Protest PRO siguranta copiilor!

Protest PRO siguranta copiilor!

MATERIALE DE PROTEST - PRINTABILE PE A4

Cea mai mare comunitate online a parintilor romani, Desprecopii.com, impreuna cu grupul de initiativa al lui Nadine si Pro Civilizatie, continua demersul pentru siguranta copiilor. Decent si demn, in memoria lui Ionut, si in numele tuturor celor traumatizati de cainii lasati la voia intamplarii pe strazi.

Astazi, luni, 09 septembrie, incepand cu ora 18, in Parcul Izvor (alveola), vom cere din nou cu  fermitate autoritatilor sa gaseasca o solutie IMEDIATA care sa se concretizeze in ridicarea definitiva a cainilor de pe strazi si din parcuri. Copiii nostri saptamana viitoare incep scolile, iar azi se joaca in parcuri!

Precizam ca, avem respect pentru drepturile animalelor, vrem ca ele sa traiasca in adaposturi specializate, unde sa fie in siguranta, asa cum si noi, cetatenii ne dorim sa fim in siguranta pe strazile tarii. Ne delimitam ferm de orice demers care nu se situeaza in acest registru.

Consideram ca, REFERENDUMUL este o forma de AMANARE a luarii unei decizii si de pasare a responsabilitatii. Vrem aplicarea responsabila a legii! Simbolic, ii vom spune Legea lui Ionut, caci oricare dintre copiii nostri putea sau ar putea sa fie in locului micutului ingeras. Recomandam domnului Oprescu sa se lase consiliat de domnul Johanis, primarul Sibiului, care a gasit o solutie pentru aceasta problema fara sa dezbine cetatenii.

Celor cateva sute de oameni, printre care si multi copii, care vineri seara au fost in Piata Romana si duminica in Parcul Izvor, VA MULTUMIM!!! Acest demers - este important pentru toti cei care au ceva de spus in societatea romaneasca, pentru parintii lui Ionut, pentru toti copilasii si oamenii care au dreptul la siguranta.

Impreuna suntem puternici si putem schimba multe lucruri in societatea romaneasca.

Au fost depuse  cereri pentru noi proteste in perioada urmatoare.

NU ne pot opri! Pentru ca... Asa, NU se mai poate! Detalii de organizare AICI

MATERIALE DE PROTEST - PRINTABILE PE A4 - pot fi descarcate in continuare:

/Images/print1.gif   /Images/print2.gif  /Images/print3.gif 
Pentru copii                  
 Pentru gravidute               Pentru oricine

autor: Desprecopii - Toate drepturile rezervate - desprecopii.com  (c) 2013

 Comunitate:
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com