Ce inseamna cand iti visezi "alesul inimii" si cum trebuie sa interpretezi visul

Ce inseamna cand iti visezi

Ce inseamna cand iti visezi "alesul inimii" si cum trebuie sa interpretezi visul

  • Multe persoane s-au trezit cu zambetul pe buze, dar si cu o usoara dezamagire dupa ce au visat ca traiau momente pline de fericire cu "alesul inimii". Este destin sau pura fantezie intr-un astfel de vis?

Ce inseamna cand iti visezi "alesul inimii" si cum trebuie sa interpretezi visul


Multe persoane s-au trezit cu zambetul pe buze, dar si cu o usoara dezamagire dupa ce au visat ca traiau momente pline de fericire cu "alesul inimii". Este destin sau pura fantezie intr-un astfel de vis?

Semnificatia viselor preocupa multe persoane, fie ca sunt cosmaruri, sau vise frumoase. Unul dintre scenariile care ne vin in minte noaptea, in timp ce dormi, implica o persoana, femeie sau barbat, pe care o simtim, in vis, ca fiind "alesul/aleasa" inimii noastre. Daca visele urate incercam sa le uitam repede a doua zi, intr-un astfel de vis cautam semne, indicii cu privire la subiectul care ne-a incitat in timpul noptii. Atunci cand visul cu "alesul" se repeta, chiar se impun niste semne de intrebare.

Au existat chiar cazuri in care anumiti oameni s-au intalnit si cuplat cu "alesii" din vis. Totusi, nu te poti baza pe vis ca fiind un fapt dat care urmeaza sa se intample.

Trebuie sa-ti notez fiecare detaliu, fiecare nuanta din visul cu "alesul inimii", pentru a putea rememora scena ori de cate ori vrei. Intreaba-te daca visul iti ofera informatii pe care ar trebui sa le urmezi si sa actionezi in functie de ele. Ce-ti sugereaza visul? Sa pleci intr-o vacanta, dupa ce ai visat ca esti intr-o tara straina? Sa-ti "cureti" relatia de cuplu deja prea incarcata de tensiuni sau, pur si simplu, iti spune sa te hotarasti, intr-un final, ce-ti doresti pe plan amoros?

Daca-ti notezi visele pe termen lung si le revizuiesti ocazional, ele iti pot oferi numeroase informatii cu privire la cum se desfasoara viata ta si la ce decizii trebuie sa iei in viitor.

Citeste continuarea pe lyla.ro - AICI

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Istoria viselor in culturile Antice

Istoria viselor in culturile Antice

Puteti crede ca aprecierea si interpretarea viselor a început cu Tatal Analizei Viselor,  Sigmund Freud. Dar, de fapt, oamenii au fost fascinati de vise si viziuni si de însemnatatea lor,…

8 lucruri pe care nu le stiai despre vise

8 lucruri pe care nu le stiai despre vise

Toata lumea viseaza - in fiecare noapte - si totusi, stim atat de putine despre visele noastre. De unde provin? Ce inseamna? Le putem controla sau ar trebui sa incercam sa le interpretam? Aflati…

15 lucruri interesante despre vise

15 lucruri interesante despre vise

In timpul erei romane unele vise au fost chiar prezentate Senatului Roman pentru analiza si interpretare. Ei au considerat a fi mesaje de la zei.



 Forumuri recomandate

 Femina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

 In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

autor: Lyla.ro - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2013

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Destin

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII