Daca 2015 este anul in care vrei sa apari cu mai multa incredere pe plaja...iata trendurile sportive ale anului

Daca 2015 este anul in care vrei sa apari cu mai multa incredere pe plaja,,,

Daca 2015 este anul in care vrei sa apari cu mai multa incredere pe plaja,,,

  • Daca 2015 este anul in care vrei sa apari cu mai multa incredere pe plaja, sa dai jos colaceii de pe solduri si vrei sa intoarca capul dupa tine pe strada barbati mai tineri,  ... ei bine, e cazul sa stii mai multe despre ce fel de exercitii sportive sunt la moda si sunt recomandate de specialisti.

Antrenamentele pe banda de alergare
Antrenamente fara echipament
Intervalul de antrenament
Antrenamentul de recuperare
Profesii de antrenor

Daca 2015 este anul in care vrei sa apari cu mai multa incredere pe plaja, sa mai dai jos din colaceii de pe solduri si vrei sa intoarca capul dupa tine pe strada barbati mai tineri,  ... ei bine, e cazul sa te gandesti la sport. Asadar, ai intentia de a practica mai mult sport in acest an? Atunci ar fi bine sa incepeti cu un antrenament pentru greutate corporala sau cu antrenamente de interval. Aceste tipuri de antrenamente vor fi in voga in 2015, prezic expertii in sanatate corporala.

Colegiul American de Medicina Sportiva (ACSM), a chestionat la începutul anului, 3000  de antrenori de fitness cu privire la ceea ce cred ei ca va deveni sportul hype al anului 2015.

Cinci tipuri de antrenament s-au evidentiat:

 

Antrenamentele pe banda de alergare

Salile de sport care se specializeaza într-un singur tip de antrenament vor deveni mai frecvente anul viitor. Exista acum mai mult interes pentru sesiunile de alergare in interior si probabil, va deveni unul dintre sporturile in voga în noul an. Expertii prevad o tendinta de a reveni la simplitate, iar alergarea este cea mai veche forma de practicare a sportului.

Participantii exerseaza in ritmul lor propriu, împreuna cu clasa, intr-un mediu provocator. Oasele, tendoanele si articulatiile sunt mai putin puternic solicitate, astfel activitatea se poate concentra pe deplin asupra sportului. Alte caracteristici importante: indoor nu exista vreme rea niciodata.

 

Antrenamente fara echipament

Marea majoritate a instructorilor de sport este convinsa ca antrenamentul pentru greutate corporala va fi foarte popular. Antrenamentul pentru greutate corporala este un nume colectiv dat sporturilor care necesita putin exercitiu - ca de exemplu Pilates.

Aceste programe de antrenament sunt exersate în grupuri sau cu un antrenor personal. Accentul se pune pe exercitii, cum ar fi stand-up-uri si genuflexiuni, pentru care nu aveti nevoie de echipamente scumpe.

Intervalul de antrenament

Un antrenament care ia putin timp si ofera, de asemenea rezultate, antrenamentul de interval de mare intensitate (HIIT). Aici faceti o exercitii scurte, dar intense. Sesiunile dureaza doar douazeci de minute, timp in care ti-ai antrenat tot corpul.

Antrenamentul de recuperare

Cine se antreneaza adesea, poate fi mai sensibile la leziuni. Organismul poate deveni dezechilibrat. De exemplu: muschii slabi va fi obositi dupa un antrenament intens iar muschii puternici vor fi mult prea solicitati.

Prin urmare, exista actualmente mai mult interes în tipurile de antrenament care tin muschii în forma buna. De exemplu: exercitiile de intindere si yoga.

Profesii de antrenor

Profesiile care exista pentru a aduce sportul de performanta în imagine, vor câstiga popularitate. Profesiile precum: antrenor, ghid sau sursa de inspiratie. Cele mai recente profesii, care sunt acum în curs de dezvoltare, vor contribui în continuare la un stil de viata, dieta si somn sanatos.

2015, anul sperantei si despre energii pozitive care pot face din acest an unul luminos de citit neaparat si: 2015, anul sperantei si despre energii pozitive care pot face din acest an unul luminos

3 kilograme in plus dupa Sarbatorile de iarna, 3 solutii sa le pierzi rapid de cititi si: 3 kilograme in plus dupa Sarbatorile de iarna, 3 solutii sa le pierzi rapid

Mai cititi si urmatoarele:

15 lucruri interesante despre vise

15 lucruri interesante despre vise

In timpul erei romane unele vise au fost chiar prezentate Senatului Roman pentru analiza si interpretare. Ei au considerat a fi mesaje de la zei.

Discriminarea persoanelor supraponderale si sanatatea

Discriminarea persoanelor supraponderale si sanatatea

Daca esti o persoana care are mereu probleme cu greutatea, visul de a obtine un job ca fotomodel la Victoria Secret este mai departe decat oricand, si de ce? Pentru ca ai cateva kilograme in plus. Din…

10 lucruri pe care nu le stiai despre tine

10 lucruri pe care nu le stiai despre tine

Corpul uman este o masina extraordinara, plina cu lichid, care se misca si amesteca cu o precizie demna de invidiat substantele chimice care-i sunt necesare, care fabrica totul: de la memorie la…

  Comunitate, grup de suport

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online.


autor: A.Z. - Toate drepturile rezervate desprecopii.com (c) 2014

referinte: revista Olandeza de fitness: Ik Ben Fit.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII