Copiii s-au distrat cu Dino, iar mamicile au invatat de la Danonino

Copiii s-au distrat cu Dino, iar mamicile au invatat de la Danonino

Copiii s-au distrat cu Dino, iar mamicile au invatat de la Danonino

Pe scurt

  •  

    Joi 14 mai 2015 am participat la un eveniment organizat de Danonino pentru mamici inteligente si copii voinici si independenti:) In timp ce copiii s-au distrat impreuna cu Dino, noi, mamicile, am avut parte de o discutie interesanta si plina de informatii valoroase despre nutritia piticilor si despre autonomia lor.

     

    Discutia a fost una fructuoasa si bine moderata de Simona Balanescu, alaturi de consultantul in nutritie Luiza Pirvu si psihologul Delia Lungu. Ce mi-a placut a fost ca au participat nu doar mamici, ci si tatici, care s-au dovedit la fel de interesati de cresterea armonioasa ca si mamicile.

     

Se spune ca din orice prezentare sau workshop nu retii decat 3 lucruri. Ei bine, eu am retinut 5 (nu degeaba sunt mamica inteligenta):

1. Parintii isi doresc (sau trebuie sa-si doreasca) un copil autonom, pentru ca aceasta ii dezvolta increderea in sine. Stimuleaza independenta copilului cu orice ocazie, fie ca e vorba despre joaca, fie despre sport sau activitati casnice.
2. Ofera-i copilului oportunitatea de a alege cand are posibilitatea. Lasa-l sa greseasca si ajuta-l sa invete din greseli, atrage-i atentia in mod constructiv si nu facandu-l sa se simta prost pentru eventualele nereusite.
3. Autonomia defineste un copil sanatos, la fel ca si nutritia.
4. Branzica Danonino, facuta din 2 pahare de lapte, este o importanta sursa de calciu si vitamina D, ajutand astfel nu doar la o dezvoltare armonioasa, ci si la prevenirea afectiunilor oaselor, cat si a obezitatii.
5. Continutul de zaharuri din Danonino este mai mic decat intr-o banana, ceea ce nu face branzica nesanatoasa, ci doar mai gustoasa.

Multumesc pentru invitatie si pentru informatiile interesante impartasite.
 

  Vezi si alte pareri aici

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII