Sinistrul cult emo: de ce nici un copil nu este la adapost de el

Sinistrul cult emo: de ce nici un copil nu este la adapost de el

Sinistrul cult emo: de ce nici un copil nu este la adapost de el

  • Hannah era o fata fericita de 13 ani, din UK, cand a devenit o parte „emo“ a unei sinistre manii adolescentine ce vede moartea in mod romantic. Dupa trei luni s-a sinucis spanzurandu-se. Devastata, mama ei le transmite altor parinti mesajul ei: Niciun copil nu este in siguranta. De curand, in Romania, o fetita de 12 ani, emo, Andrada Mocanescu s-a aruncat de la etajul al 10lea al unui bloc din Bucuresti. Nimic nu prevestea dezastrul...Cum ne putem apara copiii de acest cult sinistru?

Nimic nu prevede dezastrul

In noaptea de dinainte sa moara Hannah a intrat in camera parintilor ei, l-a sarutat pe obraji pe tatal ei, Raymond, si i-a spus cu veselie: Te iubesc, tati.
In ziua urmatoare, mama Hannei s-a dus sa vada ce mai face fiica ei si a gasit-o spanzurata cu o cravata de bara de sus a patului ei suspendat. Si-a strigat sotul sa vina, dar orice ar fi incercat amandoi, era prea tarziu: pur si simplu, nu mai puteau face nimic pentru a salva viata Hannei.

In tristetea fara sfarsit a saptamanilor care au urmat, cuplul s-a straduit sa inteleaga ce se intamplase.

Ce motiv pe lumea asta putea sa o impinga pe fiica lor – o fata populara, inteligenta si atragatoare – la un asemenea gest?
Au gasit numai o singura cauza: Hannah era cunoscuta drept o „emo“.

Ce inseamna emo?

Unii descriu „emo“ ca fiind un cult sau o secta, dar in realitate termenul – derivat din cuvantul „emotional“ – include o tendinta care devine imens de populara printre elevii din SUA si Europa.

Importata de dincolo de Atlantic, adeptii sai se imbraca in negru, prefera jeansii si tricourile stramte, curelele cu tinte si adidasi.

Parul este foarte important: adesea vopsit in negru si intins cu placa, este strans pe lungime acoperind o jumatate a fetei.
Si muzica joaca un rol critic.
Adeptii emo prefera rock-ul cantat la ghitara cu versuri pline de emotie.
In special grupurile muzicale precum My Chemical Romance, Good Charlotte si Blink 182 sunt printre preferatele lor.

Adolescentii - despre copiii nostri mari

Alimentatia copilului si adolescentului

Dezvoltarea intelectuala a adolescentului

 Forum specializat

  Adolescentii (12-18 ani)
Frumosi, plini de personalitate, incapatinati. Pregati de zbor din cuibul cald al casei parintesti.

Fara indoiala, multi adulti vor spune: „Si ce daca?“

La suprafata, toate acestea par manifestari tipice ale adolescentilor – gesturi rebele, excesiv de dramatice si tribale.
Cu inimile frante: Ray si Heather Bond au declarat ca Hannah le spusese ca emo era „doar o moda“.
Deloc diferita, de fapt, de subcultura Goth care a aparut in Marea Britanie la inceputul anilor 1980.
Exista totusi o tot mai mare ingrijorare privind faptul ca miscarea emo contine o profunda nuanta nesanatoasa.
Cu ceva timp inainte de moartea ei, parintii Hannei, care locuiesc in Kent, au observat o cicatrice pe partea interioara a incheieturilor ei.
Cand au intrebat-o despre cicatrice, cinstita si deschisa cum era dintotdeauna, ea le-a spus ca isi facuse singura ranile si ca asta facea parte dintr-o „ceremonie de initiere“ emo.

Abia dupa moartea ei au descoperit ca purtase discutii online in secret cu adeptii emo din toata lumea, discutand despre moarte si despre „parada neagra“ (black parade) – un loc unde adeptii emo cred ca se vor duce dupa moarte.

O verificare a paginii web a Hannei de pe site-ul retelei sociale Bebo i-a dezvaluit pseudonimul, Living Disaster (dezastru in viata) si faptul ca l-a decorat cu imaginea unei fete emo avand incheieturile insangerate.

Alta imagine infatisa caietul de teme al unui copil mazgalit cu cuvintele: „Draga jurnalule, azi ma dau batuta“.
Poate ca ranile de la incheieturile Hannei puteau fi desconsiderate.
Dar adolescentii care se automutileaza provoaca o ingrijorare tot mai mare in scolile britanice.

My Chemical Romance a ajuns numarul 1 in topurile din Marea Britanie cu melodia Welcome To The Black Parade in octombrie 2006 – „parada neagra“ fiind locul in care toti adeptii emo cred ca se vor duce dupa moarte.

Cititi pe forumul desprecopii.com: sinuciderea in randul adolescentilor...o problema? 

Noile statistici arata ca numarul copiilor internati in spitale din cauza ranilor pe care si le-au provocat singuri a crescut cu o treime in ultimii cinci ani.
In UK de exemplu, intre 2002 si 2003 au existat 11891 astfel de internari; intre 2006 si 2007 numarul lor a crescut la 15955.
In ambele perioade, numarul fetelor internate era de trei ori mai mare decat al baietilor.

De importanta cruciala este informatia ca aceia care se automutileaza au sanse mai mari sa incerce sa se sinucida. Desi exista o multitudine de motive pentru aceasta epidemie a tentativelor de suicid (stresul legat de examene si spiritul de fronda ca sa numim numai doua dintre ele), nu este deloc surprinzator faptul ca aparitia unei subculturi care pare sa glorifice automutilarea si chiar suicidul este privita cu ingrijorare.

In mod inevitabil, criticile la adresa culturii emo sunt luate in deradere de catre aceia care se considera in centrul ei.
Este numai ceva legat de muzica, spun ei, iar oricine crede ca este mai mult, in mod inerent, au inteles gresit lucrurile.
Daca asculti versurile, vei vedea ca nu este nimic care sa promoveze suicidul; si chiar daca era, nicio persoana intreaga la minte nu le-ar asculta si apoi ar zice: „Si acum ma duc sa ma omor“, s-a confesat de curand un adept emo pe un website muzical in cadrul discutiilor despre moartea Hannei.

Nu cred ca cineva poate spune ca exista o legatura intre emo si sinucidere – este numai un mit.
Emo a devenit o tinta usoara pentru astfel de ridiculizari; dar ideea de baza este ca emo nu inseamna sinucidere.
Este adevarat, desigur. Dar orice parinte va va spune ca un fiu sau o fiica adolescenta pot fi extremi de irationali.

Adolescentii sunt vulnerabili

Adolescentii sunt foarte usor de influentat si poate nu sunt pregatiti sa infrunte emotiile puternice care pot fi amplificate de un sentiment de „apartenenta“ la un sub-grup care se complace in autocompatimire.
Este un lucru de care Lorraine Harrison este mult prea constienta. Lorraine are 46 de ani, locuieste in Alston, UK si are trei fiice, dintre care cea mai mica, Levi, are 11ani si se considera a fi emo.

De curand, Levi si-a intrebat mama: „Pana la urma, de ce se sinucid oamenii?“
Cand mi-a pus aceasta intrebare, am inceput sa tremur, spune Lorraine. Am reusit sa-mi pastrez calmul si sa-i explic ca mintea acestor oameni este extrem de tulburata si ca adesea nu doresc intr-adevar sa moara. Dar in sufletul meu, m-am imbolnavit de ingrijorare fiindca Levi se gandeste la astfel de lucruri.

De la genul de fata care se imbraca in roz si se adora papusile Barbie, acum Levi purta numai negru.
Tricoul ei preferat este imprimat cu cranii, iar ea petrece ore intregi in camera ei ascultand muzica celor de la My Chemical Romance.

Versurile lor par sa fie asociate cu depresia si automutilarea, iar eu sunt socata cand le ascult, spune mama ei.
Levi pare sa se fi transformat din fata vioaie care se bucura sa aiba prietenii in preajma, intr-o persoana foarte introvertita.
Cand a aparut problema sinuciderii, Lorraine a devenit atat de ingrijorata incat i-a telefonat tatalui lui Levi, David, de care ea ea este despartita.

El mi-a adus aminte ca si eu am fost o rebela candva, spune ea. Am fost rockerita punk o vreme, iar David m-a linistit, spunandu-mi ca este probabil numai o faza pe care Levi o va depasi crescand.
Dar eu nu simt ca este la fel ca si cu miscarea punk rock. Aceea era legata de bucuria vietii, de a vedea viata din alt unghi. Nu o tineam una si buna cu tristetea si cu moartea.
Pana acum eforturile de a o smulge pe Levi din torpoarea emo au avut prea mici succese.
Inainte de Craciun, Lorraine i-a cumparat fiicei ei o garderoba cu haine si jeansi de firma in culori stralucitoare, dar fiica ei le-a purtat foarte rar.

I-a interzis lui Levi sa-si vopseasca parul in negru, dar se teme sa devina mai severa ca sa nu provoaca o razvratire si mai mare.

Adolescentii cred ca ies in evidenta manifestandu-se emo

Levi insista ca mama ei isi face griji degeaba.
Cred ca multe dintre preocuparile legate de adeptii emo nu sunt realiste, spune ea.
Din punctul meu de vedere,adeptii emo iubesc skateboard-ul, se imbraca in culori inchise si asculta rock alternativ.
Este adevarat si ca probabil se gandesc la sentimente mai mult decat alti oameni.

Sunt intr-adevar tachinata ca sunt o emo deoarece unele persoane de la scoala cred ca inseamna sinucidere si automutilare.
Dar cred ca trebuie sa fii deja deprimat ca sa te mutilezi – iar eu nu sunt deprimata.
Imi place sa ma imbrac in haine emo deoarece provoc agitatie. In zona in care traiesc nu sunt multi emo, asa ca oamenii se uita lung la mine. Asta ma face sa ma simt deosebita.

Acest sentiment de razvratire si de neconformism este usor de inteles pentru Jennina Taylor-Wells, in varsta de 21 de ani.
Acum este studenta la Universitatea Oxford Brookes, dar a devenit adept emo la 16 ani.
Pentru ea, insemna si o declaratie publica.

Treceam printr-o perioada nefericita la scoala, isi aminteste ea. Am crescut in zona bogata Cheshunt din Hertfordshire si eram inconjurata de copii bogati si rasfatati. Simteam ca a fi o emo imi dadea o individualitate definita.
Privind in urma, recunoaste ca acel „cult“, asa cum il numeste, era strans legat de automutilare si depresie.
De fapt, multi dintre prietenii ei din cult luau antidepresive la recomandarea medicului.
Gandindu-ma din nou la toate acestea, imi dau seama ca participarea la un astfel de cult poate fi periculoasa daca ai o personalitate vulnerabila.

Apartenenta la emo are o latura foarte intunecata

Apartenenta la emo are o latura foarte intunecata, care trece dincolo de faptul ca te imbraci in negru si asculti muzica ale carei versuri sunt foarte profunde. Asta poate impinge o persoana vulnerabila dincolo de propriile-i limite.

Ce spun specialistii despre emo

In ultimii ani, accesul tot mai larg al publicului la internet si la site-urile retelelor sociale ca MySpace, Facebook si Bebo a insemnat si ca influentele la care sunt expusi adolescentii nu mai sunt limitate de distantele geografice.
Desi acest lucru poate avea efecte pozitive, profesorul Stephen Briggs, clinician in sectia pentru adolescenti a Tavistock Clinic, spune ca poate afecta si negativ modul in care se dezvolta adolescentii.

Avand la indemana telefoanele mobile, internetul si Facebook poti crea o lume virtuala cu care nu mai esti niciodata singur, spune el. Inseamna ca nu mai esti invizibil – si asta nu-i mai permite unui adolescent sa traiasca acel sentiment de a fi un pic aparte, avand posibilitatea de a se regasi pe sine.Inseamna ca nu mai ai sansa de a te maturiza singur, de a sti cine esti.

Nu vom sti niciodata exact ce a determinat comportamentul lui Hannah Bond in acea noapte tragica de septembrie de anul trecut.
La ancheta desfasurata in Maidstone, Kent, Vanessa Everett, directorul scolii Mascalls Secondary School in care invata Hannah, a recunoscut ca existau probleme cu adeptii emo care se automutilau.

Everett considera ca fiind „probabil“ faptul ca Hannah a fost influentata de alta fata emo de la aceeasi scoala care incercase sa se sinucida cu un an in urma.

Conform unui elev, aceasta era prietena apropiata cu Hannah si una dintre multii elevi adepti emo.
Numarul de baieti si fete care par sa fie atrasi de emo este incredibil de mare, a spus elevul. Cred ca intre 15 si 20 la suta dintre elevi sunt emo. Un baiat din clasa mea li s-a alaturat de curand si s-a schimbat complet.
Era un baiat normal, dar acum se mutileaza, si-a vopsit parul negru si poarta haine negre, acoperite de un pardesiu negru foarte lung.

Are pe brate o multime de plasturi, cicatrice si urme de taieturi. Am incercat sa-l intreb despre asta, dar m-a ignorat.
S-a dovedit si ca, in lunile de dinaintea mortii ei, Hannah incepuse sa foloseasca mai mult internetul, navigand in secret pe web de pe laptopul familiei.

Mama ei a declarat anchetatorilor: Cu vreo luna inainte [de moartea Hannei] am observat ca era dependenta [de internet].
Avea o dorinta nepotolita de a fi mereu online.
In noaptea mortii ei, Hannah isi petrecuse seara la casa unui prieten – care era tot un emo, care se taiase si el, spunandu-i mamei lui: Suntem emo, toti facem asta.
Hannah ar fi vrut sa doarma la el peste noapte si s-a suparat ca a trebuit sa plece.
Cand au ajuns acasa, doamna Bond i-a spus Hannei sa se duca la culcare, adaugand ca vor discuta despre asta a doua zi dimineata.
Adolescenta s-a intors catre ea si i-a spus: Imi vine sa ma omor.

Izbucnind in lacrimi, doamna Bond i-a spus anchetatorului: Cred ca i-am spus <<Nu fi prostuta – vom vorbi despre asta maine dimineata>>.

O ora mai tarziu, doamna Bond a intrat in dormitorul fiicei ei din casa familiei, aflata in East Peckham, langa Maidstone, si a descoperit trupul fara viata al Hannei spanzurat de marginea metalica a patului ei suspendat.
Explicand verdictul de sinucidere, legistul Roger Sykes a spus: Devenise obsedata de mania emo si folosea internetul, ceea ce i-a permis sa contacteze alti adepti emo din toata lumea, mai ales din America.
Dar era o fata foarte placuta, care avea multi prieteni si se descurca bine la scoala. Ca sa folosim cuvintele mamei ei, avea toate motivele din lume ca sa vrea sa traiasca.

Moartea este pentru ei fascinanta

Conotatiile emo care se refera la moarte si infatiseaza ca fascinanta sunt foarte tulburatoare. Moartea nu este deloc fascinanta; inseamna doar o pierdere tragica a unei vieti foarte tinere.
Cei 200 de prieteni si membri ai familiei care au participat la funeraliile Hannei ar spune fara indoiala acelasi lucru.
Dar nu toata lumea pare sa fi invatat aceasta lectie.
Intr-o carte de condoleante amplasata la scoala la care invata Hannah, un elev a lasat urmatorul mesaj: Sper sa te bucuri de parada neagra.

Naivitate, inducere in eroare sau pur si simplu prostie.

Insa, intotdeauna asta este problema cu care se confrunta unii adolescenti. Si acum - atentie parinti la acest pericol major pentru copilul dvs: emo.

Pentru a intilni alti parinti de adolescenti, participati la sectiunea speciala a forumului Desprecopii.com: Adolescentii

  Adolescentii (12-18 ani)
Frumosi, plini de personalitate, incapatinati. Pregati de zbor din cuibul cald al casei parintesti.

Mai cititi:
Sport pentru copii, activitati educative, animalute

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

15 comentarii din totalul de 32:

  1. nagy alexandra diana
    nagy alexandra dianatrimis la 18/12/2015

    am un iubit emo mie frica sa fie obsedat de mn am nevoie de safaturi urgent varog frumos ajutatima

    Raspunde la acest comentariu
  2. Realist
    Realisttrimis la 5/8/2015

    Cult?Emo sunt niste homosexuali care plang si cred ca viata lor e de cacat.Zic ca vor sa se sinucida dar le e frica.

    Raspunde la acest comentariu
  3. creata
    creatatrimis la 29/1/2015

    cei mai slabi de inger, isi cauta refugiu in fel de fel de fite. au fost in diverse perioade fel de fel de comportari deviante, sub fel de fel de denumiri. Curentul emo a proliferat exagerat datorita mijloacelor facile de transmitere prin tehnica moderna(facebook,.telefonia mobila etc).Este un mare pericol , in special, pt. copiii aflati la pubertate-adolescenta, care nu realizeaza diferenta intre viata si moarte ,intre alb si negru, intre a fi puternic si a fi slab,etc. Cred ca ar trebui a-si uni fortele parintii, profesorii, psihologii,psihiatrii etc.,pt. a lupta cu acest demon care vrea sa ne fure copiii. Scoala ar trebui sa fie prima pt. a lucra pe creierul unor grupe mari de copii , pt. a-i face sa inteleaga in ce pericol sunt. Multi parinti nu au timp pt. astfel de activitati,si mai rau nu au pregatirea necesara(. multi dintre ei nici nu au auzit de starea emo.) Eu sunt bunica si am peste 70 de ani ,dar sunt f. afectata caci imi vad nepoata in pericol. Toata familia incercam prin toate mijloacele de a o indeparta de acest blestem al omenirii.,dar nu reusim mare lucru deoarece atat in scoala , cat si in centrul Bucurestiului s-au format mai multe nuclee de copii emo.., si care sunt in permanenta legatura, influețandu-se unul pe celalalt.

    Raspunde la acest comentariu
  4. Wow
    Wowtrimis la 28/7/2014

    Da , dar Emo se taie mereu la mana , si spun ei ca se sinucid , dar acum si in romania au ajuns niste copii Emo , De la copii draguti buni , au ajuns Emo rai si inchisi in inima, toti stau singuri , ar trebui parinti sa mai vina din cand in cand la calculator sa vada ce face copilul , ar trebui , decat emo, mai bine un copil bun si deschis , nu stiu de unde au aparaut ,,Copii emo " mai mult astia sunt ,,Emo kid " si asta nu este bine , daca parintii nu vin din cand in cand sa vada ce fac copii , copilul descopera pe facebook ,,Emo " , si din cauza asta copii , ei cred ca este ceva fascinant , ceva frumos , dar se inseala , atatea taieturi pentru ce ? sa mearga la spital ? mai bine un copil deschis decat inchis , parintii ar trebui sa vorbeasca cu copilul ,nu sa il lasa balta. La copii ,,Emo " si adolescenti ,,Emo " se pot vindeca numai ca ei nu vor , cu muzica asta , deci in versuri cam asa : ,,sinucizi " deci asa am vazut in versuri cu cuvantul ala , deci nu stiu de ce exista emo adica am inteles ,, moda emo " dar asta este foarte rau , serios ? numai taieturi , am aflat un joc ,,Transformice " un site vulgar dar si cu emo , tribul numit ,,EMO's Tribe " ...

    Raspunde la acest comentariu
  5. DAN
    DANtrimis la 28/12/2012

    Sunt de varsta mijlocie, deci, am trecut de mult de problemele adolescentei dar, mi-este vie in minte amintirea framantarilor specifice acelei perioade: sexualitate debordanta, iubiri unice si absolute, parinti ne-ntelegatori...Norocul meu a fost ca nu mi-a placut sa ader la grupuri, bisericute, gasti din clasa sau de acasa. Automat, unul, doi sau cativa din grup simteau nevoia sa se impuna in fata celorlalti prin ceva, mistouri pe seama unora mai slabi din grup care, ori simulau si ei aceeasi atitudine fata de altii pt. a nu parea fraieri, ori acceptau sa fie luati ca atare.. Deobicei toti adera la muzica specifica, care-i osifica in curentul respectiv, le spala creierele aproape definitiv iar, daca nu reusesc sa-si dea seama in timp util in ce au intrat, sunt oameni, aproape pierduti. Din randul acestora vedem oameni maturi, cronologic, dar IMATURI ca mentalitate, ca discernamant, ca buna percepere a realitatii. N-am avut discutii ajutatoare cu parintii despre problemele sexuale

    Raspunde la acest comentariu
  6. oana
    oanatrimis la 30/10/2012

    Nu intelegeti! EMO este un fel de ati arata suferinta din interior,dar un psiholog a aratat ca daca lasi suferinta sa iasa afara (haine negre etc. ) aceasta devine mai mare. Si eu era sa devin emo ,dar eram constienta ca acest lucru duce la ucidere din prea multa suferinta , asa ca un timp am meditat pana am ajuns la concluzia ca cel mai usor mod de a uita de tristete este sa o infrunti! Cum? Usor!!! Doar spune intr-o camera ,singur , cea ce te abate (sau chiar in fata parintilor )iar toata durerea din suflet DISPARE!!!!!!]

    Raspunde la acest comentariu
  7. Micky
    Mickytrimis la 25/6/2012

    Voua nimeni nu va deschide ochii?Suicidul este un pacat imens,si eu sunt adolescenta,si nu fac asa ceva,oricat de suparata as fi,ca 12 ani,eu am vazut doua persoane importante murind de boli cumplite,si cand parintii ma cearta,ma simt vinovata,dar nu ma fac emo sau ma omor,nu-e capat de tara!

    Raspunde la acest comentariu
  8. DasDummeUyzuk3
    DasDummeUyzuk3trimis la 27/2/2012

    Pana cnd o sa ne mai criticati?noi facem asta ptr k aja simtim noi k este bine,asta ne defindjte pe noinoi nu caracterizam cocalarii,ii lasam sa fie cum vor ei,nu ne intereseaza,mai bine zis.

    Raspunde la acest comentariu
  9. Mary
    Marytrimis la 29/12/2011

    pentru Lucia: Faptul de a nu te simti iubit de parinti sau de prieteni este o stare normala din adolescenta care insa e trecatoare. Cultul emo, Lucia, iti ia din personalitate si te impiedica sa fii tu insati. DescoperA-ti calitatile,hobby-urile, ceva care sa te caracterizeze si sa te ajute sa iesi in evidenta prin ceva pozitiv.Fa ceea ce iti place si fii tu insati. Si mie imi placea sa fiu depresiva, sa ma imbrac in negru, sa pictez lucruri oribile pt ca ma simteam altfel. Dar mi-am dat seama ca nu imi da nimeni un premiu pt asta si am renuntat..acum sunt fericita cu ceea sunt-scriitoare si pictorita, si mi-am creat propria mea identitate fara a fi influentata de altii; Iubirea este ceva important iar daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, ai rabdare, poate o sa te iub in timp..sau poate va aparea persoana care sa iti raspunda la sentimente exact asa cum vrei tu. NU e un capat de lume; a iubi e o calitate si nu toata lume detine aceasta calitate; tu o ai; bucura-te de ea! fiecare om iubeste in felul lui pt ca lumea e diversa si diferita; scrie-mi pe adresa mea de email: marl20056@yahoo.com daca vrei sa imi comunici ceva; Numai bine si fii tu insati!

    Raspunde la acest comentariu
  10. ulysse
    ulyssetrimis la 29/12/2011

    Asa este, timpul le vindeca pe toate. Pare un truism, poate chiar este, dar asa stau lucrurile. Capul sus!

    Raspunde la acest comentariu
  11. mihaela
    mihaelatrimis la 9/11/2011

    Si eu vreau sa ma fac emo...desii am parinti aproape de mine tot ma simt singura si prieteni care tin la mine ...dar am sufletul..ma simt singura si am sufletul pustiu

    Raspunde la acest comentariu
  12. anonim
    anonimtrimis la 7/9/2011

    Sunt de acord cu dyana ,pana cand o sa ne tot judecati. Noi am ajuns asa din cauza voastra.Daca ne automutilam si facem chestile astea este treaba noastra.Noua ne facem rau nu voua.

    Raspunde la acest comentariu
  13. dianita
    dianitatrimis la 27/8/2011

    si eu as vrea sa ma fac emo pentru ca desii am parintii aproape de mine tot ma simt singura si am sufletul pustiu

    Raspunde la acest comentariu
  14. dyana
    dyanatrimis la 14/8/2011

    ne judecati dar oare pana knd????...pana knd va vety da seama k am ajuns asa din kuza voasta ...sunteti banali...cu ce gresim noi k vrem da fim diferyty?

    Raspunde la acest comentariu
  15. fall angell
    fall angelltrimis la 24/6/2011

    eu nu prea stiu ce sa spun....eu doar imi doresk sa fim lasati in pace dorim sa fim si noi considerati oameni nu vorbesc doar in numele meu ci in numele tuturor EMos e adevarat ca ne plac anumite trupe de rock sau de screamo care transmit un mesaj fff melodramatic dar fiecare are dreptul sa aleaga ce sa faca cu viata lui deki si noi avem dreptul sa ascultam ce vrem si cred k nu ar trebuii sa va preocupe atat de mult viata noastra.Noua nu ne pasa de a voastra deki voua de ce va pasa de a noastra??? da e adevarat k si eu cred in Parada Neagra la fel kum unii cred in D-zeu si eu cred in Parada Neagra.Dar totusi suntem oameni si vrem sa fim lasati in pace, ne studiati ca pe niste specimene rare in viziunea mea odata voi ajunge sa va stiudiez cu ura si ku furie la fel kum face voi akm ku noi......credeti k e corect???? ganditi-va bine data viitoare c and mai vedeti un Emo pe strada sau oriunde altundeva aduceti-va aminte k azi ne stiudiati si ne marginalizati dar nu maine niki poimaine roata se va intoare si va veni randul nostru!!! pana atunci cei care sunt Emo ridicati-va din umbre si priviti viitorul vostru seamana cu o lama dar nu va temeti poate azi pe Pamant suntem despartiti dar in Parada Neagra ne vom revedea si vom fi de neoprit!!!!!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII