6 concluzii Feng Shui despre dormitorul unei persoane

1. Existenta sau lipsa unei noptiere
2. Patul are o laterala lipita de perete
3. Patul este amplasat direct pe podea, fara cadru de pat
4. Daca vedeti un televizor gigant (sau orice alt fel de televizor) in dormitor, acesta nu este un lucru bun
5. Patul este plasat cu bordura pe peretele din stanga intrarii in dormitor
6. Laptop-ul, carti sau ziare in pat

Putem spune o gramada de lucruri despre o persoana (ce parere are despre sex, copii, dragoste si chiar cat de mult isi doreste sa fie intr-o relatie), doar dupa o simpla vizita in dormitorul acesteia. Dar este  intr-adevar corect, sau de bun simt, sa judecam pe cineva bazandu-ne doar pe felul in care ii este aranjat dormitorul? Nu. Oamenii doresc ceea ce doresc si nu putem sa-i condamnam sau sa sa-i aprobam pentru dorintele lor.

Totusi, este interesant de observat dormitorul persoanelor care sustin ca isi doresc dragoste, copii, o relatie pe termen lung; dormitorul are propriul limbaj Feng Shui.

Astazi, vreau sa impartasesc cu voi cateva semnale interesante in dragoste pe care le-am observat in timp, semne care ar trebui sa va creasca gradul de constientizare daca va aflati intr-o relatie sau daca doar va intalniti cu cineva. Daca aveti un partener fabulos cu unul dintre aceste semnale de alerta feng shui, nu va ingrijorati, atat timp cat semnul nu este un motiv de despartire.

Daca observati mai mult decat un semnal de alerta, atunci merita sa-i acordati atentie. Am avut clienti si cititori care m-au intrebat daca este grav faptul ca partenerul lor are un dormitor aranjat intr-un mod nebunesc, dar, mai tarziu au revenit sa-mi spuna ca ar fi trebuit sa stie mai bine. Deci, acum veti sti!

Cateva steaguri rosii pentru o relatie in feng shui-ul din dormitor:

1. Existenta sau lipsa unei noptiere 

Lipsa ei vorbeste despre o viata nestatornica sau tulbure. Cei care nu au acest obiect de mobila in dormitor, nu isi propun, de obicei sa ramana undeva pentru o perioada lunga de timp si sunt nestatornici dintr-unul sau mai multe puncte de vedere. Adaugarea unei singure noptiere este un semn ca acea persoana traieste in primul rand pentru el/ea, nu neaparat intr-un mod egoist. Aceste persoane nu-si imagineaza sa-si imparta dormitorul, cel putin pentru moment, chiar daca isi doresc acest lucru.

Existenta sau lipsa unei noptiere

2. Patul are o laterala lipita de perete

Persoanele ale caror paturi sunt lipite de zid, nu isi doresc deloc cu adevarat o relatie, sau, cel putin, nu una echilibrata. Sunteti prizonierul patului daca dormiti la perete, sau cu un picior afara, daca dormiti spre exterior. Nu este cea mai buna situatie!

3. Patul este amplasat direct pe podea, fara cadru de pat

Aceasta este ceea ce eu numesc "ghemuire". Daca va intalniti ocazional, acest lucru poate fi in romantismul lui, copilaresc si distractiv. Un pat fara tablie, mai merge! Daca nu aveti una, creati-o sau cumparati-o! O tablie solida da patului mai multa siguranta si silentiozitate!

Patul este amplasat direct pe podea

4. Daca vedeti un televizor gigant (sau orice alt fel de televizor) in dormitor, acesta nu este un lucru bun

Intimitatea este usor de evitat cand aveti un televizor imens in dormitor, care poate umple camera cu zgomot, distrugandu-va atentia.

5. Patul este plasat cu bordura pe peretele din stanga intrarii in dormitor

Patul este pozitionat cu tablia pe peretele din stanga a camerei. Aceasta este ultima pozitie de actualitate a cuiva care vrea doar relatii pasagere. Relatiile pot functiona si in acest caz daca sunt bazate pe o prietenie puternica. Dar, daca aveti doar relatii pasagere de multi ani, si doriti o relatie serioasa, aceasta pozitionare a patului nu este una dintre cele mai inspirate.

6. Laptop-ul, carti sau ziare in pat

Oamenii care continua sa munceasca si in dormitor, au tendinta de a nu avea limite atunci cand vine vorba de locul lor de munca, fiind puternic atasati de ea, mai mult chiar decat de ei insisi. Chiar si persoanele dependente de munca ar trebui sa o delimiteze de somn cu cel putin o ora inainte. Acest steag rosu ii poate repera pe multi care sunt dispusi sa vada bunastarea lor ca prioritate in fata relatiei personale.

7 greseli Feng Shui care distrug energia casei tale citeste neaparat si: 7 greseli Feng Shui care distrug energia casei tale

Daca cititi acest lucru si va spuneti "Dar nu exista alta modalitate de a configura acest dormitor, asa ca el / ea nu are de ales ... ", va voi spune ca noi suntem cei care ne alegem spatiile. La un anumit nivel, gasim un spatiu care reflecta unde anume ne aflam in viata. Acest lucru fiind spus, orice spatiu unic poate fi imbunatatit!

De asemenea, daca v-ati blocat intr-o rutina a intalnirilor, poate e bine sa aruncati o privire la propriul dormitor, cat si la propria viata, pentru a intelege de ce continuati sa atrageti aceleasi situatii. Schimbarile in echilibru, dragoste si Feng Shui - precum si toate lucrurile bune pe care dorim sa le experimentam - de la noi insine incep mai intai.

Noroc in dragoste!

Despre relatia de cuplu mai cititi si urmatoarele:


27 Prejudecati despre sex

Importanta vietii sexuale intr-un cuplu nu mai trebuie argumentata de mult timp. Mai pudici sau mai dezinvolti, in cele din urma suntem nevoiti sa acceptam ideea ca sexul este o parte extrem de… ... citeste mai departe



 Forumuri recomandate

 Femina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

 In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

autor: Mihaela Vilcu - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014
traducere autorizata din revista olandeza: Feng Shui 2014, expert: Aneliese Van der Kamp