De ce am ales biberoanele NUK ? (concurs) | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 33 comentarii

  1. bouariu ionela daniela
    bouariu ionela danielatrimis la 10/1/2013

    inainte sa cumparam un produs copilului ne gandim la calitate si pret.nuk l-am descoperit doar de 1 luna si sunt foarte multumita de rezultate,imi pare rau ca nu l-am incercat mai devreme......il recomand tuturor mamicilor =))

    Raspunde la acest comentariu
  2. mihaela rusu
    mihaela rusutrimis la 13/11/2012

    sunt de calitate si au un pret OK

    Raspunde la acest comentariu
  3. burian monica
    burian monicatrimis la 9/11/2012

    de ce Nuk?sincer,am primit cadou alte firme...dar pur si simplu nu se mulau pe gurita fetitei mele.mi-am cumparat eu ceea ce am crezut ca e bine,adica Nuk.si e perfect(raport pret-calitate). de atunci,tot cu Nuk mergem inainte si,avand doar 6 luni,continuam!

    Raspunde la acest comentariu
  4. kristov
    kristovtrimis la 1/11/2012

    eu am primit cadou un cosulet cu 4 biberoane nuk doua mari si doua mici, cu tetine speciale pentru varsta bebelusului. sunt foarte multumita de ele pentru ca fetita mea manaca lapte numai de la san si din biberon nu ii dau decat apa si ceai. pana sa primesc biberoanele nuk, de la celelalte biberoane fetita mea avea probleme cu colicii, de cand folosesc nuk nu mai avem probleme cu burtica. avem si suzeta dar nu o folosim insa inelul de dintisori are mare efect. multumin nuk pentru calitatea sa superioara

    Raspunde la acest comentariu
  5. Alina Tudose
    Alina Tudosetrimis la 23/10/2012

    Biberoanele sunt cele mai bune matusa mea mi-a recomandat ea folosea inca din 1999 in Grecia si a fost tare multumita la fel si eu sunt tare dragut colorate imi place tot la ele chiar si numele firmei pe sticluta mi se pare perfect pentru o firma de biberoane

    Raspunde la acest comentariu
  6. Boboc Alina Mihaela
    Boboc Alina Mihaelatrimis la 23/10/2012

    De ce? Simplu: sunt de buna calitate, au un pret OK, sunt atractive pentru bebe!

    Raspunde la acest comentariu
  7. Budeanu Catalina Mihaela
    Budeanu Catalina Mihaelatrimis la 23/10/2012

    Buna seara!am ales marca si produsele NUK pentru ca sunt atractive pentru copii ,nu contin Bisphenol A,sunt de buna calitate,au un pret bun pentru buzunarul oricarei mamici ,usor de curatat si de folosit si ideale pentru sterilizator (biberoane,tetine,suzete,inele pentru dintisori,etc)!!! consider ca sunt suficiente motive pentru a convinge pe oricine sa le incerce ! multumesc NUK!!!

    Raspunde la acest comentariu
  8. Peneoasu Seniz
    Peneoasu Seniztrimis la 3/10/2012

    La recomandarea prietenelor am ales biberoanele Nuk pentru ca ne-am confruntat cu problema colicilor. Mi-au fost chiar de folos aceste biberoane si pe care le recomand si eu mai departe cu cea mai mare incredere! Noi folosim foarte multe produse din Gama Nuk pentru ca m-am convins de calitatea lor (prin sterilizare ca nu se decoloreaza si nu prind nici miros).

    Raspunde la acest comentariu
  9. Mihaela Calin
    Mihaela Calintrimis la 3/10/2012

    Biberoanele Nuk le-am ales datorita calitatii acestora si a fatului ca fetita mea nu a mai dorit un alt fel de biberon dupa utilizarea celui de la NUK; cu alte cuvinte a fost dragoste la prima utilizare

    Raspunde la acest comentariu
  10. muresan daniel
    muresan danieltrimis la 26/9/2012

    Buna ziua!In primul rand orice copil are nevoie de biberoane,sunt o necesitate,iar eu am ales pentru copilul meu deoarece sunt de o calitate foarte buna si sunt atragatoare copilului!

    Raspunde la acest comentariu
  11. corina
    corinatrimis la 26/9/2012

    bebele a ales tetina de la nuk, e singura care a acceptat-o, la fel si suzeta.Eu am fost tare fericita ca a ales Nuk pentru ca sunt produse de calitate foarte buna si la pret rezonabil.Va multumesc ca existati Nuk.

    Raspunde la acest comentariu
  12. catalina
    catalinatrimis la 26/9/2012

    Sunt de foarte buna calitate, practice, atragatoare pentru copil, usor de folosit si curatat si la un pret bun...raportand la calitate.

    Raspunde la acest comentariu
  13. ioana lupu
    ioana luputrimis la 26/9/2012

    pentru ca sunt super si copii le iubesc!

    Raspunde la acest comentariu
  14. Holobaca Carmen
    Holobaca Carmentrimis la 26/9/2012

    pentru ca sunt cele mai bune. Incepand de la pompa, continuand cu tetinele, sticlutele si cu toate produsele comercializate de aceasta firma. Nota 10 NUK.

    Raspunde la acest comentariu
  15. ALESSIA-MARIA
    ALESSIA-MARIAtrimis la 25/9/2012

    :))))

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: