Legatura dintre autism si televizor | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. loredana
    loredanatrimis la 15/6/2011

    Oare ce presupune expunerea excesiva in fata TV-ului? Am o fetita de 7 luni si recunosc ca stau cu ea si ma uit la TV ( pt ca este in aceiasi camera). este atrasa de reclame si mai dau si pe DUCK TV ( un post pt copii). Ar trebui sa ma ingrijorez???

    Raspunde la acest comentariu
  2. bird70
    bird70trimis la 1/6/2011

    Foarte slab articol, ridicol pe alocuri. Numarul de copii cu autism a crescut odata cu intelegerea mai clara a spectrului autist si a dezvoltarii metodelor de diagnostic. De fapt a crescut numarul de copii diagnosticati, pentru ca acum 20 de ani nu erau diagnosticati decat copiii cu autism foarte sever pe cand azi se diagosticheaza intreg spectrul. Eu sunt convinsa ca cea mai puternica influenta o are componenta genetica si pot sa vad in familia noastra in fiecare generatie au existat cativa 'ciudati' care nu au fost diagnosticati. Copiii in general sunt diagnosticati in primii 2-3 ani de viata si ma indoiesc ca la varsta aia se uita foarte mult la tv. Mi-a placut observatia cu comunitatile amish, pai e normal ca acolo un copil care nu are autism sever va trece nebagat in seama, pentru ca viata e foarte simpla, foarte putini stimuli, socializarea este foarte simplificata si cu reguli foarte clare. Nu are nici o legatura cu televizorul.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: