Terapia Bowen | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 6 comentarii

  1. Klara
    Klaratrimis la 26/9/2016

    Alexandru Ivan este cel mai bun in domeniu, cat si un om deosebit. Iar terapia Bowen e geniala, in ciuda scepticilor care nici nu stiu cu adevarat despre ce e vorba.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Carmen A.
    Carmen A.trimis la 16/1/2012

    Este o terapie extraordinara. Eu am facut cateva sedinte la Alexandru IVAN, in Bucuresti. Ma simt foarte bine si ii multumesc pe aceasta cale. M-a ajutat foarte mult. Daca vreti sa il contactati, gasiti detalii pe www.terapiebowen.ro sau la tel 0745068693.

    Raspunde la acest comentariu
  3. talpos ioan
    talpos ioantrimis la 3/1/2012

    aflu aici ca aceasta terapie este pentru a atenua durerile pe care le ai deja.Eu am inceput aceasta terapie impreuna cu sotia mea in urma cu vreo 6 luni la o doamna IONESCU VICTORIA care zicea dinsa ca practica aceasta terapie de 2 ani aici la noi in jud. salaj com.IP am uitat sa mentionez,si la care am mers si noi avind unele mici dureri la schimbarile de vreme,si am zis sa incercam si noi sa vedem ce va fi si ce sa vedeti la 6 luni de asazisa terapiesa vedeti cum ne prezentam;sotia mea in urma unor dureri ff.mari a facut GLAUCOM la ochiul drept si l-a pierdut total,iar eu am ajuns sa am asa niste dureri de umeri si de spate din cauza carora abia pot sa maninc,si sa umblu ,eu sint si in cirje si numai asta imi mai lipsea dar sa vedeti explicatiide la aceasta MARE PRACTICIANA de care va rog sa va feriti ca de dracul cei care cititi aceste rinduri;EU DOAR AM DAT COMANDA RESTUL FACE CORPUL ASA CUM STIE EL atit ca corpul meu cred ca este cam prost deoarece nu stie sa faca decit sa ma doara din zi in zi mai tare,astfel incit am ajuns sa nu pot trai fara IBALGIN au alte msdicamente anti durere,deci rog pe cineva care stie sa imi de-a un sfat ce sa fac sa scap de aceste dureri care sint din ce in ce mai mari si mai greu de suportat? poate sint si niste stiutori intre acesti practicanti ai terapiei BOWEN care sa cunoasca ceva meserie,pina una alta mi-am schimbat terapeutul cu domnul PAUL CULDA care este si medic de formatie si acum astept sa vad ce o mai ficu durerile mele,sper sa fii nimerit mai bine ca prima data.

    Raspunde la acest comentariu
  4. bowtech iasi
    bowtech iasitrimis la 13/7/2010

    Terapia Bowen Bowtech este disponibila si in Iasi. Pentru cei interesati, vizitati www.bowtechiasi.ro

    Raspunde la acest comentariu
  5. Oana Stefana
    Oana Stefanatrimis la 10/5/2010

    Ma bucur tare mult sa citesc acest articol, la noi in tara este putin cunoscuta terapia Bowen, desi in strainatate este recunoscuta ca terapie complementara si chiar decontata de casele de sanatate.

    Raspunde la acest comentariu
  6. eliza
    elizatrimis la 3/2/2012

    Am inceput si noi terapia Bowen.Speram cat de curand sa vedem si rezultatele!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: