Meningita copilului si povestea unei mamici | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 14 comentarii

  1. Elena
    Elenatrimis la 7/5/2020

    Buna ziua, eu sunt insarcinata si de cand am citit despre aceasta boala ca se tranzmite prin tuse, saliva sunt terorizata.Eu si asa sunt unpic mai fricoasa de cand cu COVID 19.Asa de usor se transmite?

    Raspunde la acest comentariu
  2. Nedelcu lenuta
    Nedelcu lenutatrimis la 13/8/2017

    Cand unui copil sau adult nu ii scade febra are meningita

    Raspunde la acest comentariu
  3. mihaela damir
    mihaela damirtrimis la 7/6/2012

    copilul meu are 6 ani si de 2 zile are febra 38-38.6 nu i-a scazut deloc cu tot cu nurofenul care i l-am dat si calpol,abia acum dimineata i-a scazut febra dar are si dureri de cap....ce pot sa fac?........

    Raspunde la acest comentariu
  4. be
    betrimis la 27/6/2011

    buna io am un bebe mic mic...are 2 luni si 2 saptamani simi este racita,tuseste...dar totusi nu sunt io lamurita ce are ori gatu.ori plamaniiii sunt afectati.....imi pare a harcaii..cemi puteti spune...................va poop

    Raspunde la acest comentariu
  5. daniela
    danielatrimis la 24/6/2011

    Dragelor , va astept pe forum pentru a putea discuta mai usor.

    Raspunde la acest comentariu
  6. daniela
    danielatrimis la 24/6/2011

    Nicio grija , nicio intrebare , nu este prea mult atunci cand este vorba de copii nostri. Bazati-va pe voi , pe instinctul vostru care va spune

    Raspunde la acest comentariu
  7. daniela
    danielatrimis la 24/6/2011

    Astept sa intre mesajele scrise, altfel nu pot sa imi dau seama ce intra si ce nu .

    Raspunde la acest comentariu
  8. daniela
    danielatrimis la 24/6/2011

    Imi pare rau , nu inteleg de ce nu a intrat tot mesajul... Am scris si anterior, Voi puteti sa vaccinati copii , eu nu am stiut de acest vaccin, pe atunci era facultativ si nu am fost informata . Nu as vrea sa credeti ca nu as fii intrebat totul despre binele copilului meu , in despre aceasta boala eu credeam ca este eradicata.

    Raspunde la acest comentariu
  9. daniela
    daniela trimis la 24/6/2011

    In primul rand va doresc sa aveti sanatate, sa va bucurati in fiecare zi de copilasii vostri si sa nu treceti niciodata prin astfel de boala. Eu am crezut ca aceasta boala este eradicata, nu stiam pe nimeni sa fii fost bolnav , este adevarat ca nici nu am fost informata , zic eu de catre medicul de familie. Orice posibil vinovat este tardiv in al gasi acum , insa VOI va puteti informa , VOi stiti acum .Meningita este o boala determinata de virusii, bacterii pot fi luati de oriunde, colectivitati , parc, etc. Din punctul meu de vedere singura modalitate este aceea de a-i vaccina , eu nu am stiut de acest vaccin , atunci era facultativ . Draga Adriana, ma bucur ca si voi faceti parte dintre aceia care au trecut cu bine , stiu ca ma intelegi si intelegi disperarea care te cuprinde atunci cand auzi diagnosticul si care cade ca o ghilotina peste capul parintilor . Asa cum ai scris si tu , si eu am simtit ca este ceva grav, ca trebuie sa merg mai departe pana am aflat raspunsul la intrebarea : Ce este cu copilul meu ?

    Raspunde la acest comentariu
  10. LarryK
    LarryKtrimis la 24/6/2011

    Ce putem face pentru a preveni meningita?

    Raspunde la acest comentariu
  11. daniela
    danielatrimis la 24/6/2011

    Buna dragele mele. Ma bucur ca pot fi alaturi de voi , in aceasta zi si nu numai

    Raspunde la acest comentariu
  12. Verona Albu
    Verona Albutrimis la 23/6/2011

    Buna ziua Daniela, m-a impresionat povestea ta si ma bucur ca ne putem informa despre aceasta boala. Eu am o fetita foarte reusita de 3 anisori si ma informez cat pot ca sa stiu cum sa o feresc de boli. Poate uneori sunt exagerata. Ce sfaturi imi dai? Cum pot sa imi dau seama imediat ca e vorba de meningita in caz ca ia aceasta boala de la prietenii cu care se joaca? Multumesc mult si iti multumim mult pentru ca experianta ta ne ajuta sa prevenim probleme grave la copilasii nostrii.

    Raspunde la acest comentariu
  13. Bianca A,
    Bianca A,trimis la 23/6/2011

    Cumplita boala si eu am o fetita si sunt terorizata de ideea ca ar putea avea aceasta boala mai ales ca la gradinita apar des cazuri de meningita. Exista modalitati de a ne feri copilasii de aceasta boala?

    Raspunde la acest comentariu
  14. Adriana
    Adriana trimis la 23/6/2011

    Buna Daniela, am citit absolut intamplator povestea ta si am avut un moment de deja vu. Baiatul meu a avut meningita la varsta de 5 ani. S-a intamplat totul din senin. L-am adus de la bunici si in cateva ore a facut febra mare care nu deca la pastile de febra. L-am dus la spitalul judetean din Suceava si medicii s-au ocupat de el, fara sa ii dea diagnosticul de meningita si a intrat in convulsii.Am simtit ca ceva nu e inregula. L-am dus cu masina personala la spitalul de la Cluj. Acolo a fost diagnisticat corect.Dupa ce a primit tratamentul necesar a avut niste urmari,probleme cu vederea. Ma bucr ca am putut sa impart cu tine aceasta emotie si sper ca vom avea mai multa informatie despre aceasta boala.si ca medicii vor fi mai alerti.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: