Scaunul bebelușului (căcuță) - iată ce poate semnala culoarea și cum trebuie să fie: GHID COMPLET | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 9 comentarii

  1. Maria
    Mariatrimis la 3/1/2024

    Buna,am un nepotel de 3 luni care are scaun o data la 14 zile ajutat cu masaj si supozitor ,iar acum nici la 14 zile nu mai face nici dupa clisma si suntem foarte speriati.. Ne puteti ajuta sau indruma? Va multumim

    Raspunde la acest comentariu
  2. Irina
    Irina trimis la 9/9/2023

    Buna seara am un baietel de 3 luni, a facut caca galben cu sange (mucus) dupa a inceput sa faca scaune verzi cu mucus. Sunt foarte speriata

    Raspunde la acest comentariu
  3. Mirela
    Mirela trimis la 21/3/2023

    Am un bebe de 3 luni care, am observat în scutec cacuţa cu fire roşu de sânge şi un mucus gelatinos, menţionez cînd face cacuţa se încordeaza şi cînd în rezultat în scutec surpriza, se întîmpla o data în zi sa întâlnesc aces lucru în scutec (deja de 2 zile). E motiv de îngrijorare?

    Raspunde la acest comentariu
  4. Mariana
    Mariana trimis la 9/7/2022

    Buna seara, am asa o intrebare beby o saptamina o facut cacuta de culoare Verde, dar azi o facut cu mucus alb Mai mult mucus alb. E Motiv de ingrijorare, ce puteti sami recomandat. Va multumesc.

    Raspunde la acest comentariu
  5. Robert
    Roberttrimis la 18/1/2022

    Buna ziua bebe de 3 luni şi jumatate a facut roşu în gât şi febra i-am dat sirop şi ia scazut febra dar acum a facut diaree îmi puteţi spune cauza diareei?

    Raspunde la acest comentariu
  6. Elena Diana
    Elena Dianatrimis la 1/12/2021

    Buna!Bebele meu in varsta de 9 luni face caca tare si foarte des!de cateva ori pe zi!nu sangereaza sau altceva!mananca alimente solide si bea lapte formula!Ce i ar lutea provoca scaun asa des si tare?Multumesc pt eventualele raspunsuri!

    Raspunde la acest comentariu
  7. Anca
    Ancatrimis la 5/4/2021

    Buna ziua! Am un bebe de 7 luni, face caca cu niste firicele rosii, vreau sa mentionez ca dupa ce am nascut la spital o asistenta la rupt cu termometru la fundulet sii ca pana la 6 luni nu a facut caca fara supozitor si o data pe saptamana, pediatrul mi-a recomandat Minez si de 3 ori pe zi cate 5 picaturi de espumisan! Acum face o data pe zi sau la doua zile fara ajutor,numai ca face cu firicele rosii si cu un pic de mucus!

    Raspunde la acest comentariu
  8. Blifam
    Blifamtrimis la 27/1/2021

    Buna ziua. Am un bebe de 9 zile si face caca lipicios cu mucus. E vreo problema cu el? E linistit,doarme foarte bine,nu plange. Caca nu miroase urat doar ca are firicele de mucus. Astept un raspuns. Multumesc.

    Raspunde la acest comentariu
  9. Ioaea
    Ioaeatrimis la 4/12/2020

    Buna bebe de 3 luni na facut daca de 7 zile,se simte bine,pune in greutate e vesel adaptez la san.Sunt îngrijorata ca pana cum facea mai des .Multumesc

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: