasa, vesela si zapacita, acum mama de 2 copii, casatorita de 15 ani, impreuna cu EL de 18 ani, iar acum abia anuntata de 2 saptamani ca divorteaza...Povestea din perspectiva EI...e mult prea lunga pentru a o scrie aici...o sa aflu cum sa imi fac un blog aici la voi si cred ca o sa o postez acolo, pentru ca o casnicie care s-a impletit cu o afacere de success, cu proprietati, cu rate, cu leasinguri, cu un copil adolescent si altul de nici 3 ani si care se sfarseste socant de rapid...merita povestita...inca o ofranda depusa la altarul "middle age crise ".

    Raspunde la acest comentariu
  2. Andrei
    Andreitrimis la 2/11/2014

    Dupa parerea mea, articolul este pueril datorita atitudinii cu care a fost abordat si scris, probabil de o autoare frustrata, care pare sa nu aibe o constitutie emotionala echilibrata. Nu ofera explicatii stiintifice, nu ofera explicatii pentru cauze, nu descrie manifestarile, are atitudine partinitoare, nu ofera posibile solutii, sarcasmul este la loc de cinste, etc. Pacat, ar fi putut fi un articol interesant si folositor, cel putin tema este.

    Raspunde la acest comentariu
  3. ion
    iontrimis la 2/11/2014

    Este perfect adevarat..dar daca asa cere natura..LASATI NE..ca ne intoarcem..

    Raspunde la acest comentariu
  4. Dan
    Dantrimis la 2/11/2014

    Un articol putin tendentios si rautacios. Nu ca unii dintre barbati nu ar proceda asa, insa nici unele doamne nu sunt departe de acelasi comportament. E ceva natural sau indus? Foarte greu de spus. Barbatii si femeile sunt entitati opuse, cu vederi diferite si cu abordari diferite. Ca un prim principiu. Apoi intervine viata, relatia de cuplu, oamenii din cuplu, problemele cu care se confrunta si multe altele. Nu as generaliza un comportament vazut / intalnit / auzit, cu un tipar. Si sincer, nu trebuie ca femeile sa faca pe victimele. Ca toti suntem in acest sistem si sunt barbati care o patesc la fel sau mai rau in viata.

    Raspunde la acest comentariu
  5. je
    jetrimis la 26/10/2014

    Felicitari pentru articol, foarte tare....... trist, dar adevarat...cat de adevarat....din nefericire pentru noi..fraierele perfecte

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: