Fetita celui mai haios tatic fotograf a mai crescut

Fetita celui mai haios tatic fotograf a mai crescut

Intre timp, taticul cu cele mai haiose poze ... a facut o serie noua de poze adorabile din care putem deduce ca fetita lui a mai crescut. Evident, nu este un album foto de familie tipic, insa cu siguranta te va tine cu ochii lipiti de ecran! Ceea ce a inceput ca o fotografie nostima facuta de un tatic obosit, a dus la o serie de poze ce au devenit o senzatie virala.

Dar nimeni nu este mai surprins de succesul obtinut mai mult decat parintele nedumerit din spatele proiectului, Dave Engledow, cel care a dat nastere imaginilor jucause, incepand de la nasterea fiicei sale, Alice Bee, care acum are 3 anisori.

"Mereu am crezut - probabil din cauza ca am un simt al umorului mai intunecat - ca, in cazul in care fotografiile vor deveni vreodata virale, raspunsurile ar fi mai negative" ne spune Dave. "Dar exista o multime de oameni care gasesc umorul in neconventional."

Fotografia cu care a inceput totul:

Dave Engledow a luat aceasta fotografie ca pe o gluma in urma cu trei ani, pentru a arata cat de obosit, defavorizat si incredibil de epuizat il face meseria de tatic.



In timp ce unele dintre fotografii (cum ar fi urmatoarea de jos) sunt ceea ce par a fi, fotografiile mai periculoase sunt prelucrate in Photoshop. Acestea sunt puternic editate, munca ce poate dura intre 1 si 20 de ore. De obicei, Dave isi fotografiaza fiica Alice Bee prima data, apoi isi face el o poza, iar la final le editeaza impreuna.



Fotografiile, care au inceput ca ceva distractiv, au generat acum un calendar si o carte: "Cand am inceput, ideea a fost sa fac misto de mine pentru ca m-am simtit incredibil de obosit si lipsit somn", a declarat Dave. "Asa ca am vrut sa captez acest lucru in fotografiile mele. Este o activitate pe care o fac impreuna cu fiica mea. Uneori e distractiv pentru ea, insa in anumite momente si-ar dori sa faca orice altceva. Cu toate astea, nu vreau sa fiu unul dintre acei parinti care isi imping copiii sa faca un anumit lucru cu orice pret. Daca la un moment spune "nu vreau sa mai fac asta, tati", atunci ii respect decizia."

 






























 

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

   FORUMUL TATICILOR

 Forumul taticilor
Doar pentru tatici, acei tatici care vor sa conteze in viata copiilor lor

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate desprecopii.com (c) 2014