Diversificarea bebelușului: un GHID de reguli și rețete pentru fiecare lună | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. Maria
    Mariatrimis la 12/12/2023

    La primul copil, am facut totul dupa ureche (ce mi-au spus ceilalţi), însa la al doilea copil mi-a fost de mare ajutor sa citesc eu şi sa aflu cât mai multe. Diferenţa se vede acum dupa mai bine de un an de când am început diversificarea cu cel de-al doilea copil şi vad relaţia pe care o are cu mesele şi cu alimentele. Mulţumesc pentru articol.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Ramona
    Ramonatrimis la 14/1/2020

    Cereale Nutripuffs de la neste sunt gustari 100% bio, se pot oferi bebelusilor cu varsta de peste 6 luni, disponibile in patru variante(banane,zmeura,morcov,rosii), au forme distractive si se topesc in gura. Yamii. Micutul le adora! Numai bine cand iesim in oras, il tin ocupat pe micut pentru o petioada scurta de timp.

    Raspunde la acest comentariu
  3. emilia
    emiliatrimis la 12/12/2013

    Eu am o bebica mica de 4 luni si aproape jumate. Am inteles ca diversificarea se incepe de la 5-6 luni. Ceea ce ma nedumireste pe mine e cu sucurile de morcovi si mar. Sucul nu e mancare solida, el intra tot de la 6 luni sau pot sa incep mai repede?

    Raspunde la acest comentariu
  4. zugravu alina
    zugravu alinatrimis la 1/2/2012

    am o fetita de 7 luni si sunt extrem de interesata de tot ceea ce ma ajuta s-o cresc in armonie:alimentatie ,in primul rand,igiena,educatie....deocamdata,suntem in perioada diversificarii si adun toate informatiile intr-un colaj pentru a nu face greseli in alimentarea copilului care pot avea repercusiuni mai tarziu.felicitari pentru site caci m-a ajutat de cand am ramas insarcinata.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: