Mamicilina, medicamentul minune

Mamicilina, medicamentul minune

Mamicilina, medicamentul minune

  • Ca tanara mamica, descoperi brusc tot felul de reclame noi pentru ochiul si urechea ta la tv sau pe Desprecopii cu tot felul de medicamente impotriva febrei bebelusului, impotriva primelor dureri cauzate de dintisori, de durerile de urechi sau zeci de siropuri ce promit sa opreasca tusea copilului ... Si totusi nici o reclama nu ai sa vezi despre medicamentul minune: mamicilina.

Mamicilina, medicamentul minune

Ca tanara mamica, descoperi brusc tot felul de reclame noi pentru ochiul si urechea ta la tv sau pe Desprecopii cu tot felul de medicamente impotriva febrei bebelusului, impotriva primelor dureri cauzate de dintisori, de durerile de urechi sau zeci de siropuri ce promit sa opreasca tusea copilului ... Pe retina mediei apar tot felul de medici sobri sau femei cu alura de fotomodel in rol de mamica ideala care sfatuiesc mamicile sa cumpere Febrofen, Dureritamol, Babygrip, Tusostop sau alte variatiuni pe aceeasi tema ...

Producatorii de medicamente se afla in competitie. Orica tanara mamica e usor derutata si bulversata de noua ei meserie full time si are nevoie de consolare si suport - de fapt asta stiu la perfectie producatorii de medicamente ...Si totusi nici o reclama nu ai sa vezi despre medicamentul minune: mamicilina.

 

Mamicilina, ce este si unde o gasesti

Mamicilina este un medicament produs in casa de orice mamica care isi adora copilasul, absolut gratis  - si are in compozitie 50% dragoste de mama, 25% instinct de mama, 25% calm. Administrati acest medicament bebelusului sau copilului de orice varsta, fara a citi prospectul :)

 

Da-i cu orice ocazie bebelusului tau, Mamicilina

Chiar daca bebelusul tau are febra, calmeaza-te mamico. Febra e reactia normala a fiecarui bebelus la o infectie si daca nu este insotita de alte simptome, nu este daunatoare copilului. Nu intrati atat de usor in randul mamicilor panicate care fac coada la farmacie pentru orice puseu de febra, durere minora, tuse trecatoare, sau dinte care iese ...De curand un studiu condus de revista americana Pediatrics, facut pe 100 copilasi care au luat medicament fara reteta impotriva tusei - a demonstrat ca NU au dormit mai bine noaptea in urma medicamentelor. Nu uitati dragi mamici ca toate medicamentele care se pot cumpara fara reteta din farmacii, impotriva gripei sau racelii si tusei, NU se dau copiilor de pana la 4 ani DECAT daca sunt recomandate de medic.

 

Urmeaza-ti instinctul de mama, uneori el este cel mai bun sfat

In dorinta noastra de a fi parinti mai buni cerem adesea sfatul medicului. Pentru a fi un medic de familie, un medic pediatru sau o asistenta buna, trebuie sa ai cunostinte solide in legatura cu copiii, dar fiecare bebelus este unic, si tu insuti esti expert pentru copilul tau. Ai incredere in tine. Daca nu-ti convin sfaturile date, nu ezita sa consulti si un alt specialist.
Nu este intodeauna usor sa nu iei in considerare sfaturile care ti se dau, si unele vi se par chiar pertinente. Dar amintiti-va ca numai dumneavoastra puteti lua cea mai buna decizie pentru familia dvs., ghidandu-va dupa propriile instincte. Citeste in continuare: Ai incredere in propriul instinct!

Mai cititi si Primul anisor pe luni: Luna: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

 

Citeste alte sfaturi pentru mamicile incepatoare:

Cum sa vorbesti cu medicul pediatru
Stii sa interpretezi plansul bebelusului ? Fa acest TEST si vei afla
Cele 5 tipuri de temperamente ale bebelusilor
Desigur, pentru a intelege si mai bine temperamentul bebelusului, puteti consulta si Horoscopul Copiilor.

autor: Mirela Popescu Zoita, redactor Desprecopii.com, toate drepturile rezervate Desprecopii.com 2012

Pentru suport, prietenie si atitudine, va recomandam urmatoarele forumuri:

Primele 365 de zile din viata de mama
365 zile si nopti din viata de mama. Casa nou nascutilor DC.

Alaptarea
Cel mai bun cadou pentru bebelus. Probleme, experiente si povesti de succes din timpul acestui timp special.

Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

Mai cititi pe site-ul nostru:

Alaptarea - dosar complet

Dezvoltarea nou-nascutului

Diversificarea si hranirea bebelusului

Recuperarea mamei dupa nastere

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII