2014 - Anul Calului

Anii Calului
Horoscopul acestui an favorizeaza finantele si exista sansa unor profituri immense
Puncte forte
Puncte slabe
Horoscopul si Numerologia Elementelor
Celebritati nascute in Anul Calului
Prezentare generala
Cariera
Avere
Relatii
Sanatate
Horoscopul pentru 2014

Anii Calului

Anii Calului

LA 1 ianuarie 2014, intram intr-un an marcat de influenta si puterile magice ale Calului, conform traditiei chineze.
Oamenii nasuti anul Calului se vor bucura de o perioada de expansiune si succes in cariera
(care incepe pe 31 ianuarie 2014 si se incheie pe 18 februarie 2015). Horoscopul chinezesc arata ca acestia nu trebuie sa se teama sa-si asume riscuri, dar ar trebui sa evite sa devina prea aroganti sau vanitosi. Ei vor excela in a-si folosi abilitatile de multi-tasking, dar va trebui sa reduca intoleranta naturala fata de altii la locul de munca. In acelasi timp ar putea deveni cu usurinta implicati in proiecte umanitare, dar va trebui sa fie atenti la tendintele spre stangacie care tind sa apara atunci cand lucreaza sub presiune.

Acest an este favorabil pentru toate zodiile dar in special pentru cei nascuti intr-un an ce apartine zodiei Calului. Va exista un progres clar in profituri si averi financiare. Acest semn va aduce tuturor o intuitie extrem de clara si si cu o portie mare de noroc. Ramane de voi - ne noi toti -  sa le valorificam.

Horoscopul acestui an favorizeaza finantele si exista sansa unor profituri imense

"Oamenii cai" vor avea increderea si inteligenta necesara pentru a incheia acorduri financiare excelente in 2014, care vor da roade in anii urmatori. Va exista un progres clar in profituri si averi financiare. Ei vor fi binecuvantati cu o intuitie extrem de clara dar si cu o portie mare de noroc.

Horoscopul chinezesc din acest an arata ca dragostea si romantismul celor nascuti sub semnul zodiacal al Calului pot avea putin de suferit, asta inseamna ca "oamenii cai" trebuie sa aiba grija sa nu se implice prea repede intr-o relatie deoarece pot avea de suferit. 2014 pare un an in care ei trebuie sa fie foarte precauti in relatiile amoroase. Mai mult decat atat, ei trebuie sa evite nevoia de a risipi banii pe un iubit/iubita, in scopul de a atinge armonia romantica. Cea mai mare lectie a lor in 2014 este ca dragostea adevarata nu poate fi cumparata. Acest lucru nu este cel mai bun mod de a gasi fericirea.

In cazul in care urmam indicatiilor horoscopului chinezesc, "oamenii cai"  trebuie sa aiba grija de plamanii lor in 2014, dar si la infectii, care ar putea deveni complicate. Ca intotdeauna, sansele lor de a avea accidente sunt mari si trebuie sa fie mereu foate atenti si precauti.

Sansele de a avea accidente sunt mari si trebuie sa fie mereu foate atenti si precauti

Spiritul Calului este recunoscut a fi etosul poporului chinez - a face eforturi neincetate pentru a se imbunatati. Este energic, luminos, cu inima calda, inteligent si capabil. Oamenilor antici le placea sa desemneze o persoana ca "Qianli Ma", un cal care se refera la o mie de Li pe zi (un Li este egal cu 500 de metri).

Puncte forte in Anul Calului

Oamenii nascuti in anul Calului au tehnici ingenioase de comunicare, iar in comunitatea lor vor sa fie intotdeauna in lumina reflectoarelor. Ei sunt inteligenti, politicosi, si le place sa se aventureze intr-o cariera riscanta. Desi uneori vorbesc prea mult, sunt veseli, perceptivi, talentati, dar si incapatanati. Le place divertismentul si multimile mari. Acestia sunt populari printre prieteni, activi la locul de munca si refuza sa se impace cu esecul, desi efortul lor nu poate dura la infinit. Tocmai de aceea, acest an este favorabil pentru toate zodiile in ceea ce priveste comunicarea.

Puncte slabe in Anul Calului

In general oamenii nascuti in anii Calului nu pot suporta prea mult constrangerea. Cu toate acestea interesul lor poate fi doar superficial si lipsit de substanta reala. Sunt de obicei nerabdatori si vulcanici, independenti si rareori asculta sfaturile primite. Esecul poate duce la pesimism; desi sunt rezistenti si puternici, au si un temperament rau. Din pacate sunt si putin...risipitori, deoarece nu sunt buni la finante din cauza lipsei de eficienta bugetara. Toate zodiile vor dori sa se mute in cercuri pline de farmec in timp ce isi desfasoara o cariera de profil inalt iar datorita acestui an special multi vor reusi sa isi termine o serie de proiecte care pareau oprite in 2013.

Horoscopul si Numerologia Elementelor

Wu Xing (cele cinci elemente): Huo ( foc )
Yin Yang: Yang
Directii de bun augur: nord-est, sud-vest si nord-vest
Culori norocoase: maro, galben, violet - Evita: albastru, alb, auriu
Numere norocoase: 2, 3, 7 - Evita: 1, 6, 5
Flori norocoase: cala, crin, iasomie, galbenele
Compatibilitate semn zodiacal: tigru, oaie, caine - Evita: sobolan, bou, iepure


Celebritati nascute in Anul Calului

Louisa May Alcott, Chopin, Davy Crockett, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Sandra Day O'Connor, Rembrandt, Teddy Roosevelt, Sir Isaac Newton, Barbara Streisand, Cindy Crawford, Cynthia Nixon, Denzel Washington, Harrison Ford, Jason Biggs, Jackie Chan, Jerry Seinfeld, John Travolta, Leonard Bernstein, Oprah Winfrey, Paul McCartney, Rembrandt, Ashton Kutcher, Emma Watson, Josh Hartnett, Katie Holmes, Kristen Stewart, Kobe Bryant, Genghis Khan, imparatul Kangxi si Yongzheng din Dinastia Qing (China)(1644 - 1911)

Prezentare generala

In 2014, averea in toate aspectele va fi fluctuanta si necesita toata grija celor nascuti in anul Calului. Desi se vor simti stresati, sfatul pentru ei este de a vorbi mai mult cu ceilalti si chiar sa participe la intalniri/activitati de grup. La orice dificultate, ei trebuie sa fie puternici pentru a le depasi. In cazul in care trateaza oamenii din jurul lor prietenos si cu respect, vor reusi sa treaca cu usurinta si fara probleme de acest an.

Cariera

Persoanele nascute in anul Calului sunt usor de jignit in 2014, chiar si de unele fleacuri, si nu par sa tina o relatie armonioasa cu colegii. Uneori, ei se indoiesc prea mult si au prea putina incredere in ei insisi. La terminarea unei sarcini, obisnuiesc sa ceara confirmarea celor din jur din nou si din nou. In acest caz, se recomanda sa fie increzatori si sa vorbeasca mai mult cu familia in loc sa sa planga colegilor.

Cariera persoanelor nascute in Anul Calului

Avere

Averea lor financiara va fi instabila in 2014. Astfel, pentru a schimba in bine lucrurile si a invata sa gestioneze banii, ar trebui sa ia in considerare si sugestiile/sfaturile celor din jur. Atentie mare la  orice investitie! Oamenii de afaceri ar trebui sa faca o schema completa inaintea unei investitii, pentru ca piata este schimbatoare.

Relatii

Viata amoroasa pentru cei nascuti in anul Calului va fi mediocra. In cazul in care si-ar dori sa se casatoreasca, este puternic sugerat sa se seleceze o data de bun augur in functie de data de nastere a miresei si mirelui, altfel se pare ca vor avea parte de ceva suferinte. Cei singuri vor avea parte de cateva intalniri, dar nu se anunta nimic de lunga durata. Persoanele casatorite vor argumenta foarte mult in noul an, iar pentru a evita certurile este nevoie de multa comunicare si intelegere reciproca. Nu uitati, increderea reciproca este secretul pentru o relatie vesnica.

Viata amoroasa pentru cei nascuti in anul Calului va fi mediocra.

Sanatate in Anul Calului

O atentie deosebita de acordat, in acest an este: imprevizibilului. Acest an implica multe calatorii pentru toate zodiile iar acest lucru necesita multa atentie pentru a evita accidentele neasteptate ce implica cutite si alte obiecte ascutite. Femeile ar trebui sa acorde atentie mare la problemele sistemului urinar, iar barbatii mai multa grija si atentie cu stomacul. Ajustarea emotiilor si calatoriile in afara tarii va pot ajuta cu sanatatea. De asemenea, amintiti-va sa nu manancati prea mult la fiecare masa....

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Ce este numerologia?

Numerologia este studiul simbolismului numerelor. Este folosita pentru a determina personalitatea unui om, punctele tari si talentele lui, obstacolele pe care trebuie sa le depaseasca, nevoile… ... citeste mai departe

Horoscopul chinezesc

Horoscopul chinezesc se bazeaza pe calendarul lunar. Conform acestui horoscop oriental, destinul oricarui om este influentat de unul dintre cele douasprezece semne animale. ... citeste mai departe

Horoscop 2014

Esti in cautarea horoscopului pentru 2014? Atunci ai ajuns la locul potrivit. Planificarea Noului An poate fi foarte descurajatoare, dar se poate face cu ajutorul horoscopului. ... citeste mai departe



 Forumuri recomandate

 Femina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

 In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

autor: desprecopii - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2013