Ești pregătită pentru al doilea copil? Intrebări și răspunsuri | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. Laura
    Lauratrimis la 1/11/2017

    Adreseaza-te, Lucia, la un medic specialit in infertilitate sau la medicina de reproducere umana.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Lucia
    Luciatrimis la 16/1/2017

    Ca să fiu pregătită pentru al doilea trebuie să am pe primul, dar nu...Sunt căsătorită a doua oară și �nțeleg că unica soluție care ne va uni este un copilaș..Scriu și intreb ca o nebuna pe toate forumurile unde să mă adresez, de unde să găsesc așa sume de bani??

    Raspunde la acest comentariu
  3. veronica
    veronicatrimis la 4/3/2014

    Buna fetelor,mamicilor,doamnelor de pretutindeni!numele meu este Veronica,am 25 de ani si am o fetita,Alesia Maria Lorena care anul acesta in noiembrie face 5 anisori.am o relatie cu cineva de 4 ani care peste cateva luni va deveni sotul meu.din fericire,mi-a crescut fetita fara reprosuri si a fost si este un tata model.locuim impreuna avem garsoniera noastra ce i drept luata in rate dar e un inceput.de cateva zile am aflat ca voi fii din nou mamica.sa ma bucur...sa nu ma bucur?da,ne bucuram amandoi dar....ce o sa fac cum o sa fac...cu Alesia?oare o sa ma descurc?din pacate de 2 ani micuta mea a fost diagnosticata cu diabet zaharat insulino dependent.e greu,e inexplicabil de greu.e greu de controlat aceasta boala la copii din pacate...ma trezesc de 4 ori in cursul noptii pentru a o monitoriza...am nevoie de sfaturile voastre...va mutumesc!

    Raspunde la acest comentariu
  4. Roxana
    Roxanatrimis la 21/2/2012

    A picat bine articolul. Ma bate grozav gandul sa mai fac un copil si in jurul meu vad ca e epidemie de copil nr2 :), dar oare am sa mai reusesc sa mai lucrez ceva avand in vedere ca lucrez acasa?

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: