Adevaratele motive pentru care femeile fac sex | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

  1. ion
    iontrimis la 30/10/2012

    un articol slab scris de un misogin...femeile FAC SEX DIN ACELASI MOTIV CA SI BARBATII...DIN DRAGOSTE, NECESITATE..femeile nu sunt gomflabile sunt fiinte vii, in acest articol sunt doar prejudecati si nimic mai mult...gandirea bunicului inciudat c-a vrut mai mult da n-a putut si ca dovada acest paragraf "Unii cred ca experienta sexuala inainte de casatorie nu este un lucru bun  ci lipsa experientei este mai buna pe termen lung. Daca o femeie prefera sa fie informata si experimentata, risca sa se confrunte cu situatia in care partenerul ei nu se ridica la nivelul amintirilor ei sexuale. "da ce te faci daca nu se ridica la nivelul fantasmelor ei de ori ce fel, ca si ale sunt mai periculoase decat amintirile.....buhuuuuuuuuuuuu mare sperietoare sexul femeii!! doar ca fetita este mai usor de manipulat!

    Raspunde la acest comentariu
  2. Daria
    Dariatrimis la 30/10/2012

    sexul din razbunare apartine femeilor fara caracter

    Raspunde la acest comentariu
  3. maria LUCIA
    maria LUCIAtrimis la 25/10/2012

    un articol ff bun.pe cat de bun,pe atat de adevarat.un articol ,din care orice om ,indiferent de sex si varsta poate invata multe.in toate subiectele scrise in articol ma-m recunoscut .bravo celor care au scris acest articol.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: