Comentarii la: Parul bebelusului: O frizura pentru bebe...

Parul bebelusului: O frizura pentru bebe...De ce au unii copii mai mult par decat altii? De ce unii se nasc cu o claie de par si altii vin pe lume doar cu un pufulet incolor? Dermatologii sustin ca este vorba de o predispozitie ereditara si le recomanda parintilor sa-si priveasca propriile fotografii de pe vremea cand erau bebelusi. Nu va panicati si asteptati linistita ca bebelusul sa isi arate cu timpul preferinta pentru o anume frizura. Iata mai multe intrebari si raspunsuri despre parul bebelusilor. ... citeste mai departe
Prima pagina | Pagina precedenta | Pagina urmatoare | Ultima pagina
20.07.2011 17:38:24 mag

este recomandat ca bebelusii sa fie tunsi de la 18 luni, daca parul este deja mare sau 24 luni, iar apoi se tund varfurile cca.1-2 cm. scalpul lor trece prin anumite procese de aceea este astfel indicat.

20.07.2011 17:38:17 mag

chiar daca e contrast, se poate ca un copil cu genele si sprancenele negre sa fie blond (cunosc o fetita de 4 ani in acest fej). argumentele nebazate pe cercetari sau din realitate nu-si au rostul.

20.05.2003 ErikaM

Nu este deloc adevarat ca daca tunzi copilul nr. 0 sau 1 i se indeseste parul!Este o falsa parere, ba mai mult ramine si copilul traumatizat (mai ales daca este fetita).Copilul seamana cu cei din familie.

22.10.2001 catalina

am o fetita de 14 luni si nu stiu care este varsta la care se tunde. se spune ca este bine ptr. regenerare.

Prima pagina | Pagina precedenta | Pagina urmatoare | Ultima pagina
Trimite parerea ta:
Numele tau:
Adresa de mail (optional):
Comentariu:
Cod verificare:0233020 aici si apasa pe:
Observatii:
1. Comentariile la articole sunt moderate (deci nu apar direct pe site).
2. Daca aveti intrebari, va recomandam sa le puneti pe forum si nu la comentarii. Forumul este mult mai activ si aveti sanse mai mari sa primiti un raspuns rapid!

Supereva.ro Noutati

7 strategii pentru disciplinarea copilului

7 strategii pentru disciplinarea copilului

Pentru multe mame, descoperirea disciplinei eficiente este una dintre cele mai dificile si mai frustrante sarcini de ...

Zaharul in alimentatia copilului si ce trebuie sa stii

Zaharul in alimentatia copilului si ce trebuie sa stii

Crezi ca esti restrictiv cu zaharul? Un nou sondaj spune ca multi parinti nu sunt! Iata ce ar trebui sa stii:...