La Multi Ani Desprecopii.com! Aniversare de 7 ani oficiali.

Azi, www.desprecopii.com - site-ul comunitatii Desprecopii implineste oficial varsta de 7 ani.
Nici nu pot sa cred cum au trecut anii asa de repede. Site-ul, adresa asta simpla de internet a crescut ca un copil cu mii de parinti, cu zeci de mii de mamici frumoase, comunicative, moderne.

Am pornit acest site in septembrie 2000. A fost incercarea unei tinere mamici de a intra in legatura cu alte mamici petnru care aceasta conversatie: despre copii - ar fi fost la fel de importanta.

Am fost surprinsa sa inteleg cat de mult ajutor pot primi de altii. Cat de mult suport, incredere si dragoste. M-am simtit mai putin singura atunci, in marea si noua mea provocare: meseria de mama.

La 1 iunie 2001 - ziarul Evenimentul Zilei - ne consemna deja ca site excelent si complet. Incepusem deja sa atragem atentia presei. Iata prima atestare a presei.
De aceea, consideram ca 1 iunie este si ziua acestei comunitati. A acestui site.

Desprecopii.com este de 7 ani, site-ul nr 1 pentru parinti si cei care doresc sa intre in aceasta categorie. Aici este locul cald si vibrant de intalnire pentru tineri (viitori) parinti, pentru femei care lupta cu probleme de infertilitate (dar care vor reusi!), pentru mamici singure, pentru tatici singuri, pentru tatici care stiu ca cel mai important dar de la viata sunt: copiii. Desprecopii.com este avangarda societatii romanesti!

O inima de fier bate in Amsterdam pentru Desprecopii

Undeva, in Amsterdam - 4 servere clipesc pentru fiecare din noi. Am intrat de mai multe ori in camera serverelor si am avut sentimentul ca intru putin in inima voastra. Am fost impresionata. O multime de leduri clipeau. Puteam sa poetizez si sa le consider cate o fractiune de vis, de bucurie, de durere, de amar, de iubire.

Asadar, de 7 ani - cel putin, suntem impreuna adunati si legati de dragostea pentru copii. De cei pe care ii avem, ii dorim, ii visam si ii iubim. Aici pe www.desprecopii.com am invatat sa ajutam si depasim indiferenta.

Sunt mandra ca aici, se naste si creste Generatia Desprecopii!'

De aceaa, va felicit pentru ca este si ziua voastra. A sutelor de mii de ochi care au trecut pe acest site, a zecilor de mii de inimi pentru care aceasta adresa atat de banala - www.desprecopii.com - a devenit si o casa a sufletului.

Alte bilanturi anuale Desprecopii.com

Actiuni umanitare Desprecopii.com

Vedete la Desprecopii.com

 Comunitate

Forum General
Discutii despre aproape orice. Aici este punctul de intilnire si de plecare catre discutii specializate.

Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

La multi ani pentru voi! La multi ani Desprecopii!

Si pentru ca ne-au cerut multi ziaristi o poza a celor care au inceput acest site: iata o poza cu ratustele DC: Florin si Mirela (alias Admin si Desprecopii - pe forum)

Desprecopii.com , mai 2008
Toate drepturile rezervate (c) Desprecopii.com

 Forumuri recomandate:

Forum General
Discutii despre aproape orice. Aici este punctul de intilnire si de plecare catre discutii specializate.

Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

Femina Intim ...
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.