Imaginatia copiilor si super-plastilina Play-Doh iti aduc un Craciun fantastic!

Joaca e un lucru serios. Serios ca e!
De fapt nici nu trebuie sa-ti spun eu asta, stii si tu ce inseamna joaca pentru un copil.

Copii se plictisesc repede. Si din acest motiv au nevoie de experiente noi, vor multe lucruri de explorat, de construit, de modelat. Au nevoie de material pentru imaginatie. Au nevoie de multe jucarii, dar cu cat sunt mai multe cu atat parca isi pierd mai repede interesul pentru ele.

Iar acum ca vin si Sarbatorile nu poti sa nu te intrebi: chiar au nevoie de atat de multe jucarii? Da...si Nu!

Stiu, suna cel putin confuz, dar vei vedea imediat de ce am spus asta.

Craciunul e aproape. Asteptarile sunt mari. Trebuie sa te pregatesti nu numai cu jucarii dar si cu decoratiuni. Mosul vine doar odata pe an si de fiecare data trebuie sa fie ceva deosebit.

Jocuri, jucarii si decoratiuni...ti se pare ca lista ca nu se mai termina? Exista insa o cale prin care poti sa tai majoritatea lucrurilor de pe lista si totusi sa-i faci fericiti pe toti: super-plastilina Play-Doh.

Play-Doh este "jucaria" ideala pentru ca se poate transforma intr-o multime de alte jucarii. De fapt se poate transforma in orice. Trebuie doar un pic de imaginatie iar imaginatia este lucrul pe care copiii il au din plin

Decoratiuni?
Play-Doh se pote transforma in brazi, globuri, oameni de zapada sau in orice alte forme, care mai decare mai deosebite.

Aflati detalii interesante: Ucenicii lui Mos Craciun - poveste pentru parinti si copii

Reni? Elfi? Cu Play-Doh apar cat ai bate din palme, pentru ca cei mici ii modeleaza cu propriile palmute...si cu ajutor tau, bineinteles. Jucandu-se cu Play-Doh cei mici si-l pot imagina si "aduce la viata" chiar pe Mos Craciun. Cum ar fi sa te joci cu cel mic si sa-l rogi sa si-l imagineze chiar pe Mos Craciun??? Asta ar fi deliciul suprem al sarbatorilor de iarna!!!

Super-eroi, masinarii uimitoare, dulciuri fantastice, garderobe magice, dinozauri, sunt doar cateva dintre lucrurile care imi trec mie in cap. Te asigur ca un copil isi imagineaza mult mai multe. Cumpara-i super-plastilina si seturile Play-Doh si vei vedea cu ochii tai.

Play-Doh este materialul prin care minunata lume a imaginatiei poate lua, in sfarsit, forma. Copii tai il vor aprecia si tu vei fi mai mult decat multumita pentru ca Play-Doh nu lasa urme, e usor de curatat si depozitat si poate fi refolosit mereu si mereu daca este pastrata in cutie.

Alege Play-Doh pentru un Craciun fantastic!

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2012

  Citeste pe larg

 Mai cititi Despre Craciun si traditiile Craciunului

Si descoperiti pentru copilasi Desene de colorat cu tema Craciunului si Poezii de Craciun

Subiecte de interes, despre Craciun, discutate de parinti pe forumul Desprecopii:


 Forumuri recomandate

 Discutii generale
In discutii generale puteti posta orice doriti!