Datorita ovocitelor donate de cineva sunt insarcinata

Datorita ovocitelor donate de cineva sunt insarcinata

Datorita ovocitelor donate de cineva sunt insarcinata

  • Eu si sotul meu ne-am cunoscut tarziu. Acum 3 ani. M-am dedicat mult carierei si am neglijat viata personala, din pacate.

Programul cu ovocite donate
Am ajuns la Prague Fertility Centre
Sunt insarcinata in 5 luni
Clinica Fertilitate de la Praga
5% la orice tratament la Clinica din Praga
Forumul special cu intrebari si raspunsuri directe ale specialistilor de la Clinica de Fertilitate din Praga  
Tot despre Clinica de Fertilitate de la Praga

Eu si sotul meu ne-am cunoscut tarziu. Acum 3 ani. M-am dedicat mult carierei si am neglijat viata personala, din pacate.

Cand m-am cunoscut cu sotul meu, si ne-am decis sa ne petrecem restul vietii impreuna, amandoi ne-am gandit de asemenea la cel mai frumos lucru pe care am putea sa-l creeam impreuna, si anume un copil. A fost insa prea tarziu pentru mine, confruntand-ma dejs cu o rezerva ovariana redusa.

Programul cu ovocite donate

Dupa cateva incercari esuate de tratament FIV cu ovocite proprii, ni s-a spus de catre echipa de medici ca sansele de reusita sunt extreme de reduse, si ca poate ne putem indrepta catre programul cu ovocite donate.

Mi s-a parut extreme de ciudat la inceput sa accept aceasta idee, insa sotul meu a fost foarte deschis la aceasta variant si m-a convis ca ar trebui sa incercam.

Am ajuns la Prague Fertility Centre

Am ajuns la Prague Fertility Centre dupa ce am gasit clinica pe forumul despre copii. Am discutat telefonic cu coordinartoarea pentru pacientii romani, si am stabilit ca initial vom veni pentru un cosult. Imi doream mult sa vad clinica, si sa discut cu doamna doctor.

Totul a decurs bine, doamna doctor mi-a confirmat ca cele mai mari sanse sunt intr-adevar la programul de ovocite donate, si ca daca dorim sa facem acest pas ea ne va pregati si sustine pe durata tratamentului.

M-am bucurat mult sa vad oameni pozitivi, si care doresc cel mai mult ca pacientii lor sa aiba rezultate pozitive, dar mai ales sa dea nastere la copii sanatosi.

Prima incercare a fost nereusita, cea la transferul proaspat. In mod normal m-am deceptionat, insa nu m-am dat batuta. Am mers inainte, si am facut a doilea transfer, cel de embrioni crioconservati. Am avut inghetati inca 4 embrioni.

Am ales inainte de transferul embrionilor crioconservati si o procedura, care sa mareasca sansele de implantare, si dupa 16 zile de asteptare intensa, testul de sarcina a iesit pozitiv.

Sunt insarcinata in 5 luni

Momentan sunt insarcinata in 5 luni, si astept cu nerabdare sa aduc pe lume acest mult dorit copil.

Eu si sotul meu suntem cei mai fericiti, vom deveni parinti, si acest copil este cu adevarat un rod al iubirii noastre. Indiferent de cum a fost conceput. Iubirea noastra a fost cea care ne-a motivat si determinat sa continuam in indeplinirea acestui vis.

Doresc tuturor sa isi indeplineasca acest vis !
Multa bafta

Eli, 45 ani
 

Clinica Fertilitate de la Praga are coordonatoare pentru Romania

Pentru mai multe informatii in limba romana puteti contacta :

https://www.pragueivf.com/ro/home/
 

 Pentru cititorii Desprecopii - putem oferi o reducere de 5% la orice tratament la Clinica din Praga - scrie la adresa redactiei.

 

Forumul special cu intrebari si raspunsuri directe ale specialistilor de la Clinica de Fertilitate din Praga 

  FIV la Clinica de Fertilitate din Praga, Cehia:

FIV la Clinica de Fertilitate din Praga, Cehia

Tot despre Clinica de Fertilitate de la Praga, mai cititi si urmatoarele:

8 motive pentru care sa alegeti Prague Fertility Centre

De ce sa alegeti pentru FIV - Centrul de Fertilitate de la Praga (Prague Fertility Centre)? Aflati in continuare 8 motive bine intemeiate: ... citeste mai departe

Clinica de Fertilitate de la Praga – cele mai noi tratamente pentru tratarea infertilitatii

Clinica de Fertilitate de la Praga ofera cele mai noi tratamente pentru tratarea infertilitatii. Iata mai multe detalii despre tratamentele infertilitatii la aceasta clinica recomandata de… ... citeste mai departe

FIV la Clinica de Fertilitate din Praga: sfaturi personale pentru pacientele romance

Durerea infertilitatii este adanca și poate fi copleșitoare uneori. Deci, nu este surprinzator ca acesta este un tratament stresant! Iata niste sfaturi personale pentru pacientele romance… ... citeste mai departe


autor: Mara Corfariu, Coordonator de Program PFC, Praga- Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Carmen
    Carmentrimis la 21/4/2017

    Eu imi intitulez comentariul " De ce sa nu alegi Prague Fertility Center "? Experienta mea la aceasta clinica este din pacate una nefericita si de aceea NU O RECOMAND doamnelor care isi pun toate sperantele in doctorii de aici, ca le vor putea ajuta sa-si indeplineasca visul, aceea de a deveni mamici. Va transmit mesajul transmis de mine catre Mara Corfariu - Coordonatoarea mea de la Clinica "Feedback-ul de colaborare cu clinca voastra este unul negativ, ma refer la faptul ca nu te poti baza pe un doctor , ca ti se schimba doctorul fara sa fii informat, iar faptul ca la ultimul ET am avut parte de un doctor incepator in adevaratul sens al cuvantului, a depasit orice asteptare. ".De ex: In cele 5 vizite la clinica , m-am inalnit cu 4 doctori. In schimb colaborarea mea cu Mara Corfariu a fost una foarte buna, este un om deosebit, cu care poti comunica foarte usor si isi da toata silinta ca lucrurile sa iasa bine. Din pacate, nu are cu cine.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII