Ghid de cumparaturi pentru parinti la inceput de an scolar

1. Stabilește un buget și încearcă să-l respecți
2. Cercetează cu atenție oferta de pe piață!
3. Fă-ți o listă cu rechizitele necesare începutului de an
4. Dați atenție detaliilor

În mai puțin de o săptămână, vacanța își face bagajele și predă ștafeta unui nou început de an școlar. Dacă, până acum, achiziționarea rechizitelor nu a reprezentat o urgență, părinții trebuie să-și organizeze programul cât mai repede astfel încât să aloce o perioadă de timp pregătirii pentru școală.

Pentru a fi eficienți la cumpărăturile pentru rechizite și pentru a face cele mai bune alegeri, iată câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont:


1. 
Stabilește un buget și încearcă să-l respecți

Bugetul este important, indiferent dacă dorești să cumperi un frigider sau rechizite deoarece te ajută să prioritizezi, să fii cumpătat și să scanezi cu atenție piața. Nu uita, deci, să acorzi atenție acestui aspect înainte să pornești prin magazine.


2. 
Cercetează cu atenție oferta de pe piață!

Universul 2.0 poate deveni un aliat de nădejde în cursa pentru pregătirea școlarului deoarece îți permite să analizezi cu atenție oferta de pe piață, într-un timp mult mai scurt..

Având la îndemână instrumentele internetului, printr-un simplu search poți să fii la curent cu oferta de rechizite de anul acesta, de la ghiozdane până la penare, creioane colorate și caiete. Dacă nu ai timp de căutat prin magazine, soluția este să comanzi din magazinele online, în pauza de masă sau acasă, înainte de culcare. Noi îți recomandăm site-ul http://www.dol.ro/, foarte bine organizat, unde poți găsi toate rechizitele aflate pe lista ta de cumpărături.


3. 
Fă-ți o listă cu rechizitele necesare începutului de an

Programa școlară se modifică anual și, odată cu ea, și lista de rechizite ce trebuie achiziționate.  Astfel, cerințele profesorului sunt diferite, iar ghiozdanul celui mic trebuie să fie compet utilat pentru a face față noilor provocări. Una dintre invențiile făcute să-i scoată pe părinți din impas și să-i scape de corvoada listelor nesfârșite este ghiozdanul echipat, ce conține deja un necesar de rechizite pentru startul începutului de an. Am făcut noi un mic research pentru voi și ne-au atras atenția ghiozdanele echipate Disney pentru preșcolari și școlari din magazinele Diverta.


4. 
Dați atenție detaliilor

Chiar dacă 15 septembrie ne bate la ușă, nu este cazul să ne pierdem capul și să facem achiziții necumpătate. Este foarte important să mizezi pe calitatea produselor pe care le achiziționezi, pe confortul celui mic ( nu cumpăra un ghiozdan greu dacă nu vrei ca cel mic să se vaite de dureri de spate tot anul), pe rezistența materialelor, dar nu omite nici aspectul estetic, foarte important pentru copilul tău. Ghiozdanele inspirate de cele mai în vogă personaje din animațiile Disney – Violetta, Sofia, Cars, Frozen – combină atât valențele estetice, cât și cele practice de care trebuie să țineți cont la cumpărături 
 

Despre scoala, mai cititi:



Forumuri specializate si grupuri de suport
 

 Scoli, gradinite, crese, bone...
La ce cresa merge copilul tau? As vrea si eu o recomandare! Am nevoie de un baby-sitter...

In floarea copilariei (4-12 ani)
Nici prea mici si nici mari de tot :-). Intrebari, dileme, raspunsuri, prietenie, sanatate

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014