Barbatii si slipurile lor ... | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

  1. Florin
    Florintrimis la 16/8/2013

    pentru plaja,variantele slipului clasic(cu sau fara manecuta) sunt ok.E adevarat ca trebuie sa-l alegi in functie de ce te avantajeaza si in acelasi timp sa fie de calitate.In acest fel se elimina situatiile jenante cand iesi din apa sau pentru cei foarte @dotati@ cand se afla pe uscat.Slipul clasic nu se face vinovat de formele (ex. burta) mai putin elegante ale barbatilor.Oricum ideea e, sa te bronzezi pe o suprafata cat mai mare a corpului,slipul clasic o asigura din plin.Sa te dezbraci si sa arati jumate negru(bronzat), un sfert alb si un sfert iar negru...

    Raspunde la acest comentariu
  2. george
    georgetrimis la 24/6/2013

    vorba lui oris daca mergi la plaja si mai stai si la soare consider ca ar fi normal sa stai in slip nu in bermude cum stai pe strada ori ai venit sa faci plaja ori sa te plimbi am dreptate oameni buni ce e aia la mare dupa ce ca mori de cald mai stai si cu pantaloni aia pe voi nu acum serios eu unu voi fi toata viata impotriva bermudelor la plaja spuneti voi daca ce zic e gresit las un id sa vb daca vreti andrei_georgica2000.pa.

    Raspunde la acest comentariu
  3. oris
    oristrimis la 5/6/2013

    daca mergi la plaja si mai stai si la soare consider ca normal ar fi in slip. cei care merg in bermude se uita ciudat la cei in slip e poate doar ca nu au curaj de a purta un slip. interesant cand se iese din apa in bermude cam cati litri de apa sunt pe acei panataloni ?moda este relativa asa cum acum se poarta bermude ca slip va venii vremea cand slipul va fi ceva normal din nou .

    Raspunde la acest comentariu
  4. oana
    oanatrimis la 20/2/2012

    Daca d-na autoare ar fi avut curiozitatea sa caute in Dex, ar fi gasit ca slipul este un chilot de baie foarte scurt si mulat (folosit de obicei de barbati).Parerea mea este ca pantalonii lungi pana la genunchi din ultima poza, care pot fi purtati nu doar la plaja, pot fi cu greu bagati in categoria slip.Gusturile nu se discuta.

    Raspunde la acest comentariu
  5. rodyka
    rodykatrimis la 8/6/2011

    M-a distrat teribil clasificarea! Vreau doar sa spun ca pe plajele Spaniei se poarta doar

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: