Aveti grija de sanatatea familei voastre!

Aveti grija de sanatatea familei voastre!

Aveti grija de sanatatea familei voastre!

  • Mame, sotii, femei cu o cariera solicitanta - toate sunt predispuse la boli. De acum, serviciile profesioniste ale celor mai buni specialisti din domeniu va stau la dispozitie! Clinica BluMed.

Stresul si activitatile zilnice isi pot pune amprente nebanuite asupra sanatoatii noastre

Conform unor statistici din Europa, s-a demonstrat ca speranta de viata a femeilor este cu sase ani mai mare decat cea a barbatilor, toate acestea in conditiile unui ritm de viata moderat, fara excese. Insa, majoritatea femeilor din zilele noastre indeplinesc mai multe roluri, iar stresul si activitatile zilnice isi pot pune amprente nebanuite asupra organismului lor.

Mame, sotii, femei cu o cariera solicitanta - toate sunt predispuse la boli, datorita factorilor de risc din mediul inconjurator. Ba mai mult, femeile trebuie sa-i protejeze si pe cei dragi. De aceea, medicii afirma ca este absolut necesar ca o persoana sa faca un control anual de rutina, pentru a preveni orice amenintare asupra sanatatii lor.


Clinica BluMed ofera servicii de calitate, dedicate cu precadere copiilor si femeilor

De acum, serviciile profesioniste ale celor mai buni specialisti din domeniu va stau la dispozitie! Clinica BluMed ofera servicii de calitate, dedicate cu precadere copiilor si femeilor. Echipamentele moderne si profesionalismul cu care lucram sunt doar cateva dintre elementele unui cadru medical de succes.

/Images/blumed-1.jpg

Misiunea noastra este de a asigura o evaluare corecta a starii de sanatate, oferind un diagnostic precis. Respectul pentru pacienti, alaturi de calitatea serviciilor pe care le oferim si responsabilitatea cu care actionam sunt doar câteva dintre principiile dupa care ne ghidam.

Va asteptam, cu drag, in Calea Dudesti numarul 145, sa va convingeti! CITITI MAI MULTE AICI: Clinica BluMed


Despre sistemul imunitar si cum sa scapati de gripa si raceala mai cititi:

Fumatul pasiv al copilului: cum ii afectează sănătatea și cât de grav este - avertisment pentru părinți

Fumatul pasiv al copilului: cum ii afectează sănătatea și cât de grav este - avertisment pentru părinți

Mesajul despre riscurile fumatului pasiv nu a ajuns inca in unele familii din Romania, iar multi copii vin zilnic in contact cu fumul toxic de tutun.Fumul de tigare contine mai mult de 250 de…

Tratamente naturiste pentru laringita

Tratamente naturiste pentru laringita

Mai tineti minte de acea ceasca fierbinte si plina cu ceva dulce - pe care v-o punea mama in mana, atunci cand erati ragusita, in copilarie? Ei bine, sodoul este un tratament naturist pentru tratarea…

9 remedii naturale pentru tuse

9 remedii naturale pentru tuse

Nu mai poti scapa de tuse? Inca mai simti dureri in gat si ai impresia ca raceala te pandeste dupa colt? Afla in continuare cum poti combate durerile de gat si raceala cu 9 remedii naturale!



 

forumuri specializate Comunitate si grupuri de suport

Clinica Virtuala Desprecopii.com

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII