Exista viata dupa UNTOLD?

Exista viata dupa UNTOLD?

Exista viata dupa UNTOLD?

  • Exista viata dupa UNTOLD? Despre organizare, poveste, o anemona imensa si un mesaj via AVICII pentru organizatori. LMA UNTOLD.
     

     

- despre UNTOLD si intrebarea daca exista viata dupa el, veti citi:
Exista viata dupa Untold?
Organizatorii UNTOLD, atat de aproape de noi
Cand timpul trece prea repede
#mandrie
UNTOLD 2015, un inceput de poveste
Vibratiile unei imense anemone de mare
Un mesaj via AVICII

Exista viata dupa UNTOLD?

Exista viata dupa Untold? Am auzit intrebarea asta trecand prin Centrul de Conferinte de presa al Arenei Ursus CLUJ. Era o intrebare retorica, aruncata nostalgic de un membru al echipei de organizare. Un membru al tinerei echipe pe organizatori -  care umbla in viteza de colo colo, despre care credeam - in secret - ca nici nu ar dormi in zilele acelea fierbinti. Ii gaseam mereu acolo si pareau ca nu pleaca nicaieri de acolo. O echipa de oameni seriosi si optimisti care purta pe umeri, cu modestie, imensa responsablitate a organizarii unui eveniment de care a vuit si vuieste Europa. Festivalul UNTOLD  de la Cluj, prima editie. 


URSUS ARENA  - in cateva ore va incepe ...UNTOLD

Eveniment care pe noi, cei care l-au vazut si simtit de acolo, din jurul scenelor, de pe Ursus Arena, de pe scena Labirint sau Retro Stage -  ne-a incantat, ne-a fermecat, ne-a minunat si ne-a zguduit la figurat dar si la propriu. Basii scenei ne-au dat de cateva ori jos, in timpul spectacolului - sticla de apa, asezata pe masa de la tribuna presei.

Mai mult ... trebuie sa recunosc, am fost norocosi sa vedem acest eveniment taifun din tribunele presei. Cu completarea voit modesta ca Andrei (aka AndyvanPop) a fost cel mai tanar ziarist de la Untold. La 15 ani, sa poti lua interviuri de la idoli de la cativa centimetri departare este ceva senzational. O experienta perfecta de jurnalism pe care a luat-o foarte in serios. Poate a fost chiar un inceput de cariera.

Organizatorii UNTOLD, atat de aproape de noi

Alaturi de alti ziaristi acreditati am avut norocul sa ii cunoastem si sa ii simtim mai aproape pe organizatorii care au miscat rotitele acestui colos cu nume magic: Untold


Andrei cu Adrian Chereji, Marketing Director UNTOLD

Si una peste alta, ca intre oameni maturi, sa o spunem: Ce grozav si perfect organizat ni s-a parut!! Pana la mici detalii. Nici daca as vrea nu as putea sa le reprosez ceva organizatorilor. Si avem experienta multor evenimente frumoase organizate in Olanda. Stim ce spunem.

Nici nu se putea face mai mult. Festivalierii erau cu adevarat fericiti  - si erau peste 65,000 in fiecare zi.  Tinerii erau calmi si veseli, parcul ce gazduia toate scenele era curat, perfect structurat, sistemul de plata cu cardul wi a functionat ireprosabil, nu erau cozi obositoare la nimic, berea URSUS era fantastic de buna si ieftina. In stadion se intra foarte usor, in fiecare dimineata se facea curatenie in Arena si in parc, iar toata lumea parea multumita. In afara de niste mici carcotasenii, cum ca de ce sunt inchise pentru masini niste strazi sau de ce e galagie la blocurile din zona  ...nu puteai gasi nimic altceva de comentat. Pentru ca, hei, in orice oras din Europa civilizata se inchid strazi la festivaluri si e un pic de galagie ... e absolut normal. Probabil si la Paris sunt carcotasi care se plang ca Turnul Eiffel le face umbra.

Cand timpul trece prea repede ...

Dar, meanwhile, timpul trecea. Si, ce surpriza :)) da, au trecut atat de repede acesle 4 nopti magice. Prea repede dar foarte intens.

In ultima noapte a festivalului am ajuns spre dimineata, pe jos, la hotelul de pe o colina, care ne caza. Mergeam tacuti in suvoiul de tineret care pleca de la Untold. Se discuta despre cine a fost mai tare...Van Buuren sau Guetta? Despre Avicii si ATB, Tinie Tempah, despre EDM, despre cum va fi la anul, despre cine ar mai trebui invitat. Despre pozele facute, despre spectacolul de artificii si despre dorinta de a retrai un astfel de eveniment colosal. Ajunsi in camera hotelului am avut o nostalgie greu de explicat. Am pus toti trei: deja ne e dor de Untold.


Andrei si Admin - de la Desprecopii.com

#mandrie

Am iesit in urmatoarea dimineata, dupa Untold si ne-am indreptat iar catre parcul care ne primea in zilele festivalului. Am vrut sa il vedem inca o data. Devenise locul unde se petrecuse ceva magic. Cu mintea plina de impresii care se vor desface in cuvinte in timp, am reustit sa imi conturez primul sentiment clar pe care mi l-a lasat in suflet acest festival UNTOLD. Acela este mandrie.

As fi vrut sa vada toti prietenii mei olandezi, belgieni si americani aceasta desfasurare de energie, aceasta organizare de clasa si cat de impresionati au fost chiar artistii de eractiile publicului. Si cu siguranta le voi povesti pentru ca iata, avem motive de mandrie. Se intampla lucruri atat de frumoase in Romania, in Clujul nostru unde am inteles de ce ardelenii sunt mai lenti la vorba - simplu, pentru ca te asculta cand vorbesti si nu incep sa vorbeasca doar despre ei - asa cum fac bucurestenii - si nu ridica din umeri habarnist ca moldovenii. Dar cu siguranta vor veni cu noi la urmatoarea editie.

UNTOLD 2015, un inceput de poveste ...

Untold 2015 este asadar inceputul frumos al unei povesti care trebuie sa curga in continuare in sufletul nostru. Vrem sa revenim, vrem sa retraim, vrem sa fim iar extaziati si mandri.
Si ca sa revin la intrebarea initiala: Da, viata exista si dupa Untold. Zi dupa zi, reactiile din media se vor stinge. Dar nu si amintirile. Acestea vor ramane pentru totdeauna in sufletul celor care au simtit magicul Untold.

Zeci de mii de oameni isi vor aminti bataile inimii asteptandu-l in noapte pe Avicii sa inceapa show-ul, sufletul ravasit si lacrimile lui Armin van Buuren cantand o ora peste program, monitoarele incarcate de tricolorul romanesc in timpul showului lui Dimitri Vegas si Like Mike, emotia ciudata si surprinsa a lui David Guetta la reactiile publicului. Pe Guetta pe masa de DJ cu tricolorul in mana...  Impresionat.

 
David Guetta la UNTOLD

Vibratiile unei imense anemone de mare

Si nu vom uita niciodata acest public fantastic de pe Arena URSUS UNTOLD. Care vibra ca o imensa anemona de mare ... in ritmul muzicii. Mainile ridicate la unison, cuvintele stiute ale cantecelor,  sufletele fericite. Am vazut adolescenti model, frumosi, fericiti si extrem de civilizati.

Impactul asupra orasului a fost imens de pozitiv. A doua zi dupa festival un taximetrist mi-a spus ca in zilele festivelului s-a simtit ca un taximetrist la New York: nu mai facea fatza comenzilor...insa era fericit ca facuse muulti banuti munciti. Cat despre hoteluri si pensiuni, toate erau rezervate inca de cu 3-4 luni inainte - chiar si pana la Turda.

Un mesaj via AVICII

iar pentru organizatorii UNTOLD un simplu mesaj via AVICII... pe care il vor intelege:

Where there's a will, there's a way, kinda beautiful
And every night has its day, so magical
And if there's love in this life, there's no obstacle
That can't be defeated 


And if there's love in this life, there's no obstacle
That can't be defeated ...
 

La multi Ani, Untold. Te asteptam iar, in 2016. Vom fi iar acolo!

 

Merita citit si:

 

12 principii despre fericire pe care trebuie să le știe copilul tău

12 principii despre fericire pe care trebuie să le știe copilul tău

Iti doresti totul pentru copilul tau si bineinteles, vrei sa fie fericit. Arta de a te face insuti fericit este ceva ce putem sa o facem la orice varsta. E important de stiut ca nimeni nu este sau nu…

Traiesc adolescentii intr-o lume virtuala pe internet?

Traiesc adolescentii intr-o lume virtuala pe internet?

...imagini frumoase si mesaje de stare pozitiva pe Facebook. Cu toate ca ne dam seama ca aceasta lume nu are prea multe lucruri in comun cu viata reala, cum stau insa lucrurile in ceea ce ii priveste…

5 motive sa meargi la festivalul Untold din Cluj

5 motive sa meargi la festivalul Untold din Cluj

Vii la Festivalul Untold din Cluj?Nu inca? Iata 5 motive pentru care ar trebui sa il iei in considerare:  


Pentru a intalni alti parinti de adolescenti, participati la sectiunea speciala a forumului Desprecopii.com: Adolescentii

  Adolescentii (12-18 ani)
Frumosi, plini de personalitate, incapatinati. Pregati de zbor din cuibul cald al casei parintesti.

autor: redActor sef Desprecopii.com -  Mirela Popescu,  Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII