Coafuri trendy pentru micile domnisoare

Coafuri trendy pentru micile domnisoare

Daca esti o mamica de fetita, te-ai confruntat probabil macar o data cu dorinta micii tale printese de a fi in pas cu moda si de a o imita pe mami atunci cand vine vorba de coafura, de bijuterii sau de machiaj. Daca nu s-a intamplat inca, nu te grabi sa respiri usurata, pentru ca niciodata nu e prea tarziu cand vine vorba de capriciile unei viitoare lady. Acum este un moment ideal pentru a-i satisface domnisoarei tale dorintele acestea atat de firesti pana la urma. 

Mai cititi si: Haine prea sexy pentru fetite?

 Iata asadar cateva sugestii de coafuri pentru fetita ta, care te vor scuti de prea multe batai de cap si care o vor incanta, mai ales daca ii vei spune ca sunt la moda in acest sezon.

Bucle de printesa

Pentru fetitele cu parul lung, buclele sunt accesoriul cel mai de pret. Sunt atat de dragalase, incat nu-ti vine sa-ti mai iei ochii de la ele. Buclele o vor incanta, pentru ca o vor face sa arate ca o printesa, mai ales daca o vei imbraca si cu o rochita pe masura. Daca fetita ta are parul ondulat, atunci lucrurile sunt foarte simple. Nu trebuie decat sa ii definesti buclele cu ajutorul unui mousse lejer pentru par si sa le dai luciu cu ajutorul unui spray special. O bentita sau o bijuterie pentru par prinsa pe o parte vor da un plus de eleganta micii printese. Daca are parul drept, atunci poti folosi niste bigudiuri, macar de data asta. Alege bigudiuri subtiri pentru bucle bine definite. Cararea pe mijloc si buclele cazand pe umeri ii vor accentua inocenta.

Coc trendy

De obicei, cocul nu este chiar genul de coafura care sa se potrivesca copiilor , pentru ca le da un aer prea matur. Exista insa si variante haioase de cocuri, care o vor amuza cu siguranta pe micuta ta si care, in plus, sunt foarte practice, pentru ca parul nu ii va mai veni in ochi. Pentru a-i da un aer de strengarita poznasa, fa-i fetitei tale un coc in crestetul capului. Nu trebuie sa fi un maestru in hairstyling pentru a-i face un coc reusit. Ridica-i tot parul cat mai sus, ca si cum ai vrea sa il prinzi in coada si prinde-l cu un elastic ferm. Rasuceste apoi coada si prinde capatul in acelasi elastic, apoi ciufuleste pur si simplu coada rasucita, astfel incat firele care ies din ea sa acopere elasticul de la baza. Fixeaza cocul cu putin spray fixativ si da-i luciu cu un spray special.

Bucle lejere

Daca vrei o coafura si mai simpla pentru domnisoara ta, atunci onduleaza-i  pur si simplu cateva suvite la capete , cu ajutorul unui ondulator de par. Fixeaza buclele cu putin spray fixativ, apoi las-o pe printesa sa aleaga cateva clamite asortate cu restul tinutei. Ii poti prinde parul pe o parte sau cu o asa-zisa carare dezordonata pe mijloc. Va arata foarte natural.

Look hippie

Este extrem de simplu de realizat si arata bine atat la un par drept, cat si la un par ondulat . Ai nevoie doar de o bentita subtire, haioasa si, eventual, de o floare sau de un fluture mare, de pus in par. Usuca parul incercand sa il indrepti cat mai bine, apoi pune bentita in jurul capului, cam cu un centimentru mai jos decat pozitia in care vrei sa fie de fapt. Ridica usor apoi bentita, astfel incat sa ajunga in pozitia dorita. Partea superioara a coafurii va capata astfel volum.

Impletituri stilate

Uita de coditele clasice si fa-i fetitei tale o coafura inedita , care imbina inocenta copilariei cu eleganta. Fa o carare pe o parte si impleteste de o parte si de alta a capului cate o suvita suficient de groasa incat sa cuprinda parul din zona urechilor. Prinde la capete cate un elastic de culoarea parului, astfel incat sa se piarda discret in restul suvitelor despletite. Este o coafura foarte sic si, in plus, domnisoara se va putea juca in voie fara sa-i vina parul in ochi.

Bob fals

Fara sa fie nevoie sa o tunzi, ii poti satisface printesei tale dorinta de a avea o coafura bob . Este insa nevoie sa aiba parul suficient de lung pentru a putea realiza un bob fals. Mai intai prinde-i parul intr-o coada, insa una foarte lejera, astfel incat elasticul cu care este prinsa sa fie la nivelul umerilor. Ruleaza apoi coada in interior pana cand ajunge la nivelul scalpului. Prinde-o cu agrafe de par pe dedesubt, astfel incat sa ascunzi varfurile si sa nu se vada elasticul. Aranjeaza apoi bobul obtinut si modeleaza-l cu putin spray fixativ.

Breton si codite

Daca printesa ta vrea sa arate pur si simplu altfel, e momentul sa incerci o coafura cu breton . Nici macar nu este nevoie sa mergi la frizer. Ii poti face singura un breton drept, nu prea scurt, care sa ii acopere fruntea. Apoi prinde-i codite la spate cu elasticele ei preferate. Si ca sa fie trendy, lasa bretonul sa-i acopere fruntea.

autor: redactor Desprecopii.com A.G.  Toate drepturile rezervate (c) 2013

Cititi detaliat si despre:

  • Cum influenteaza ratele la banca viata copiilor
  • Ce inseamna de fapt  custodie comuna in educatia copilului ...
  • Sa intelegem depresiile copilariei
  • 5 ani: Dezvoltarea fizica si personalitatea
  • Agresivitatea copilului
  • Va recomandam sa cititi:  Mai multe despre psihologia copilului aici >

    Despre meseria de mama, mai cititi:

     Comunitate, Forumuri recomandate

    Parintii intreaba, parintii raspund!
    In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

    In floarea copilariei (4-12 ani)
    Nici prea mici si nici mari de tot :-). Intrebari, dileme, raspunsuri, prietenie, sanatate.

    Bolile copilului

    Toate bolile aici>

    Articole despre psihiologia copilului

    Mai multe despre psihologia copilului aici >

    Sanatatea familiei (lucruri care ne privesc pe toti)