Tabara de vara Marius Moga cu 10% reducere de la Desprecopii

Mami, vreau sa fiu artist!

E o afirmatie care ne place sau ne sperie. Daca visam o cariera de medic sau avocat pentru copilul nostru preadolescent sau deja la varsta primelor iubiri, luminile scenei nu par o alegere prea fericita. Daca ne incanta succesul tinerilor artisti, adulati si fotografiati, vanati de presa, faimosi si doriti, domeniul artistic e frumos ca o poveste in care ne vrem integrati copiii ca personaje principale.

Oricum ar fi, am vrea ca mirajele si realitatea sa nu se contrazica in ceea ce priveste destinul celor mici, sa nu ajungem la probleme de vocatie inselata sau la asteptari imposibil de realizat.
 
Una dintre caile pe care specialistii le recomanda este testarea cat mai timpurie a vocatiilor copiilor, expunerea lor la activitati cat mai diverse, pentru a identifica impreuna cu acestia zonele care ii implinesc sufleteste, care le aduc placere si rezultate. Pe scurt, acea cale pe care o cautam mereu, adesea si la varsta adulta. Cati dintre noi, "oamenii mari", ne putem lauda ca facem la serviciu ceea ce ne place? 
 
Taberele de vara pot fi astfel spatii privilegiate, relaxate, in cadrul carora copiii pot proba in mod distractiv activitatile propuse de organizatori. Atmosfera este mai favorabila ca la scoala, mai putin formala si mai incurajatoare. Profesorii si specialistii insotesc copiii in itinerarii si activitati atent elaborate, care pot transmite informatii pretioase, mai bine asimilate si pentru o mai lunga durata de timp, fiind asociate cu distractia si placerea.

Cu aceste ganduri in minte a plecat la drum cunoscutul si indragitul compozitor si producator Marius Moga atunci cand a conceput DeMoga SuMMer Camp, tabara de dezvoltare si creatie artistica de la Cheia, judetul Prahova, editia nr. 1 - 2015 (detalii pe http://www.demogacamp.ro/). Bucurandu-se el insusi de privilegiul de fi descoperit inca din adolescenta ce ii place sa faca - muzica! - Marius Moga a parcurs un drum al succesului pe care il cunoastem cu totii, fiind recunoscut ca un maestru al hiturilor si al lansarilor de noi vedete in muzica romaneasca si internationala.

 

Important: in cazul in care copilul tau este acceptat in tabara, DESPRECOPII.com iti ofera o reducere de 10% la pretul taberei. Nu ezita! Quote: “DESPRECOPII” si ai reducere 160RON pe langa oferta de pe site de 200 RON. Platesti deci cu 360 RON mai putin!


 
Mergand mai departe de propriul domeniu, Marius Moga le propune tinerilor din toata tara, cu varste intre 12 si 17 ani, serii de tabere de cate o saptamana pe timpul vacantei de vara, in cadrul carora participantii vor putea alege unul dintre atelierele productie muzicala, voce si compozitie, actorie, dans modern, foto si video.

Distractia la munte si orele petrecute in studiouri profesioniste, proiecte de grup si individuale, activitati in aer liber si invitatii speciali ai lui Marius (vedete pe care le-a lansat si consacrat - Liviu Teodorescu, Adda, What's Up, Shift, si altii precum Alina Eremia, Dorian Popa, Nicole Cherry, Adela Popescu si Paula Seling) - iata toate ingredientele pentru o vacanta de vara ca un adevarat HIT pentru copilul tau. Tinerii vor fi permanent supravegheati de cadre didactice si de voluntari. Mai mult decat atat, parintii vor putea vedea prin live-streaming activitatile din ateliere, iar sambata, in ultima zi a fiecarei serii, vor asista la un spectacol pus in scena de participant.

Nu-ti fie teama sa-ti lasi copilul sa-si exploreze inclinatiile artistice!

La final veti putea raspunde impreuna si mai avizat la dorintele lui artistice.

Important: in cazul in care copilul tau este acceptat in tabara, DESPRECOPII.com iti ofera o reducere de 10% la pretul taberei. Nu ezita! Quote: “DESPRECOPII” si ai reducere 160RON pe langa oferta de pe site de 200 RON. Platesti deci cu 360 RON mai putin!

 autor: desprecopii - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015