5 Aparate electrocasnice accesibile care nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie

5 Aparate electrocasnice accesibile care nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie

5 Aparate electrocasnice accesibile care nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie

  • Remarca sexistă conform căreia locul unei femei e la bucătărie poate căpăta valențe pozitive uneori. Atunci când femeile moderne sunt primite cu căldură în mijlocul familiei după o zi productivă de lucru, își lasă la ușă servieta cu acte importante, își pun șorțul împodobit cu dezarmante imprimeuri roz și intră în bucătărie cu dragoste. Da, și aici e locul lor, locul unde sunt suverane absolute.

Aparate electrocasnice accesibile care nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie


Aroma cafelei de dimineață este unul dintre mirosurile noastre preferate
Copiii adoră de regulă sandwichurile calde
Stim cu totii ca romanii mănâncă multă pâine
Evident că principala preocupare a oricărei gospodine este sănătatea celor dragi

Remarca sexistă conform căreia locul unei femei e la bucătărie poate căpăta valențe pozitive uneori.
Atunci când femeile moderne revin în sânul familiei după o zi productivă de lucru, își lasă la ușă servieta cu acte importante, își pun șorțul împodobit cu dezarmante imprimeuri roz și intră în bucătărie cu dragoste. Da, și aici se simt in elementul lor.

Universul bucătăriei e locul unde iau naștere, prin puterea combinată a imaginației creative a femeilor, a resurselor disponibile din frigider și a google-lui dătător de rețete, minunății culinare pentru hrana și sănătatea întregii familii. De ce ar fi atunci bucătăria un loc hulit?

Dar, pentru ca ea să devină locul cald, personal și plăcut pe care și-l dorește fiecare gospodină, sunt necesare câteva accesorii a căror utilitate a fost și este dovedită în fiecare bucătărie, în fiecare dimineață și la fiecare oră a cinei. Am evoluat, asta e clar! Hai atunci să beneficiem și să ne bucurăm de acest progres care ne face viața nu doar mai ușoară, ci și mai plăcută și mai relaxată.

Aroma cafelei de dimineață este unul dintre mirosurile noastre preferate

Multe preferăm să ne începem ziua așa, mergând teleghidate înspre bucătărie și savurând ulterior o cafea delicioasă în liniște, în timp ce copiii mai dorm încă, făcând planul unei zile ce începe. Cafeaua făcută la expresor își păstrează aroma puternică iar mirosul ei va invada întreaga casă, învăluind-o într-o căldură plăcută.

Familiile cu copii cunosc, cu siguranță, diminețile care devin haotice imediat ce ultima gură din cafeaua mai sus-amintită a fost sorbită, odată cu trezirea celor mici și pregătirea lor pentru școală. Mic-dejunurile clasice cu cereale cu lapte pot cunoaște o binevenită diversificare ocazională cu ajutorul unui simplu sandwich maker.

Copiii adoră de regulă sandwichurile calde, iar tu poți să incluzi în acest meniu rapid și comod toate ingredientele care să-i dea celui mic energia și forța unei noi zile la școală.

Dacă puiul tău este la vârsta diversificării, vei petrece, cu siguranță, destul de mult timp în bucătărie. Vei exersa rețete, vei încerca noi gusturi, uneori vei arunca mâncarea din care bebelușul nu vrea nicidecum să guste. Un blender de calitate îți va economisi timpul și-ți va aduce siguranța că piureul de legume rezultat este suficient de fin pentru gurița micuțului mâncăcios.

Stim cu totii ca romanii mănâncă multă pâine.

Prea multă, dacă e să luăm în calcul recomandările nutriționiștilor. Dar o felie de pâine integrală, neagră sau cu semințe, prăjită cu ajutorul unui prăjitor de pâine de calitate, aduce savoare gustărilor zilnice ale familiei tale. Învață-i pe copiii mai măricei să-l folosească; e simplu de utilizat și cei mici vor fi încântați să-și pregătească propriul mic dejun.

Evident că principala preocupare a oricărei gospodine este sănătatea celor dragi

O bună modalitate de a asigura asta pentru familia ta este să-ți dotezi bucătăria cu un aparat de gătit pe aburi cum ar fi acesta. Te ajută să gătești ușor, sănătos și rapid; poți găti mai multe feluri de mâncare simultan, datorită sistemului de vase suprapuse, gătești dietetic: nu ai nevoie de grăsime sau ulei, vitaminele nu se distrug, așa cum se întâmplă prin fierbere sau prăjire. În plus, îți oferă timp pentru alte activități, nefiind nevoie să stai lângă el până când procesul de gătit e complet.

În ziua de azi, când femeile au preocupări complexe care nu mai sunt limitate la zona bucătăriei, dotările electrocasnice sunt un ajutor neprețuit. Diversele lor utilități ne ușurează viața în mod semnificativ și aduc un plus de relaxare și confort în bucătăria noastră.

Va recomandam sa mai cititi:

Opt moduri de a da putere copiilor să aibă un an școlar grozav - sfaturi practice

Opt moduri de a da putere copiilor să aibă un an școlar grozav - sfaturi practice

Trecand parca pe nesimtite, lunga vacanta mare aproape a trecut. Prea repede, ca in fiecare an. Si, odata cu primele lumini mai blande anuntand toamna, vin si pregatirile: incepe scoala!Fiecare…

La drum in vacanta, cu copiii: cum ii tinem ocupati si fericiti

La drum in vacanta, cu copiii: cum ii tinem ocupati si fericiti

Vacantele cu copiii constituie, fara doar si poate, una dintre cele mai frumoase surse de amintiri ale unei familii. Ce copil, odata ajuns om mare, nu-si aminteste cu drag de nazbatiile facute in…

Ce citeste copilul tau? Sugestii pentru lecturile copilariei

Ce citeste copilul tau? Sugestii pentru lecturile copilariei

Nu e nevoie să amintim niciunui părinte cât de important este ca fiul sau fiica sa să citească. Lectura deschide o lume a imaginației, stimulează gândirea…

 Comunitate, grup de suport

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online
 

 autor: Nana - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII