Ce dieta ti se potriveste, in functie de zodie

Ce dieta ti se potriveste, in functie de zodie

Ce dieta ti se potriveste, in functie de zodie

  • Cel mai bun moment de a incepe o dieta de slabit este atunci cand este Luna plina, sau cu o zi inainte ori dupa, pentru ca energia astrului iti influenteaza modul de functionare a organismului.

Ce dieta ti se potriveste, in functie de zodie


Cel mai bun moment de a incepe o dieta de slabit este atunci cand este Luna plina, sau cu o zi inainte ori dupa, pentru ca energia astrului iti influenteaza modul de functionare a organismului.

Modul in care Luna genereaza mareele, prin flux si reflux, influenteaza si fluidele din orgasnismul uman, care are la randul lui propriile "valuri". Cand Luna este plina, ea este vizibila la cea mai mare dimensiune a ei de pe Pamant. Acesta este momentul optin de a incepe un regim alimentar de slabit.

Dincolo de acest aspect, fiecare zodie prezinta anumite trasaturi specifice in alimentatie, in preferinte, dar si in caracterul fiecarui om, care influenteaza felul in care reusim sa tinem o dieta - fie cu strictete si pana la capat, fie cu scapari alimentare.

BERBEC

Berbecii sunt nascuti cu un ritm metabolic mai accelerat fata de alte zodii, motiv pentru care ei sunt mai putin predispusi la ingrasare. Totusi, multi berbeci au cateva kilograme in plus, chiar daca nu ajung neaparat in stadiul de obezitate avansata. Iar acest lucru este generat, ca intotdeauna, de un stil de viata sedentar.

Spre deosebire de alte zodii, nativii din Berbec nu au nevoie de cure de slabire foarte stricte si indelungate, tocmai pentru ca metabolismul lor este mai activ decat la alte zodii. In cazul berbecilor, este suficient sa elimine excesul de zahar, de carbohidrati si de grasimi din organism pentru ca procesul de slabit sa inceapa.

TAUR

Lupta taurilor cu greutatea este una foarte solicitanta in contextul in care, din firea lor, nativii acestei zodii sunt gurmanzi inascuti. Totusi, ei se pot bucura de bunatati culinare fara a se ingrasa daca sunt atenti la cantitatea produselor consumate si la modul lor de preparare.

Cel mai bun mod de a slabit, pentru un taur, este sa se asigure ca produsele alimentare pe care le mananca sunt preparate intr-un mod cat mai sanatos. Asadar, sa manance carne la gratar in loc de friptura si sa apeleze la o multime de fructe, legume si cereale integrale in regimul lor alimentar de zi cu zi. Pentru ca nu au un metabolism foarte activ, taurii nu-si permit sa nu faca miscare daca vor sa slabeasca si daca vor ca kilogramele pe care le-au dat jos sa stea departe de ei.

GEMENI

Gemenii care au probleme cu greutatea corporala au, de regula, un stil de viata haotic, suprasolicitant, care-i determina sa manance ceea ce au la indemana, fiind vesnic pe fuga. Pentru ca un nativ din zodia gemeni sa slabeasca si sa tine departe kilogramele in plus de el, acesta trebuie, inainte de toate, sa-si reorganizeze stilul de viata. Cu alte cuvinte, sa-si ia la pachet mancare sanatoase, nu sa dea iama in tonomatul cu sendvisuri ori sa-si comande pizza atunci cand li se face foame.

Desi poate fi dificil pentru gemeni, cu cat isi planifica mesele in avans, cu atat ei au sanse mai mari sa slabeasca, fara sa tina un regim foarte strict, ci doar eliminand mancarurile prea grase si prea dulci, ori cantitativ prea mari. Totodata, un factor absolut important pentru gemenii care vor sa slabeasca este nu mai manance deloc seara si sa ia mereu un mic dejun copios.

RAC

Racii adora sa gateasca, iar cei care nu sunt inca initiati in arta culinara oricum apreciaza preparatele bine facute. Racii apreciaza calitatea mancarii, dar tocmai din acest motiv le este greu sa renunte la anumite produse mai grase, dar calitativ foarte bune.

Tocmai pentru ca mizeaza pe calitate, racii obisnuiesc sa aleaga branzeturi mai grase sau pateu de gasca, spre exemplu, in locul altor produse mai slabe. Aici este aria la care racii trebuie sa depuna un efort pentru a slabi. Si nu este nevoie sa renunte la calitata mancarurilor care le plac, doar sa inlocuiasca acele produse prea grase cu unele mai slabe din punct de vedere al continutului de grasimi. In momentele in care simt nevoia sa imbuce ceva, fara sa le fie de fapt cu adevarat foame, o plimbare de 30 de minute este ideala pentru a-si stavili poftele culinare.

Citeste continuarea pe lyla.ro - AICI

Despre diete mai cititi si urmatoarele:

10 mituri despre curele de slăbire

10 mituri despre curele de slăbire

Despre curele de slabire - sau diete, exista atat de multe sfaturi contradictorii incat adesea adevarul este uitat sau ignorat, ceea ce va face o cura de slabire mult mai dificila. Am realizat un…

10 semnale că ai nevoie de o cură de detoxifiere. Inainte de a lua o decizie - e bine sa stii aceste adevaruri despre curele de detox

10 semnale că ai nevoie de o cură de detoxifiere. Inainte de a lua o decizie - e bine sa stii aceste adevaruri despre curele de detox

Esti mereu obosita? S-ar putea sa ai nevoie de o cura de detoxifiere. Mediciii sunt de parere ca orice persoana sanatoasa are un nivel specific de toleranta la actiunea toxinelor, pentru mentinerea…

5 diete care NU trebuie urmate

5 diete care NU trebuie urmate

Una dintre ele ne recomanda sa stam intr-o cada cu apa rece dupa ce bem cafea neagra, in timp ce alta presupune sa ne hranim printr-o perfuzie intravenoasa.


 

 Forumuri si grupuri de suport pentru cele care vor sa slabeasca: 

 Femina Intim ...
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

autor: Lyla.ro - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII