Lumina sfanta pentru copii

Participa si tu la TOMBOLA de strangere de fonduri si poti sa castigi o mini-vacanta!

Lumina sfanta pentru copii - actiune in cadrul campaniei DC, Pasti 2012

Lumina sfanta pentru copii - actiune in cadrul campaniei "Gestul care poate schimba un destin" - o campanie umanitara a celei mai mari comunitati de parinti: desprecopii.com

Cine suntem?

La fiecare sarbatoare crestina in marea familie desprecopii.com ne straduim timid dar ferm sa construim, caramida cu caramida, o frumoasa TRADITIE . Aceea de a intinde mana acelora dintre noi care se afla la incercari grele ale vietii.

Membrii si prietenii comunitatii din tara au intalnit copii care traiesc intr-o saracie dramatica. Lor ne propunem sa le aducem lumina si caldura in suflet si cu ocazia Pastelui de anul acesta. Daruri mai mari sau mai mici vor ajunge catre ei in perioada urmatoare.

Haideti sa ne unim in jurul acestor copii si IMPREUNA sa le aducem in case si in suflete Spiritul Luminii Sfinte , intr-un nou demers desprecopii.com "Lumina sfanta pentru copii"

Mai multe detalii despre campanie gasiti la topicul De Paste un creion, un caiet, o carte

Dorim de asemenea sa multumim sponsorilor: Teatrul National Bucuresti , 4ward - organizator de evenimente, AnaHotels , Avon Cosmetics - zona 002 , Oriflame

 

 

De ce "Lumina sfanta pentru copii" ?

Pentru ca in Romania lui 2012 exista copii care-si mai fac lectiile la lumina lampii si mai mult, exista copii care nu merg la scoala fiindca parintii n-au bani de caiete, de carti sau de transport. Parintii acestor copii isi duc cu mare efort de vointa traiul, fiecare zi reprezentand o lupta continua pentru existenta.

Pentru ca ei devin interesanti pentru institutiile statului din 4 in 4 ani, atunci cand exista interese electorale;

Pentru ca IMPREUNA, asa cum ne-am dat mana si in alte campanii, putem descreti fruntile ridate ale unui parinte si putem aducem un licar de speranta in ochii unui copil.

Unde si pentru cine concret?

Peste 50 de copii din familiile urmatoare:

 - Fam Macicasan si fam Costea / Garbau - Cluj
 - Fam Tipau si fam Burghelea / Tanacu - Vaslui
 - Fam Teodoru - Bacau
 - Fam. Basica din Caprioru / Dambovita
 - Fam. Rada Tatarani / Dambovita
 - Fam Petrica / Silistea - Teleorman
 - Izvoarele - Neamt
 - Benesti - Vaslui
 - Rm Sarat - Buzau
 - Tg Bujor - Galati

In ce fel

Vrem sa le ducem oamenilor cele necesare pentru Paste, familia sa se poata aduna in jurul mesei asa cum se cuvine si cum noi, in familiile noastre o facem.

Vrem ca acesti copii sa aiba sansa unui trai decent si normal, prin a le acoperi cateva dintre neajunsuri.

Pentru toate acestea avem nevoie de urmatoarele (sau de fonduri pentru achizitionarea lor):
 - imbracaminte, alimente specifice Sarbatorii de Paste
 - seturi de rechizite, computere sau laptopuri (vechi, la mana a doua, functionale)
 - Jucarii si jocuri
 - Carti si ghiozdane
 
Costuri estimate: 5 000 lei

si totusi... de ce?

...pentru ca acesti copii exista si nu putem ignora o realitate

...pentru ca si ei vor fi parte a generatiei de maine a Romaniei noastre si a copiilor nostri

...pentru ca au nevoie de noi ..si pentru ca ne asteapta

si nu in ultimul rand...pentru ca de multe ori un gest simplu poate schimba un destin

Haideti sa ne unim in jurul acestor copii si IMPREUNA sa le aducem in case si in suflete Spiritul Luminii Sfinte , intr-un nou demers desprecopii.com "Lumina sfanta pentru copii"

Mai multe detalii gasiti la topicul De Paste un creion, un caiet, o carte

Multumim sponsorilor: Teatrul National Bucuresti , 4ward - organizator de evenimente, AnaHotels , Avon Cosmetics - zona 002 , Oriflame

 

 

Participa si tu la TOMBOLA de strangere de fonduri si poti sa castigi o mini-vacanta!

REGULAMENT TOMBOLA:
 
Tombola este parte din actiunea umanitara "Lumina sfanta pentru copii", derulata de membrii comunitatii desprecopii.com.

Oricine poate participa, din tara si din strainatate, atat membrii forumului cat si prietenii acestora (care nu sunt inca membri).
 
Perioada desfasurare: 05 aprilie  25 aprilie
 
Pentru un bilet de tombola se doneaza 10 lei intr-unul din conturile campaniei. Intrucat premiile sunt transmisibile, cei din afara tarii (poate doresc sa vina in Romania...sau poate doresc sa faca un cadou frumos celor de acasa) au posibilitatea sa participe si ei prin virament de 3euro/bilet in contul de paypall. Pentru mai multe sanse la extragere pot fi luate mai multe bilete / ex: cine doneaza 50 lei, va avea 5 bilete, respectiv 5 sanse de castig.

Biletele de tombola vor fi numerotate in ordine crescatoare, in functie de intrarea banilor in cont. Cand se vireaza banii in contul campaniei, la detalii de plata sunt necesare urmatoarele informatii: "tombola / nume sau initiale (sau nick DC)".

Confirmarile intrarii banilor se vor face periodic, public (prin nick DC, initiale sau nume, asa cum alege fiecare participant),  la subiectul dedicat actiunii, iar in functie de ordinea intrarii banilor, se vor aloca numerele de tombola..incepand cu 001.

Extragere bilete castigatoare:

La data de 25 aprilie, ora 18h30 se va realiza o transmisiune live din studioul LTV, extragerea fiind prezentata in direct pe site ul desprecopii.com. Procedura prin care se va realiza extragerea va fi caracterizata de transparenta prin: prezentarea biletelor care intra in competitie, punerea acestora intr-un bol la vedere, implicarea catorva copii care vor extrage 9 bilete castigatoare.

Un participant poate castiga un singur premiu. Daca la extragere ies castigatoare doua bilete ale aceleiasi persoane, premiul oferit va fi cel de valoare mai mare, pentru premiul ramas fiind extras alt bilet.

Cine doreste sa participe este invitat la aceasta data, la sediul LTV din..

Ultimele doua bilete extrase vor fi castigatoarele celor doua minivacante la munte si la mare. Ordinea in care vor fi alocate premiile biletelor trase va fi inversa  ordinii in care sunt prezentate si numerotate premiile pe site.

Pentru a intra in posesia premiilor se discuta prin PM cu  desprecopii sau prin telefon la 0723 339 031.

Va dorim Sarbatori Binecuvantate!

autor:  Alinuk, membra a Comunitatii Desprecopii - Toate drepturile rezervate - desprecopii.com  (c) 2012

 Comunitate,
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com