Mi-e dor de bebele meu !!! | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 6 comentarii

  1. Alex
    Alextrimis la 23/4/2012

    Si eu am pierdut prima sarcina din acelasi motiv, s-a oprit din evolutie, nu a putut nimeni sa imi spuna motivul...eu am avut hemoragie, a fost groaznic, am sperat pana in ultima clipa, dar din pacate s-a intamplat nenorocirea.......Nu cred a a fost vre-o clipa in care sa nu imi doresc copilul (iubitul meu nu era sigur), eram dispusa sa il cresc singura (desi eram extrem de indragostita), din pacate nu a fost cazul, incerc sa ma consolez cu gandul ca nu a fost bebe pregatit, ca a fost doar o incercare, si ca o sa vina atunci cand isi doreste el.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Paulici
    Paulicitrimis la 3/8/2010

    Imi pare tare rau.Cuvintele sunt de prisos ... eu am trait sarcina cu frica opririi in evolutie a sarcina... nu s-a intamplat, insa am nascut prematur si a murit 12 zile mai tarziu. Sfatul meu este ... chiar daca medicii nu iti dau sa iti faci analizele de trombofilie sa le faci pe cont propriu ... de multe ori sunt cauza opririi in evolutie a sarcinii.

    Raspunde la acest comentariu
  3. elena
    elenatrimis la 3/2/2012

    am trecut si eu prin asa ceva si cu siguranta este cel mai greu moment prin care poti trece,si mie mii dor de bebe al meu si nu ma pot obisnui cu acest gind ca el nu va fi cu toate ca a trecut deja jumatate de an,fii puternica si spera ca totul va fi bine si poate lui ii este mult mai bine acolo printre ingerasi!

    Raspunde la acest comentariu
  4. Alina
    Alinatrimis la 13/4/2010

    Eli, imi pare rau de pierderea ta. Am avut si eu o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani. Asta se intampla acum 4 ani si jumatate. Acum am o fetita superba de 2 ani si 9 luni si am cam trecut peste acel esec, desi ma intreb cateodata ce ar fi fost. Culmea e ca si eu am avut acelasi sentiment ca si tine la inceput, cand am aflat de sarcina. Noi nu eram casatoriti, ne cunosteam de cateva luni, aveam oarecum alte planuri si nu ma asteptam la o sarcina. Dar dupa cateva zile de gandire, m-am bucurat de ea. E posibil sa fi fost prea tarziu, din pacate. Eu zic sa-i mai dai o sansa sufletelului; din punctul meu de vedere 3 copii este echilibrul perfect. :) Multa sanatate!

    Raspunde la acest comentariu
  5. mihaela
    mihaelatrimis la 2/2/2012

    stiu prin ce treci si au am pirdut o sarcina.e greu dar o sa vezi ca dumnezeu o sa iti aline toate durerile cu timpul.si mie imi este dor de bebele meu in fiecare zii dar ma gandesc ca e acolo sus un ingeras care ma protejeaza....ingerasul meu.trebuie sa fii tare.

    Raspunde la acest comentariu
  6. MamaluiRalph
    MamaluiRalphtrimis la 2/2/2012

    Eu cred ca fiecare bebe este unic, sa ii dai o sansa inseamna sa itit dai insasi o sansa, si asta este foarte bine, dar daca vei hotara sa mai incercati pt un bebe parerea mea personala este sa mai asteptati pana ce durerea se va mai ameliora, avand copiilasi ei te vor face sa zambesti din nou sa te simti cu siguranta mai bine si sa le fi mama de care au nevoie si copilasi au nevoie de o mama pozitiva iubitoare care sa ii faca sa se simta increzatori. Daca veti hotara sa mai incercati pentru un bebe nu uita sa il tratezi ca pe un unic pentru ca asta este, poti doar se te bucuri mult mai intens pt ca acum ai suferit o mare pierdere si sti ce inseamna sa apreciezi fiecare moment alaturi de o sarcina devanid mai tarziu bebelusul tau.Multa tarie.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: