Un album de familie diferit facut de un tatic cu inspiratie

Un album de familie diferit facut de un tatic cu inspiratie

Un album de familie diferit facut de un tatic cu inspiratie

  • Are doar un anisor, dar ferita lui stie deja sa zboare si poate folosi o sabie ca un adevarat ninja. Cu toate acestea, abilitatile micutei sunt de fapt rezultatul imaginatiei taticului.

Ce mai pozeaza taticii cu inspiratie?


Are doar un anisor, dar Signhild Nystrom stie deja sa zboare si poate folosi o sabie ca un adevarat ninja. Cu toate acestea, abilitatile micutei sunt de fapt rezultatul imaginatiei taticului.

Fotograful suedez Emil Nystrom si partenera sa Isabelle, ambii in varsta de 25 de ani, au vrut un album de familie ceva mai diferit. Cu un pic de ajutor in Photoshop, fiica lor pare capabila de multe lucruri, deloc potrivite varstei.

Unele fotografii au fost facute chiat inainte ca micuta Signhild sa mearga de-a busilea sau chiar sa-si poata tina singura capusorul drept.

Emil Nystrom a spus: "E atat de distractiv. Nu este nimic serios in aceste fotografii, si chiar se observa acest lucru. Singurul lucru care, de obicei, este in mintea mea atunci cand fac fotograiile, este sa ii pot surprinde expresii amuzante ale fetei.

Cand Isabelle era insarcinata cu copilul nostru, am avut multe idei pe care am vrut sa le pun in practica odata ce copilul se va naste. In Suedia avem cateva reclame foarte amuzante si mi-am dorit mereu sa fac ceva de genul asta, dar cu copii in loc de adulti. Uneori, ideile vin de la sine, iar alteori trebuie sa ma gandesc bine ce as putea face."

Emil Nystrom si Isabelle asteapta acum un alt copil, iar curand Signhild va avea un fratior mai mic, cu ajutorul caruia distractia va continua iar fotografiile vor si mai interesante.

/Images/bebe1.jpg

/Images/bebe2.jpg

/Images/bebe3.jpg

/Images/bebe4.jpg

/Images/bebe5.jpg

/Images/bebe6.jpg

/Images/bebe7.jpg

/Images/bebe8.jpg

/Images/bebe9.jpg

/Images/bebe10.jpg

/Images/bebe11.jpg

 

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:


Zece sfaturi pentru a deveni un tătic perfect

Zece sfaturi pentru a deveni un tătic perfect

Nu stim daca exista tatici perfecti, insa merita facut orice efort pentru a fi un tata cat mai bun, pentru copilul tau. Am pregatit o lista cu 10 lucruri concrete pe care taticii le pot face, pentru…

Ce poate poza un tatic creativ

Ce poate poza un tatic creativ

Daca sunteti obositi de atatea portrete de familie rigide si "perfecte", aruncati o privire la aceste fotografii incredibil de creative, ce apartin lui Jason Lee. Tatici, luati aminte :))

Cum se lasa o femeie insarcinata?

Cum se lasa o femeie insarcinata?

Fotograful Canadian Patrice Laroche nu va avea cu siguranta probleme sa le explice copiilor sai cum au venit pe lume. In timpul sarcinii sotiei sale Sandra Denis, artistul a creat o serie hilara…

 

  FORUMUL TATICILOR

 Forumul taticilor
Doar pentru tatici, acei tatici care vor sa conteze in viata copiilor lor

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate desprecopii.com (c) 2013

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII