Solutii din extracte naturale pentru virozele de sezon

- despre cele 3 suplimente alimentare naturale care nu trebuie sa lipsesca nici unei familii in aceasta iarna, veti citi:
Iarna vine cu bucurii pentru copii si cu griji pentru parinti
Cum ne protejam copilasii de efectele urate ale iernii?
Kitul de Imunitate al iernii,  3 suplimente alimentare care nu trebuie sa lipseasca din casa: PRO IMMUNITY, PROPOSEPT M, PROPOLIS C CU ECHINACEEA
PROIMMUNITY: o formula complexa pentru intarirea imunitatii   
Proposept M: antiseptic, antimicrobian si pentru sanatatea cailor respiratorii
Propolis C  - De peste 10 ani, de nelipsit in sezonul rece pentru toti membrii familiei!
Despre gripa si raceala, trebuie sa mai stiti si:

Iarna vine cu bucurii pentru copii si cu griji pentru parinti

Iarna inseamna pentru copii: zapada, sanie, batai cu bulgari, patinaj, derdelus multa distractie. Si ce bucurie mare este in casa cand afara ninge ...si noi ca parinti ne mai aducem aminte de acele momente magice.

Pentru parinti, iarna e frumoasa pana cand apar primele consecinte ale celor enumerate mai sus: obraji rosii, nasucuri inghetate, apa in cizmulite, stranuturi, nasuri care curg si ... mai apoi febra.

Oh nuuu ... nu vrem sa ajungem pana acolo pentru ca fiecare mama stie ce inseamna noptile nedormite cand copilul are nasul infundat, rosu in gat, febra si nu poate dormi. O gripa sau o raceala care nu trebuia sa vina.

Cum ne protejam copilasii de efectele urate ale iernii?

Dar ... ce facem ca sa ne protejam copilasii de efectele urate ale iernii? Mai ales ca iarna umbla in libertate peste 200 de virusuri, gata sa ne atace familia si sa ne provoace inflamarea amigdalelor, tuse, raguseala si febra. 

Iata sfaturile noastre:

Odihna noptii este importanta pentru refacerea organisimului asa ca asigura-te ca micutul tau doarme cele 9 ore de somn recomandate copiilor.
Ofera copilului multe lichide. Lichidele il protejeaza de efectele febrei si de asemeni ii subtiaza mucusul nazal.
Foloseste un umidificator. Un umidificator in camera copilului va pastra aerul in limite sanatoase de umezeala si il va proteja de congestii nazale.

Ai la indemana suplimente alimentare care stimueaza imunitatea copilului dar si primele suplimente alimentare in caz de raceala.

Kitul de Imunitate al iernii,  3 suplimente alimentare care nu trebuie sa lipseasca din casa: PRO IMMUNITY, PROPOSEPT M, PROPOLIS C CU ECHINACEEA

Aceste sumplimente alimentare vin in ajutorul nostru pentru a face fata virozelor de sezon cu care se confrunta copiii sau chiar noi

PROIMMUNITY: o formula complexa pentru intarirea imunitatii

 

Acum in farmacii, pachet promotional cu pahar cadou!

Si pentru ca sezonul rece sa fie unul fara griji, Gama Proimmunity vine in sprijinul copiilor si parintilor cu o formula complexa pentru intarirea imunitatii. Are in compozitie pe langa extractele naturale standardizate folosite in mod traditional pentru intarirea imunitatii (propolis, echinacea, fructe de soc, maces, vitamina C), Zinc si Vitamina D3.

Cercetările din ultimii ani au demonstrat că Zincul și Vitamina D3 sunt două substanțe care protejează eficient sistemului imunitar, îl mențin în stare de alertă și pregătit pentru apărare, cu efecte intense mai ales la porțile de intrare ale microorganismelor – zona ORL (nas și cavitatea bucală).

Zincul reduce incidența episoadelor de răceală și necesitatea utilizării de produse antibiotice, iar vitamina D3 intensifică funcțiile sistemului imun. Copiii sau adultii care au deficit de vitamina D3 sunt mai predispuși la a dezvolta infecții ale căilor respiratorii superioare, comparative cu pacienții care au o valoare normală de vitamina D3 în sânge (30-74 ng/ ml sânge).

Proimmunity protejeaza imunitatea familiei prin 6 mecanisme de actiune!

Gama Proimmunity este adaptata fiecarei varste, datorita celor 2 forme de prezentare: sirop – pentru copiii de peste 1 an (are un gust placut, fiind usor acceptat de catre cei mici) si capsule – pentru copii de peste 7 ani si adulti.

Proposept M: antiseptic, antimicrobian si pentru sanatatea cailor respiratorii

 

Pe lângă nas înfundat și tuse, sezonul rece „aduce” și dureri în gât. Așadar, dacă îți simți gâtul ititat, PROPOSEPT M îți sare în ajutor. Proposept M conține albastru de metilen, Vitamina C, tinctură de propolis, ulei esențial de mentă, eucalipt și pin, fiind special formulat pentru calmarea durerii în gât și sănătatea căilor respiratorii. Comprimatele de supt Proposept M se administează copiilor de peste 6 ani și adulților.

Propolis C  - De peste 15 ani, de nelipsit in sezonul rece pentru toti membrii familiei!

Propolis C este gama complexa pe baza de extracte naturale standardizate, special conceputa pentru a te ajuta atat in faza de preventie a bolilor de sezon, cat si in fazele de combatere si refacere a organismului dupa boala.

Propolisul este folosit în mod tradițional ca agent antiviral, prevenind apariția gripei, a răcelii, și pentru tratarea durerilor în gât.

Propolis C ofera IMUNITATE LA RACEALA

Peste 1 an:
Propolis C Echinacea KIDS - Sirop de speriat raceala!
Propolis C Expectorant



Peste 5 ani:
Propolis C Natural
Propolis C Echinacea
Propolis C Echinacea Forte

Despre gripa si raceala, merita citit si: 

 Comunitate, grup de support

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online.


autor: redactor DC - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com  (c) 2015