Ce am invatat alaturi de Danonino

Ce am invatat alaturi de Danonino

Ce am invatat alaturi de Danonino

Pe scurt

  •  

    Joi 14 mai 2015 am decis sa merg si eu la un eveniment organizat de Danonino - fiind invitata de catre Desprecopii.com - care m-a atras prin tematica: Cum crestem un copil autonom si cum influenteaza stilurile de parenting independenta copilului.
     
    Si alaturi de aceste subiecte, care ma intereseaza foarte mult, pentru ca am doi pitici pe care vreau sa ii cresc sanatosi - evenimentul avea si o legatura cu alimentatia sanatoasa a copilului.
     
    Bunnn... deci teme foarte importante.

     

Am fost acolo si mi-a placut discutia - Simona Balanescu a vorbit foarte personal despre experienta ei de mamica si alaturi de ea mi-a placut sa ascult si din experientele de mamica ale Luizei Parvu, Consultant in nutritie.


Eu, personal, sunt foarte interesata de subiectele legate de cresterea independentei (sau autonomiei ) copilului pentru ca mi-as dori ca ambii mei copii sa se poate descurca cat mai bine in viata, iar bazele acestei independente si reusite sunt formate si incurajate chiar din stilul de parenting pe care il abordezi in educatia copiilor.

Tot la acest eveniment am aflat niste date interesante despre nutritia sanatoasa a copiilor. Este adevarat ca fiecare copil are nevoie de toti nutrientii principali, vitamine si calciu pentru o crestere armonioasa, si am fost placut suprinsa sa aflu detalii despre Danonino Branzica. 1 PAHAR de Danonino branzica e facut din 2 PAHARE de lapte si reprezinta o sursă esentiala de calciu, (180-200 mg/ 100 g produs).
Avand cu 50% mai mult CALCIU faţă de lapte, branzica este sanatoasa, iar zaharul continut este echivalentul celui dintr-un mar. Danonino Iaurt & brânzică pentru pitici este uşor digerabil, bine tolerat si conţine bacterii “PRIETENOASE” pentru sănătatea tractului digestiv. BRÂNZICA are o valoare nutritiva mai mare si un aport de CALCIU şi de VITAMINA D superioare laptelui, de aceea este recomandata copiilor in crestere si care au nevoie de mult mai mult calciu decat adultii.

Mi-a placut acest eveniment - este genul de eveniment de la care pleci cu noi cunostinte si mai ales poti intalni mamici care te inspira.
 

  Vezi si alte pareri aici

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII