Baietel sau fetita, in lupta cu dorinta ascunsa

Baietel sau fetita, in lupta cu dorinta ascunsa

Baietel sau fetita, in lupta cu dorinta ascunsa

Saptamana 18 de sarcina vine cu vestea sexului lui bebe din burtica! Nu a fost o informatie ceruta si cu toate astea primul lucru pe care mi l-a spus medicul atunci cand abia apucase sa puna scanerul pe burtica mea,a fost: "Este baietel!".

"Minune" mica
Un fratior mult dorit
Puiut mic, cresti mare si sanatos!

In saptamana 18 am aflat ca e baietel ...

Saptamana 18 de sarcina vine cu vestea sexului lui bebe din burtica! Nu a fost o informatie ceruta si cu toate astea primul lucru pe care mi l-a spus medicul atunci cand abia apucase sa puna scanerul pe burtica mea,a fost: "Este baietel!". A urmat apoi intrebarea mea retorica, venita probabil si din impactul pe care l-a avut vestea asta spusa atat de direct: "Cum, este baietel?"

"Minune" mica

Totdeauna am spus ca nu conteaza ce ascund in burtica, fie el baiat sau fetita, bebe va fi la fel de iubit...si cu toate astea eu simteam, de fapt stiam sigur ca minunea este de fapt o fetita! Acum cred ca ceea ce simteam era poate dorinta mea de a avea si o fetita cu codite, pentru ca deja am acasa un baietel minunat. Eram atat de sigura ca bebelusul e fetita incat uneori, chiar si acum, ma intreb daca acolo se ascunde un baietel frumos desi medicul de la ecografie mi-a facut poza cu tzatzica puiului si a mai si scris pe poza cu litere mari: "MINUNE"

Un fratior mult dorit

Acum, sunt impacata cu gandul ca in burtica s-ar putea ascunde un baietel, (morfologia fetala de trim 2 ma va convinge 100%) si Andrei, fratiorul puiului de om din pantec, este de fapt foarte fericit ca bebe e baiat. Cum a auzit vestea mi-a spus ca o sa il iubeasca si o sa aiba grija de el desi pana atunci spunea ca surioarei lui nu ii va da nici o jucarie. Acum pupa burtica si spune ca isi pupa fratiorul, ii vorbeste lui bebe, il spala si il mangaie.

Puiut mic, cresti mare si sanatos!

Nu stiu de unde venea siguranta mea ca bebe e fetita dar stiu acum ca orice ar fii cel mai important din lumea asta e ca bebe sa fie sanatos. Uneori ma gandesc ca poate nu trebuia sa vin cu presupuneri privind sexul lui bebe pentru ca nu aveam acest drept. Dumnezeu ne-a trimis un dar, o minune de copil care acum creste inauntrul meu...ce e el de fapt, baiat sau fata, e atat de putin important. Sa fie bine, sanatos, un copil vesel si plin de viata e tot ce imi doresc mai mult!

Asa ca, puiut mic cresti mare si sanatos si sa stii ca aici te asteapta o familie frumoasa in care sa intri, pentru care tu vei fi universul ....deja te iubim mult de tot si abia asteptam sa te strangem in brate!

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA

Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

 Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag
 
In burtica mamei: ce aude bebelusul 
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere 
Bebelusul din burtica: Primele batai de inima
 
Retardul de crestere intrauterina
 
Sapte pacate ale sarcinii
 
Principalele etape ale dezvoltarii fetale
 
Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu
 
Noua luni... in mintea unui barbat
 
Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica
 
Dopul gelatinos
 
Ce culoare vor avea ochii bebelusului?
 
Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani
 
Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)
 
Momente cheie in sarcina
 
Sarcina prelungita
 
Cand vine barza?
 
Calculul datei nasterii
 
Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?
 
Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

autor: o mamica de la Desprecopii 2019
toate drepturile rezervate

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. Anca
    Ancatrimis la 1/11/2017

    Ce voi avea

    Raspunde la acest comentariu
  2. Anca
    Ancatrimis la 1/11/2017

    Sunt curioasa ce voi avea fetita sau băiat

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII