Nu am crezut ca visul de a deveni parinti se poate indeplini ...

- despre cum am crezut ca visul de a deveni parinti se poate indeplini si despre supriza fericita pe care ne-a oferit-o Clinica de Fertilitate de la Praga, veti citi:
Datorita carierei, ne-am gasit mai tarziu si ne-am dorit un copil mai tarziu
Eficienta si profesionalism
Mai aveam insa 3 embrioni crioconservati
Am revenit la clinica cu mari emotii
Test POZITIV!
Alegeti cu incredere clinica Prague Fertility Centre

 

Datorita carierei, ne-am gasit mai tarziu si ne-am dorit un copil mai tarziu

Suntem amandoi profesori, si ne-am dedicat toata viata studiilor si lumii academice. Datorita acestui lucru ne-am gasit tarziu si ca urmare ne-am casatorit tarziu.

Din pacate a fost prea tarziu pentru a mai incerca sa avem copii pe cale naturala, si am fost nevoiti sa apelam la un tratament. Tratamentul s-a dovedit a fi fara succes si am fost trimisi la clinica de Fertilitate din Praga, pentru a apela la un program cu ovocite donate.

Eficienta si profesionalism

Am ajuns acolo in luna ianuarie a acestui an, si am fost foarte marcati de cat de eficient si profesionist functioneaza aceasta clincia. Totul a decurs foarte usor, fara complicatii, si in mai putin de o saptamana eram in sala de transfer.

Transferul a decurs foarte bine, fara dureri, si cu foarte multe explicatii. Un proces foarte transparent unde mi s-a explicat exact ce se intampla.

La sfarsit am primit si o poza cu cei 2 embrioni transferati.

Am asteptat apoi cu inima la gura, cele 16 zile pentru a face testul de sarcina. Insa am trait momentul cel nedorit, si anume testul a iesit negativ.

Cand am informat clinica de acest rezultat, echipa de coordinatori a fost foarte atenta si mi-au explicat ca acesta este un drum cu mai multe etape si acesta a fost doar una din etape. M-au incurajat si sustinut mult in acest moment. Am stiu ca trebuie sa trec si sa nu ma deceptionez complet.

Mai aveam insa 3 embrioni crioconservati

Mi-am dat timp cateva luni sa ma pot reface, si apoi in luna iulie am revenit cu forte noi, cu optimism si multa speranta pentru cel de-al 2-lea transfer.

Am revenit la clinica cu mari emotii

La intalnirea cu embriologistul, ni s-a prezentat rezultatul dezghetarii embrionilor, si la sugestia medicului am apelat si la o procedura numita LAZT pentru a ajuta embrionii sa se implanteze.

Totul a decurs bine, insa de data aceasta am incercat sa raman mai rationala, si sa fiu pregatita pentru orice rezultat.

Test POZITIV!

Dupa 16 zile acasa, am facut testul de sarcina si a iesit POZITIV. Nu mi-a venit sa cred ca acest vis se poate implini.

Am asteptat apoi sa facem ecografia si sa avem confirmarea medicului. Bataia inimii era una esentiala. In tot acest timp cei de la clinica au tinut legatura cu noi, si ne-au tinut pumnii mereu.

La ecografia am auzit pentru prima data bataia inimii, si am simtit pentru prima data ce inseamna sa fii mama. Momentan sunt in primele 3 luni de sarcina si inca nu sunt convinsa ca acest lucru este real, dar pare ca totul sa mearga ok.

Alegeti cu incredere clinica Prague Fertility Centre

Va doresc multa bafta tutror, si sa alegeti cu incredere clinica Prague Fertility Centre, este o clinica unde se face absolut tot posibilul pentru a avea rezultatele dorite si pun accent foarte mult ca sarcina sa fie una sanatoasa. Este esential sa avem acest confort mental ca totul este facut cu profesionalism. Ne da incredere ca totul va merge bine.
 

Clinica Fertilitate de la Praga are coordonatoare pentru Romania

Pentru mai multe informatii in limba romana puteti contacta :

corfariu@pragueivf.cz - TEL: +420 778 528 183

http://www.pragueivf.com/ro/home/
 

 Pentru cititorii Desprecopii - putem oferi o reducere de 5% la orice tratament la Clinica din Praga - vezi aici cuponul pe care il poti printa

 

Forumul special cu intrebari si raspunsuri directe ale specialistilor de la Clinica de Fertilitate din Praga 

  FIV la Clinica de Fertilitate din Praga, Cehia:

FIV la Clinica de Fertilitate din Praga, Cehia - RECOMANDARE SI BON DE REDUCERE!

Tot despre Clinica de Fertilitate de la Praga, mai cititi si urmatoarele:

8 motive pentru care sa alegeti Prague Fertility Centre

De ce sa alegeti pentru FIV - Centrul de Fertilitate de la Praga (Prague Fertility Centre)? Aflati in continuare 8 motive bine intemeiate: ... citeste mai departe

Clinica de Fertilitate de la Praga – cele mai noi tratamente pentru tratarea infertilitatii

Clinica de Fertilitate de la Praga ofera cele mai noi tratamente pentru tratarea infertilitatii. Iata mai multe detalii despre tratamentele infertilitatii la aceasta clinica recomandata de… ... citeste mai departe

FIV la Clinica de Fertilitate din Praga: sfaturi personale pentru pacientele romance

Durerea infertilitatii este adanca și poate fi copleșitoare uneori. Deci, nu este surprinzator ca acesta este un tratament stresant! Iata niste sfaturi personale pentru pacientele romance… ... citeste mai departe


autor: Mara Corfariu, Coordonator de Program PFC, Praga- Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015