Campanie pentru adolescenti: Smile like a music star!

Smile like a music star!

Educatie stomatologica si zeci de premii pentru adolescenti

/Images/dentestet-adolescenti-poza1.jpgStudiile realizate de DENT ESTET, lider în domeniul medicinei dentare din Romania, arata ca 90% dintre tinerii romani cu varstele intre 10 si 17 ani nu viziteaza medicul dentist nici macar o data pe an, iar 1 din 2 adolescenti prezinta problem gingivale si are nevoie de aparat dentar.

Din acest motiv, DENT ESTET 4 Teens, prima clinica din Europa dedicata exclusiv adolescentilor, a lansat o campania educationala "Your smile. Your choice." prin care isi propune sa informeze atat tinerii, cat si parintii acestora, cu privire la igiena orala corecta si adoptarea unui stil de viata sanatos.

Campania a debutat prin concursul "Smile like a music star" organizat pe pagina oficiala de Facebook a clinicii unde tinerii cu varste intre 13 si 17 ani sunt invitati sa isi puna la incercare creativitatea si sa compuna 4 versuri despre zambet. Castigatorul marelui premiu - un sistem Guitar Hero si interpretarea versurilor de catre

ambasadorul campaniei, Razvan Krem Alexe - va fi ales in urma voturilor juriului si ale publicului.

Pe langa premiul cel mare, toti cei inscrisi in campanie primesc automat un voucher in valoare de 200 RON pentru tratamente stomatologice in cadrul clinicii. De asemenea, la finalul perioadei de inscrieri, juriul va decide 4 finalisti care vor primi gadget-uri, casti audio, dar si tratamente dentare in valoare de 100 euro.


Campania Smile like a music star! va continua prin vizita DENT ESTET 4Teens

Campania va continua prin vizita DENT ESTET 4 Teens in cateva licee si scoli din Bucuresti unde specialistii clinicii vor sustine prezentari despre importanta unui zambet sanatos si a unei igiene orale corecte.

Initiativa este sustinuta de cel mai mare departamentul specializat in servicii ortodontice pe segmente de varsta, Excellence Ortho Center, creat pentru ca adolescentii si copiii sa aiba parte de cele mai bune tratamente din partea unei echipe de medici specializati in tratamentul ortodontic specific varstei lor.

Programul educational "Your smile. Your choice." se afla la cea de-a doua initiativa de acest gen, prima editie avand loc odata cu deschiderea clinicii DENT ESTET 4 Teens in 2012.

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:


 

Alte stiri despre Stomatologie:


Pentru a intalni alti parinti de adolescenti, participati la sectiunea speciala a forumului Desprecopii.com: Adolescentii

Adolescentii (12-18 ani)
Frumosi, plini de personalitate, incapatinati. Pregati de zbor din cuibul cald al casei parintesti.

autor: Toate drepturile rezervate desprecopii.com (c) 2013