Prague Fertility Centre ofera pentru prima data Transfer de Embrioni Asincron (ASET)

- despre Transferul de Embrioni Asincron la Clinica de Fertilitate de la Praga, veti citi:
Prague Fertility Centre oferă pentru prima dată, Transfer de Embrioni Asincron (ASET)
Transferul de embrioni asincron (ASET)
Pentru cititorii Desprecopii - putem oferi o reducere de 5% la orice tratament la Clinica din Praga
Forumul special cu intrebari si raspunsuri directe ale specialistilor de la Clinica de Fertilitate din Praga
Tot despre Clinica de Fertilitate de la Praga, mai cititi si urmatoarele
Povesti de succes - cupluri care au devenit parinti datorita Clinicii de Fertilitate de la Praga
 

Prague Fertility Centre oferă pentru prima dată, Transfer de Embrioni Asincron (ASET)

Așa numita „fereastra de implantare“ este o perioadă scurtă de timp, atunci când uterul femeii este capabil să accepte un embrion viabil pentru dezvoltarea în continuare, si anume spre sarcină. În mod normal, endometrul este embrio receptiv in jurul zilei 19–21 ale fiecărui ciclu menstrual. În alte zile, sau în cazuri de disfunctie endometrială, uterul feminin nu este pregătit pentru sarcină, iar embrionii sănătoși sunt respinși și mor (insuficiență de implantare).

 

Ca o parte a tratamentului de infertilitate, tratamentul hormonal poate influența in mod pozitiv modificările din uterul femeii înainte de transferul de embrioni în cicluri FIV, pentru a crea un mediu propice acestuia. Mai mult decât atât, nivelul de pregătire a endometrului poate fi monitorizată în timpul fiecărui ciclu menstrual prin examinări cu ultrasunete. Cu toate acestea, unele femei infertile încă nu reușesc să se obțină sarcină, in ciuda faptului ca embrioni transferați sunt de înaltă calitate iar endomentrul prezintă dimensiuni propice.

Disfunctia endometrială (factor endometrial) poate fi testată în continuare la un nivel molecular prin Matricea Receptivității Endometriale invazive (testul ERA), pentru care o porțiune mică a mucoasei uterine este supusă unei biopsii chirurgicale și examinată funcționalitatea unor câteva sute de gene legate de implantarea embrionului (serviciu contra cost în laboratoare de specialitate).

Transferul de embrioni asincron (ASET)

În PFC, transferul de embrioni asincron (ASET) este disponibil pentru pacientii cu receptivitatea endometrului compromisă, fapt confirmat de laborator, precum și la pacienții cu factor endometrial suspect. Nivelul de receptivitate a endometrului poate varia de la un ciclu la altul, și apariția ferestrei de implantare poate varia, de asemenea.

Prin urmare, PFC poate amâna unii embrioni, astfel încât 2 sau 3 embrioni de diferite etape de dezvoltare (asincron) sunt transferați. În acest fel, daca culmea ferestrei de implantare are o intârziere de apariție, de la 1 la 5 zile, aceasta poate fi compensată cu transferul asincron. Experții în PFC sunt gata să vă ajute într-un mod personalizat și specific cazului dumneavoastră.

ACEAST PROCEDEU ESTE GRATUIT PENTRU O PERIOADA LIMITATA DE TIMP. 

Pentru mai multe informatie, contactati: Mara Corfariu, Coordinator de Program | E-mail: corfariu@pragueivf.cz, | Gsm: + 420 775 239 742
 

 Pentru cititorii Desprecopii - putem oferi o reducere de 5% la orice tratament la Clinica din Praga - vezi aici cuponul pe care il poti printa


Povesti de succes - cupluri care au devenit parinti datorita Clinicii de Fertilitate de la Praga:

Forumul special cu intrebari si raspunsuri directe ale specialistilor de la Clinica de Fertilitate din Praga 

  FIV la Clinica de Fertilitate din Praga, Cehia:

FIV la Clinica de Fertilitate din Praga, Cehia - RECOMANDARE SI BON DE REDUCERE!

Tot despre Clinica de Fertilitate de la Praga, mai cititi si urmatoarele:

autor: Mara Corfariu, Coordinator de Program PFC, Praga- Toate drepturile rezervate desprecopii.com (c) 2014