Copilul berbec: particularitati la baieti si fetite

Perioda: 21 Martie - 21 Aprilie
Planeta dominanta: Marte
Element: foc
Zi norocoasa: marti

Piatra de nastere: diamant
Culoare de noroc: rosu aprins
Metal: fierul
Locuri prielnice: orasele mari


toate zodiile aici >>>

Baietii Berbec

Baietii vor fi baieti si vor sti cum sa-si tina parintii mereu ocupati. Acestor copii plini de energie nu le surade ideea de a-si pierde timpul cu activitati inutile. Deoarece sunt o fire impulsiva vor trece la fapte fara sa sa gandeasca la consecinte, drept urmare cate un cucui sau o vanataie nu va lipsi niciodata.

  Mai cititi:

Baietii Berbec se afla mereu in cautarea unei provocari si le face placere sa incerce noi activitati care le va testa nivelul de frica. Acest semn rareori duce lipsa de curaj, insa de compasiune fata de propriile esecuri este mai mult decat probabil. Ei au nevoie sa vada ca nu sunt infailibili si sa stie ca o adevarata realizare este in momentul in care isi vor da seama cand trebuie sa mearga mai departe si cand sa se opreasca.
Acest semn este de natura un conducator, iar in copilarie este un adevarat initiator. Este plin de energie, entuziasm si dornic sa traiasca viata la maxim.

Fetele Berbec

Calitatile asociate Berbecilor sunt vazute traditional ca fiind masculine-fire competitiva, curajoasa si afirmare. Puterea de caracter a unei fete Berbec trebuie sa gaseasca un mijloc de exprimare si acceptare, pentru a fi ea insasi. Acceptarea incepe de acasa, fiind foarte important ca parintii sa identifice si sa aprecieze natura sa plina de viata.
Fetele Berbec dau dovada de mult entuziasm, curaj si cauta constant stimulare din partea altor persoane.
Deoarece sunt dornice sa creasca si sa se descurce pe cont propriu, fetele Berbec vor parea mult mai mature. Insa nu inseamna ca intr-adevar asa este, nimeni nu a invatat sa alerge inainte sa paseasca.

Cititi totul despre micutii berbeci:

  Articole despre Psihologia Copilului

Mai multe despre psihologia copilului aici >

 Forumuri specializate ale comunitatii

Cabinetul Psi - Psihologie
Forum specializat de psihologie.  Intrebari si raspunsuri la intrebarile ce ne framanta.