Platforma Comunitatii Desprecopii, o casa noua

Comunitatea, sufletul DC

Primul lucru care a prins viata in burtica site-ului Desprecopii, a fost forumul. Pe forum am descoperit, la vremea inceputului, prin toamna tarzie a anului 2000, o lume noua si fascinanta de prieteni.

O retea fara asemanare a celor inteligenti, asa cum a si ramas. Prieteni virtuali pe care ii puteam simti mereu aproape. Orice intrebare, isi gasea acolo raspuns direct si sincer. De la metode de tratare a infertilitatii, pozitii de sex sau nastere ... pana la probleme despre soacre acre si mucii copilului la ceas de febra. Am realizat cu totii poate ca ne este mai usor sa discutam limpede si deschis cu persoane care ne sunt necunoscute ...insa legate virtual de sinceritatea prieteniei adevarate. Si dragostea pentru
copii. Asa se naste o mare iubire... era motto-ul la acea vreme.
 

Primul forum DC

Primul forum DC a fost asadar punctul de plecare in calatoria noastra. Din punct de vedere tehnic, prima platforma de discutii era simpla (acum pare arhaica)  si nici macar nu era gazduita pe domeniul desprecopii - foloseam un forum gratis  - acela a fost FORUM DC 1 - si se intampla deci pe la sfarsitul lui 2000.


 

Forumul DC 2

A doua etapa a fost un forum propriu, cu mult galben :)  - care a trait cam un an. Dar dupa prima editie, acesta ni se parea deja cool si avansat. Asadar prin 2001 eram fascinati de noul forum DC - sa ii spunem editia Forum DC 2.
 

 

Forumul DC 3

Luati prin suprindere de amploarea fenomenului DC - in fine, (femeile ajungeau masiv la butoane si la tastatura - detronand sotii de la tastatura unde ei jucau nestingheriti jocuri puerile), in 2002 - am lansat forumul DC 3 - care  la vremea aceea o bijuterie tehnica (dupa care s-au inspirat toate forumurile de succes din zona mioritica). Versiunea 3 a trait mai bine de 10 ani.
 

 

Platforma DC 4

Din urma insa, ne-a ajuns revolutia internetului. Suntem coplesiti zi de zi de informatiile care vin cascada pe email, au aparut blogurile si apoi au apus blogurile, s-au cam linsitit ciripiturile pe Twitter, ne-am trezit cu o avalansa de prieteni - ne-am gasit cam toti colegii de liceu si facultate pe tot felul de platforme sociale, am intrat in suvoiul plin de non-sens de pe Facebook si tot asa mai departe. Bun, si iata-ne analizand unde si cum ne plasam, noi ca gazda unei Comunitati super active de suflete conectate si mai ales pretentioase  ... (lucru absolut normal)

Dupa multa gandire si analiza noi credem ca am gasit solutia: o simbioza perfecta intre un forum de ultima generatie si o platforma sociala completa si prietenoasa: Platforma Comunitatii Desprecopii - o platforma care integreaza conceptul de forum cu cel de grupuri, cu o platforma performanta de bloguri, cu conceptul de Flux, cu integrarea sectiunii de CUMPARA-VINDE si licitatii, cu albume de fotografii, cu setari de confidentialitate, cu cadouri virtuale, insigne, evenimente, sectiune de panica, integrare cu Facebook (daca vrei sa ai doar un loc unde te uiti, poti aduce tot ce ai de pe FB aici) sectiune de experti, sectiune pentru firme si alte multe posibilitati pe care va lasam sa le descoperiti in timp.
 

 

Comunitatea Desprecopii  - evolutie in timp



 

Ne-am mutat in casa noua

Pentru voi, am creat aceasta platforma speciala  Comunitatii Desprecopii. Ca la orice mutare, inca mai miroare a var, inca mai scartie cate o usa, mai pocneste cate o teava. De acum va trebui sa slefuim :)
Va multumim ca sunteti alaturi de noi! Ramanem alaturi de voi pentru a va da glas - voua, celei mai speciale si active Comunitati a celora uniti de dragostea pentru copii.
Bine ai venit pe Platforma DC 4. (sau Planeta DC)


Tot nu am inteles - help - intrebari si raspunsuri simple de inceput :)

Unde este aceasta platforma cu care va laudati? AICI
Unde este forumul (eu vreau formul va rog) ... AICI
Unde sunt grupurile? AICI
Unde sunt blogurile? AICI
Unde sunt ocaziile (vechiul bazar)? AICI
Unde sunt retetele? AICI
Cum ma pot inregistra? AICI

Restul ramane de descoperit.
Va multumim ca faceti parte din marea Comunitate Desprecopii!

 Comunitate, forumul de prezentare al noilor veniti:

 
BINE AI VENIT! Noii veniti se pot prezenta aici, cei vechi sunt rugati sa ii indrume, in spiritul Comunitatii DC.
 

Bilanturi ale comunitatii Desprecopii.com

 autor: Mirela Popescu. Toate drepturile rezervate Desprecopii.com © 2013