Cum navighez desprecopii

Cum navighez desprecopii

Bine ai venit!
Daca ai ajuns la aceasta pagina, inseamna ca ai nevoie de ajutor in navigarea acestui colos care se numeste Desprecopii.com. Vorbind sincer, chiar si noi, cei care l-am creat, ne pierdem in el, deci credem ca e absolut utila aceasta mica lectie de navigare pentru orice nou venit la Desprecopii!

  Navigheaza dupa emotie - pentru ca o fotografie e mai mult decat 100 de cuvinte.

 Verifica ce se intampla la SUBIECTE ACTIVE  pe forum.

Sa incepem mica lectie de navigare:

Pentru a te ajuta, am creat pe pagina principala, o serie de bare orizontale sau verticale (noi le numim meniuri) dupa care poti naviga in functie de varsta bebelusului (incepem chiar de la varsta 0 - adica preconceptie) sau de tema pe care o cauti: cum ar fi alimentatie, boli, pshihologia copilului, grupuri de suport, diete, cluburi de mamici, retete, raspunsuri de la medici, educatie, timp liber, etc.

1 - meniul orizontal te ajuta sa navighezi dupa varsta 'interesului' tau (preconceptie, sarcina, nastere, varsta copilasului, copil, scolar, adolescent, familie).
2 - de aici ajungi la index - adica la dictionarul site-ului desprecopii.com. Cautati un termen apasand pe una din literele alfabetului.
3 - este punctul de plecare catre pagina 'temelor' de interes - toate sunt asezate in ordine alfabetica.
4 - este casuta de cautare pentru a gasi mai usor ce cauti pe Desprecopii.com
5 - apasa aici si vei gasi o pagina cu toate noutatile din ultimele zile si saptamani, publicate pe Desprecopii.com

6 - meniul vertical este extensibil - dai un clik si el se va extinde, dezvoltand o arie de subiecte de interes. Vei putea naviga dupa teme cronologice (varsta copilului), dupa teme de interes (ca alimentatia), dupa teme legate de sanatate, educatie, timp liber, si teme speciale.

7 - la aceasta zona vei gasi trei taburi - iar facand click pe fiecare vei ajunge la noutatile ce tin de: ultimele articole publicate pe desprecopii.com, ultimele anunturi publicate la Bazar, si ultimele articole publicate la Supereva .

 
- pe partea din dreapta a fiecarui articol, vei linkurile care te conduc la grupurile de suport, forumurile de specialitate ale Comunitatii Desprecopii.