Premiul pentru mesajul lunii iulie 2012
Premiul lunii Iulie 2012

Un voucher de 2 nopti cazare + mic dejun in perioada perioada 15 august - 5 septembrie 2012 la Complexul Hotelier Melodia***

S-a deschis Melodia***, cel mai nou complex hotelier din Venus

Deschis pe 1 iulie, Complexul Hotelier Melodia*** este destinatia ideala pentru un sejur linistit la malul marii. Designul modern si proaspat, amplasarea in imediata vecinatate a plajei cu intrare lina in mare si facilitatile complexului hotelier fac din Melodia destinatia ideala pentru cei care doresc sa se relaxeze sau vin la mare cu copiii.

Astfel, pentru cei mici au fost create special: Clubul "Mica Sirena", gradinita amenajata la parterul hotelului, "Nelson Park", loc de joaca situat in apropierea piscinei unde atmosfera este intretinuta de animatori pentru jocuri si teatru, piscina pentru copii, cu o adancime de 50 cm si "Prichindel land", un loc de joaca pentru copii situat in incinta terasei-restaurant Melodia.

Complet refacut dupa cele mai inalte standarde in 2011, Melodia are 109 camere - 71 duble, 30 matrimoniale, 8 apartamente - o zona de relaxare pentru adulti ce cuprinde o sala de fitness, sauna, camera de relaxare dupa sauna si o camera de masaj, o zona de piscine cu piscina incalzita pentru adulti si piscina cu Jacuzzi, complet dotate. in incinta piscinei este si barul Sea-Horse care are o terasa unde se serveste un meniu special de bauturi si mancare, dar si un club ideal pentru lectura, jocuri de societate sau evenimente private.
 
Complexul Melodia are si o terasa - restaurant generoasa, construita in trepte, unde sunt alternate alveole vegetale, cascade si fantani arteziene si unde se poate dansa serile in compania muzicii live. Saptamanal sunt organizate seri folclorice si seri cu dansuri sud-americane. Bucatari specialisti ofera un meniu variat si deosebit din bucataria nationala si internationala.

De asemenea, complexul dispune si de o parcarea pentru 50 masini pazita permanent, cu acces pe baza de cartela.

Complexul Hotelier Melodia*** este deschis in perioada 1 iulie - 30 septembrie 2012.
Mai multe informatii pe www.hotelmelodia.ro

Mesajul lunii, o competie a cuvintelor pe Desprecopii

Forumul Desprecopii este casa comunitatii Desprecopii, cea mai mare comunitate de limba romana de pe internet. In fiecare luna, acolo, se scriu mii de mesaje, unele simple, de bun venit, altele despre bucuria unei sarcini mult asteptate, despre febra si noptile bebelusului, despre meseria de parinte, despre problemele familiei, despre liderii care ne conduc, despre calatoriile sufletului, despre ce vom gati sau ce cadou vom lua celor dragi.

Lumea comunitatii Desprecopii este lumea reala a fiecarei tinere familii care gandeste romaneste. Lumea reala pe care o cunosc prea putin politicienii.

Multe mesaje scrise pe forum ne tulbura prin sinceritate, prin dorinta de a invinge, prin umor, prin deschidere sau curaj. Sunt acele mesaje care nu pot trece neobservate pentru ca reprezinta lectii de viata, confesiuni brutal de sincere sau frumoase spuneri de ganduri.

Ce inseamna Mesajul lunii?

In dreptul fiecarui mesaj postat pe forum, vei gati un link cu numele Propune ca mesajul lunii - ca in imagine de mai jos

Cine poate propune Mesajul lunii?

Orice membru inregistrat are dreptul sa propuna un numar nelimitat de mesaje pe luna. Toate mesajele propuse vor fi publicate in pagina aceasta.

Cine alege Mesajul lunii ?

Mesajul lunii va fi ales, dintre cele propuse de membri, de echipa moderatorilor si de o echipa de 5 invitati (membri de baza).

Care este premiul pentru Mesajul lunii?

In fiecare luna, premiul pentru Mesajul lunii va fi facut cunoscut di-nainte. Ne dorim sa putem oferi premii frumoase si interesante.

Ce fel de mesaje pot fi propuse ca Mesajul lunii?

Este la alegerea fiecarui membru ce mesaje va propune - insa pentru a avea sanse de castig, iata cateva directii importante;

Mesajul sa fie reprezentant pentru comunitatea Desprecopii, sa fie bine scris, sa impresioneze prin sinceritate, sa nu instige la violenta, sa nu fie rasist, sa fie original, etc.
Fiecare membru care va propune un mesaj ca Mesajul Lunii are si sansa de a-si argumenta alegerea.

Important:
- Alegerea subiectului lunii se face in baza nominalizarilor primite de la membrii.
- Alegerea este facuta de catre moderatori si administratori si este de cele mai multe ori o alegere subiectiva.
- O nominalizare trebuie aprobata inainte de a aparea in lista de subiecte nominalizate. Nu orice nominalizare este aprobata. Decizia apartine moderatorilor si administratiei si poate fi una subiectiva. Nu insistati propunand din nou un anume subiect daca vedeti ca nu a fost aprobat.
- Va rugam sa includeti motivul pentru care faceti nominalizarea. Nominalizarile care nu contin argumente clare nu se aproba.

Abuzuri la propunerea Mesajului lunii

Va rugam sa nu abuzati de aceasta functionalitate. Cine va propune in mod repetat mesaje ''la misto'' va pierde privilegiul de a propune mesaje.

Va rugam sa aveti intelegere. Aceasta functionalitate este noua si e posibils a existe si mici erori, dar cu ajutorul vostru, le vom rezolva.

Topicul lunii pe forum, in luni anterioare:

 Primele clipe alaturi de puiul meu drag
 Prejudecati despre feminitate si masculinitate
 Mie imi place rochia rosie si tie iti place rochia verde
 Un copil nu poate fi luat de proba