Semne ale autismului la copil. Iată cum le poți recunoaște c�t mai devreme | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

  1. andreea
    andreeatrimis la 8/4/2015

    Brais.amalia autismul este o boala genetica.la ora actuala nu exista studii clare in ceea ce ar putea preveni sau vreo analiza care s-ar putea face in timpul sarcinii sau dupa deoarece diagnosticul se pune strict pe actiunile comportamentale ale copilului.In prezent 1 din 68 de copii au tulburari de spectru autist (vorbind de cifre oficiale)iar la intrebarea daca se poate trata,din pacate NU,nu exista nici un tratament medicamentos minune,singurul tratament care are cele mai bune rezultate este terapia ABA,si cu toate astea copilul tot va ramane cu "ceva " toata viata

    Raspunde la acest comentariu
  2. Cristina
    Cristinatrimis la 29/7/2014

    Sunt de acord cu dna Cristina, baietelul meu lucreaza sub coordomarea doamnei Monicai Manastireanu care este un om deosebit, baietelul meu a facut multe progrese.

    Raspunde la acest comentariu
  3. raduseghianu
    raduseghianutrimis la 30/12/2013

    Pt inceput vreau sa va spun ca si eu am aflat de un an ca am un copil autist grav(grad1).Numele lui este Cristi.Tot timpul ma lupt cu invatatoarewa si directoarea scolii in care este, chiar m-am si certat cu ele, deoarece cand mi-am luat copilul acasa de la scoala intrase in soc in plans.Nu m-au ajutat cu nimic.Tipau.Altadata in timpul orelor niste copii de varsta mai mare l-au luat in timpul orelor si l-au plimbat pana la biserica unde era sa-l calce masina.Le-am spus ca acest copil al meu nici nu exista in clasa aceea.De curand m-am mutat la tara intr-o cas in cuomuna Racova-judetul Bacau, inspre Buhusi.Invatatoarea mi l-a trimis la comisii de expertiza scvolara nu se ocupa de el deloc si tot timpul m-i l-a pus sa mazgaleasca foi in fiecare zi.DEgeaba ma cert cu cei de la scoala nici nu-i intereseaza.CAnd am fost la comisia de la BAcau CEI DE acolo il tratau ca si cand si-ar fi dat doctoratul.In tara asta sunt niste oameni fffff incopetenti in functii importante si vitale.inv. chiar si-a permis sa copieze de pe net info fff reler despre copilul meu cum ar fi proasta concentratra praosta atentie etc inb fisa copilului,m psihiatrica este de neconceput cum niste inv fac acest lucru.Degeaba m-am certat cu ea. Ea insista tot timpul cu scoala speciala.noi nu vrem sa-l dam.

    Raspunde la acest comentariu
  4. brais amalia
    brais amaliatrimis la 24/9/2011

    atismul este o boala genetica?daca nu ,care sunt motivele care conduc la nasterea unui copil cu elemente de autism.si daca se poate trata?

    Raspunde la acest comentariu
  5. vlahbei cristina
    vlahbei cristinatrimis la 21/6/2011

    Buna ziua, eu va recomand cu incredere si caldura asociatia: ARCAR sub coordonarea Monicai Manastireanu. Echipa dumneaei este echipa care a lucrat la centrul Horia Motoi, este foarte recunoscuta si o buna profesionista.Site-ul asociatiei este www.autisminfantil.ro aici veti gasi multe informatii utile.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: