Gala Laureatilor sau Cei mai iubiti - Desprecopii.com 2008

De ce deschidem dimineata aceasta adresa web, de ce ne intalnim mereu aici si ne re-gasim dupa fiecare eveniment al vietii? Poate pentru ca aici este multa dragoste. Poate pentru ca aici, am invatat sa fim o comunitate. Si pentru ca aici gasim mereu un cuvant si un gand bun. Voi stiti asta.

Ca sa trec mai repede peste aceasta introducere putin patetica, dau drumul la Gala Laureatilor Desprecopii.com
Cine a facut o diferenta pentru voi aici, in 2008, pe DC? Pe cine ati citit cu nesat, cine v-a fost de folos sau pur si simplu v-a starnit curiozitate?

Haideti sa ne aducem aminte si sa vorbim despre cei mai Iubiti la Desprecopii.com in 2008. Microfonul e la voi.

****************

 Au voie si noii veniti ai comunitatii sa scrie?
Eu vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au bagat in seama si care, fara sa aiba habar, m-au ajutat sa depasesc o perioada neagra din viata mea.
In particular, cate o  pentru (ordinea e aleatorie):
- Lady J, pentru echilibrul, consecventa si naturaletea ei; e mereu o mare placere sa-i citesc postarile
- Xio, pentru efervescenta si spiritul ei de dreptate; e neabatuta si neclintita ca un cruciat
- Carminabulina, pentru placerea si bunatatea cu care m-a primit in clubul cititoarelor si din ale carei lecturi ma inspir
- Gazzella, pentru nemaipomenita ei bunatate si placere de a discuta; ii multumesc pentru ca, datorita ei, mi-am lamurit niste probleme importante
- Sabina, pentru impozanta statura a fiintei sale si neobosita placere de a da sfaturi mamelor
- Gabriella1, pentru umorul ei, care ma destinde intotdeauna (sa-i dea Dumnezeu un prunc sanatos cat mai repede!)
- Xenocid, pentru ardoarea cu care discuta si pentru usturimea pe care o simt dupa unele postari; nu o data mi-a rasturnat perspectiva, ceea ce nu e deloc usor./autor: Mihaelka

 Cata "cerneala" am la dispozitie? Cat spatiu?
Am o lista cat "Razboi si Pace".
Pe mine m-ati acaparat acum 3 ani, cand stateam "sechestrata" in casa, in ultimele saptamani de sarcina.
Dar anul acesta, m-ati salvat. Asa cum numai voi stiti. Cu gandurile frumoase, cu caldura, cu increderea si prietenia. In 2008 mi-ati schimbat viata.
Si sinteti atit de multe... Doamne! Ma da Mirela afara de pe DC daca ma apuc sa pun lista aici.

Mai intai- Mimozele mele dragi- Bleumarina, Emag si MirelaBo- care m-au batut la cap sa intru si sa scriu cat mai des, sa ma descarc... imi sinteti mai dragi decat oricine pe lumea asta!!!!!

Adana- Mimoza disparuta, care ne-a parasit, dar care pt noi va ramane mereu o mimoza rusinoasa
Fetele- "cavalerii" de la "Bilantz" si de la "Valul de Dragoste", in special Dark Bendis, Ardeiash, Anca 27, Notquiteso, MissParker(mami de flacau chipes), J G, Lili(lywh5), LoraG76, Diana_n, Sofia Misicu( pe unde umbli, soro???), Eliza Miron (Niagara mamei ei!!), Denisam, NanaMotoc, Ruxandraru, Marumiha, ELaura, Mamagiuliei,si Ocebine- care nu prea mai intra, dar care m-a cautat mereu pe email, si m-a si gasit.
And last- but definitely not least- Shefa- Mirela- care m-a urmarit din umbra, si care m-a coplesit cu sprijinul, bunatatea si intelegerea ei. Multumesc, scumpa doamna
In 2008 am fost egoista si fricoasa, chiar si antisociala. Rar am intrat pe forum sau la alte subiecte. M-am refugiat la Bloguri, in vagauna mea, dar nu am fost singura niciodata- la orice ora din zi si noapte v-am gasit pe baricade, gata de orice. M-ati facut sa-mi uit spaima, deznadejdea, durerea- sufleteasca si fizica- si mi-ati dat putere cum n-am crezut posibil vreodata.

Alte bilanturi anuale Desprecopii.com

Actiuni umanitare Desprecopii.com

 Comunitate, grup de suport
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Forum General
Discutii despre aproape orice. Aici este punctul de intilnire si de plecare catre discutii specializate.

Voi m-ati invatzat sa rid din nou, sa iubesc, sa imi indragesc aproapele, si sa cred in prietenie, in adevaratul sens al cuvantului.
M-ati fortzat sa nu renunt. M-ati ajutat sa trec peste cel mai greu obstacol din viata mea.
Si pt asta am sa va raman vesnic indatorata./autor: Olguta12

 Multumesc si  fetele care m-au numit si pe mine , m-ati emotionat cumplit!
Nominalizarile mele: rrox3,  pentru ca e una din forumistele care scriu exact ceea ce gandesc si simt si eu, daniela_b,  pentru ca este un om de o noblete sufleteasca rara!
nelia, dianocica, Sabina - pentru ajutorul extrem de pretios pe care mi l-au dat cand am fost in criza cu alaptatul!!
J G, ileanna, pentru intransigenta si integritate!
Cleo78 de la odiseea M&M (mladite si mugurasi de mai-iunie 2008) pentru umorul ei deosebit.
Pe cine mai citesc cu placere:
denizel, patou, simali, Alysh, Lorich, socrate, Simonix, papadie, Andrada, Elise (I miss you), gazzella, Olguta12
/ autor: MissParker

 Continuam deci traditia si ii felicitam si ii denuntam ;) pe Cei mai iubiti in 2008.

Privind in urma spre deja trecutul 2008, si incercand sa caut urmele lasate in suflet de comunitatea DC, vad un an bun pentru comunitate, marcat de evenimente care i-au consolidat caracterul si forta.

Eu personal, ii admir pe cei care se implica cu adevarat in aceasta comunitate virtuala. A te implica si a incerca sa faci o diferenta este o responsabilitate si un dar. Nu imi place indiferenta si rasul de pe margine - sunt insa impresionata cand ii vad (citesc) pe acei membri care depasesc linia gri a indiferentei.

Am admirat-o pe Voljena pentru taria si forta de a-si duce la capat
un proiect personal - desi nu am fost de acord cu punctul ei de vedere, am admirat-o pentru ca a reusit sa demonstreze ca fiecare din noi are puterea de a schimba ceva. Mentalitati, realitati, decizii, preconceptii. Felicitari Voljena.

Am admirat pe fetele care coodoneaza actiunea pentru
Campania civica de responsabilizare a autoritatilor din Romania in problema finantarii reproducerii asistate medical - ioana_p76 si LucaLuca. Este incredibil cat de multa energie si pasiune desfasoara aceste fete pentru ca demersul lor sa fie auzit de autoritati. Felicitari ioana_p76 si LucaLuca.

Am fost miscata de sinceritatea si candoarea
celei mai frumoase mamici de pe DC, Vali. Atunci cand i-am citit blogul, am fost alaturi de sufletul ei. M-a miscat si m-a facut sa ma gandesc la egoismul meu. Multa sanatate si auzim numai de bine Vali.Alturi de Vali, un loc aparte are istoria laureatilor de 2008, draga noastra Olguta12. Olguta este fata cea frumoasa din romanul La Medeleni, acum mamica unei fetite frumoase. Citi blogul ei  si veti vedea ca am dreptate. Olguta e un suflet mare, frumos. Te iubim Olguta.

Apoi, mai este Noe, proaspata noastra emigrata tocmai in celalalt colt al lumii, in Noua Zeelanda. Noe vine cu subiecte asa de frumoase... ce ne fac sa speram ca lumea e in shimbare:
Iata pe unde se mai plimba oamenii frumosi...Noe, cu sensibilitatea ei adevarata, cu umorul ei fin si cu atat de multa caldura incat de acum ghetile de la polul Sud se vor topi mai repede.

La sfarsitul anului, am remarcat-o cu drag pe Papanash... Poate nu stiti insa Papanash a fost finalista unui concurs televizat...ce a aparut in decembrie la TV. Mi-am dorit mult ca ea sa castige. Asta pentru ca remarcasem cat de implicata era in coordonarea actiunii
Ajutoarele lui Mos Craciun.
Pana la urma, nu a castigat papanash a noastra respectivul concurs - insa ea, si toate fetele care au participat la actiunea Ajutoarele lui Mos Craciun , au facut cu siguranta o diferenta pentru zeci de copii. Este impresionant sa citesti cum s-au organizat in diverse orase ale Romaniei si cum s-a mobilizat o parte a comunitatii DC. Felicitari Papanash si toate Ajutoarele lui Mos Craciun.

Cu siguranta ca sunt mult mai multi membri DC care isi merita nominalizarea la Gala Laureatilor DC 2008. Sunt atat de multi membri care sustin topicurile de pe
forumul Umanitar, sunt asa de multi membri care se ajuta, se incurajeaza, impart informatii utile, se implica real in campanii ... incat nu as avea timp sa ii mentionez pe toti. Ceea ce merita numit este insa cuvantul Solidaritate. Asta ne uneste pe toti, cred eu, pe acest site.
Personal, 2008 a fost anul in care am invatat mai bine cine imi sunt prietenii. Au fost si suprize. Asa e in viata. Intr-un fel, nepoetic desigur, prietenii sunt ca pietrele intr-un rau. Unele sunt stanci, altele pietricele ce se transforma in nisip. Si pleaca la vale. Stancile care raman sunt cele pe care te poti baza. Apa insa curge mai departe.

Va multumesc la toti si va uram un an 2009 cu multe clipe de fericire. Cu prieteni adevarati si stabili ca niste stanci. Cu mult soare si vise implinite. Felicitari celei mai mari comunitati online de limba romana: Comunitatea DC. La nevoie suntem aici.

cu drag, Mirela si Florin - administratorii Desprecopii.com


Urmariti discutia si completati lista celor mai iubiti aici >

************************ 

Forumuri recomandate:

Forum General
Discutii despre aproape orice. Aici este punctul de intilnire si de plecare catre discutii specializate.

Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.